- 19 Ağustos 2014
- 1.770
- 5.229
- 208
Özellikle son paragrafınız harika özetlemiş. Ağzınıza sağlık mı desem parmaklarınıza sağlık mı desem bilemedim ama çok çok doğru, tam olarak anlatmak istediklerimi yazdınız.Bakmayın siz milletin koyun gibi olmasından şikayet edenlere, en enteli bile evreni, idareyi, toplumsal değerleri sorgulamanizdan hoşlanır da soru işareti kendisine yonelikse rahatsız olur, köşeye sıkışmış hisseder iyi niyetli de olsanız.
Söz konusu erkeklerse bu dediklerimi ikinin katlarıyla carpabilirsiniz.
Agzinizin içine bakan sırılsıklam aşık adam bile en masum sorularınızı dırdır olarak algılar bir müddet sonra, sorguya çekiliyor ya da hesap soruyorsunuz gibi tepki verir.
Evet insanlar aptallığa tahammül edemediklerini söylerler ama onların da çok azı sorgulanma ve eleştiriye açıktır.
Çoğu onları bir melek kadar gunahsiz algılar, kendinizden şüpheye düşüp onlardan şüpheye dusmezseniz sorun çıkarmaz.
O nedenle çoğu erkek için temel ihtiyaçlar konusunda comert, erkeği yüceltme konusunda bonkor, kendi çizdiği sınırların derinine inmeyen kadın tercih sebebidir, buna sığ kadın dersek ki denebilir, düşünceniz çoğunluk için doğru maalesef...
Özellikle son paragrafınız harika özetlemiş. Ağzınıza sağlık mı desem parmaklarınıza sağlık mı desem bilemedim ama çok çok doğru, tam olarak anlatmak istediklerimi yazdınız.
Hahaha düz karı :)Eski işyerimde bir abi gençlee öğüt olarak düz karı alacaksın, derdi ?!?
valla bazen öle.bir arkadaşım( birlikte doğum yaptık buarada) bebeğine dr antibiyotik yazmış demiştiki bana bunu toz halinde mamasınamı katcaz demişti ben şook.kendisi bayağı cahildir.o cahillikle kafaya hiç bişi takmadan buyuttu ya bebeği ben int araştırıp kitap okuyarak paranoya oldum o saldım çayıra mevlam kayıra tebrik ettim onuErkekler akıllı kadın sevmez nedense)
Bakmayın siz milletin koyun gibi olmasından şikayet edenlere, en enteli bile evreni, idareyi, toplumsal değerleri sorgulamanizdan hoşlanır da soru işareti kendisine yonelikse rahatsız olur, köşeye sıkışmış hisseder iyi niyetli de olsanız.
Söz konusu erkeklerse bu dediklerimi ikinin katlarıyla carpabilirsiniz.
Agzinizin içine bakan sırılsıklam aşık adam bile en masum sorularınızı dırdır olarak algılar bir müddet sonra, sorguya çekiliyor ya da hesap soruyorsunuz gibi tepki verir.
Evet insanlar aptallığa tahammül edemediklerini söylerler ama onların da çok azı sorgulanma ve eleştiriye açıktır.
Çoğu onları bir melek kadar gunahsiz algılar, kendinizden şüpheye düşüp onlardan şüpheye dusmezseniz sorun çıkarmaz.
O nedenle çoğu erkek için temel ihtiyaçlar konusunda comert, erkeği yüceltme konusunda bonkor, kendi çizdiği sınırların derinine inmeyen kadın tercih sebebidir, buna sığ kadın dersek ki denebilir, düşünceniz çoğunluk için doğru maalesef...
Akilli insan yeri geldiginde salak olmasini bilir.Başlığı okuyunca kendimi övdüğümü düşünebilirsiniz ama öyle bir amaçla açmadım gerçekten bu konuyu.
Etrafımdaki herkes, beni hiç sevmeyen kişiler bile çok akıllı ve zeki olduğumu söyler. Ama ben bu 'akıllı' olmanın tek bir etkisini yaşıyorum. Olaylara hep çok yönlü bakmak, sığ olamamak, derin düşünmek ve mutsuz olmak...
Tanıştığım erkeklerde de yaşıyorum bunu basit bir tartışmada bile cümlelerimi özenle seçiyorum anlaşılır olsun, tartışmamız bile kaliteli olsun diye :)
Ama öyle cevaplar geliyor ki ben yine kendimi anlatamadığım için çıldırıyorum.
Biraz karışık anlatmış olabilirim, benim kafam da karışık ama birkaç soruyla özetleyeyim. Daha mutlu olmak için o kadar derin değil de biraz daha sığ mı olmalı? Biraz düz adam Sami gibi mi olmalı? Ve erkekler akıllı kadın mı severler yoksa onlardan kaçarlar mı?
Yo yoo onu da fark ettim sadece sevgili değil erkek kız karışık arkadaş grubunda da saf ayağına yatmak daha çok prim yapıyor. Rol gibi geliyor bana ama baya baya karma arkadaş grubumda daha saf davranıyorum. :/Akilli insan yeri geldiginde salak olmasini bilir.
Başlığı okuyunca kendimi övdüğümü düşünebilirsiniz ama öyle bir amaçla açmadım gerçekten bu konuyu.
Etrafımdaki herkes, beni hiç sevmeyen kişiler bile çok akıllı ve zeki olduğumu söyler. Ama ben bu 'akıllı' olmanın tek bir etkisini yaşıyorum. Olaylara hep çok yönlü bakmak, sığ olamamak, derin düşünmek ve mutsuz olmak...
Tanıştığım erkeklerde de yaşıyorum bunu basit bir tartışmada bile cümlelerimi özenle seçiyorum anlaşılır olsun, tartışmamız bile kaliteli olsun diye :)
Ama öyle cevaplar geliyor ki ben yine kendimi anlatamadığım için çıldırıyorum.
Biraz karışık anlatmış olabilirim, benim kafam da karışık ama birkaç soruyla özetleyeyim. Daha mutlu olmak için o kadar derin değil de biraz daha sığ mı olmalı? Biraz düz adam Sami gibi mi olmalı? Ve erkekler akıllı kadın mı severler yoksa onlardan kaçarlar mı?
Benim de var böyle arkadaşlarım neymiş efendim , hep mutsuz oluyormuş çünkü her şeyin farkında olmak onu üzüyormuş , etrafındaki kimse onu anlamıyormuş , akıllı olduğu için oluyormuş bütün bunlar bla bla bla
kusura bakmayın ama gülüyorum bu tür söylemlere, akıllı kadın mutlu kadındır , her şeye rağmen istediğini yapmış kadındır. Akıllı kadın mutsuz olmaz. Hele akıllı olduğu için hiç mi hiç rahatsız olmaz
Doğru belki de tam akıllanamadım. Gerçekten ben de bilmiyorum, sadece etrafımda herkes öyle diyince neden akıllı olduğum halde çoğu kez mutsuz gibiyim diye isyan edesim geldi sadece.Aynen
Konusahibim demekki, zekisin belki ama henuz tam akillanmamissin.
Tam olarak akillandiginda, olaylarin farkinda olsan bile takmazsin, hic te mutsuz olmazsin.
Tam tersine, ibret alip, ne kadar sansli ve elinde ne kadar cok sey oldugunun farkina varip mutlu olursun.
kendini deyistirebilecegin seylere yonlendirir gerisine de guler gecersin.
Evet hiç anlamadığım bi şekilde çirkefleşiyor karşımdaki ben ne kadar uslubumu güzel tutmaya çalışsam da.Suçların en büyüğü bu hemde
Rahmetli annem aptal olsam çok mutlu olacağım derdi
Şimdi de ben diyorum
Akıllı kadının pek sevilmediği aşikar
Üstelik kaliteli tartışmalar erkeklerin hiç de işine gelmiyor
Haksızlıkları dökülüyor ortaya çünkü, bakıyorlar ki iletişim düzgün gidiyor, kadın da haklı çıkıyor, çirkefleşiyorlar hemen
Doğru belki de tam akıllanamadım. Gerçekten ben de bilmiyorum, sadece etrafımda herkes öyle diyince neden akıllı olduğum halde çoğu kez mutsuz gibiyim diye isyan edesim geldi sadece.
Evet hiç anlamadığım bi şekilde çirkefleşiyor karşımdaki ben ne kadar uslubumu güzel tutmaya çalışsam da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?