Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle... Daha geçen gün böyle bir tartışmanın içindeydim. Uzun uzun ince düşünerek mesajlar yazdım cevaplar öyle kısa ve çocuksuydu ki. Keşke kendimi o kadar yoracağıma he canım he deyip geçseydim. Neyse ders oldu..:)
Uste cikiyor iste. Tartismaya bile deymez.
Anladigin vakit boyle oldugunu, he gulum de don arkani.
Ne diye dilini yoruyorsun ki.
Onun kaybi.
sen de onla devam ederek, ya da kafaya takarak guzel zamanini kaybetme hic.,
O zaman CEO ların pskilogtan çıkmaması lazım, ya da devlet adamlarının ABD'yi yönetenlerin, dünya kararlarına yön verenlerin.Şımarıklık yaptığımı düşünmüyorum. Mesela bir arkadaşım var yılda bir iki kez görüştüğüm çocukluk arkadaşım. Çok eğitim almamış, biraz da kötü anlamda söylemiyorum saf biri gibi. Ama hep gülüyor arkadaş hep mutlu (maşallah).
Gerçekten biraz bir nebze düz yaşayınca galiba hayatın ağırlığını daha az hissediyor insan.
Valla doktora gidiyorum derdimi anlatıyorum. O bile 'sen çok akıllı birisin senin gibi hasta çok nadir geliyor' diyor :))Akıl görecelidir biraz, kiminle aşık attığına göre değişir..
Senden akıllısı da seni sığ bulur.
Buna takılman çok saçma.
Hahaha düz karı :)
Yani tamam beyler çok sorgulanmak, kurcalanmak istemiyor eyvallah. Ama akıl mantık çerçevesinde sağlam bi muhabbet de mi edemicez? Düz karı olmak nedir ki, yataktaki işini bilsin mutfaktaki işini bilsin gerisinde kırsın dizini otursun mu?
Bu konuyu açmam da sorguladığımı gösteriyor zaten :)O değil de ben erkekten daha akıllıysam bunu öncelikle ben sorun ederim ,daha doğrusu kendinden daha az akıllı birine aşık da olunmaz,düşünsenize sizi anlamıyor yaptığınız esprileri konuları,bariz öndelik var,bu durumda onu sorgulayacak kişi daha akıllı olan taraftır,zira diğer tarafın aklı buna yetmez
Ama karşı taraf sorguluyorsa belki sıkılmıştır belki başka bişeyin üzerini sen daha akıllısın diyerek kapatıyordur,benden daha iyilerine layıksın klasik lafı gibi.
O değil de ben erkekten daha akıllıysam bunu öncelikle ben sorun ederim ,daha doğrusu kendinden daha az akıllı birine aşık da olunmaz,düşünsenize sizi anlamıyor yaptığınız esprileri konuları,bariz öndelik var,bu durumda onu sorgulayacak kişi daha akıllı olan taraftır,zira diğer tarafın aklı buna yetmez
Ama karşı taraf sorguluyorsa belki sıkılmıştır belki başka bişeyin üzerini sen daha akıllısın diyerek kapatıyordur,benden daha iyilerine layıksın klasik lafı gibi.
Bu konuyu açmam da sorguladığımı gösteriyor zaten :)
benim esim pek oyle degil ama cevremdeki bazi arkadaslarim esleri boyle akilli kadin sevmiyorlae kadin ded8gin bir adim geri olmali diyorlar kadin siyaset konusmasin hic bir konuda yorum yapmasin dizini kirip evde otursun istiyorlar ben kursa gidiyordum esim bir kac kursa gonderdi evde otur cocuguna bak diyorlar allahtan esim biraz benim gibide o yuzden anlasabiliyoruz esimede zamaninda kitap cok okudugu icin hep dalga gecerlermisSuçların en büyüğü bu hemde
Rahmetli annem aptal olsam çok mutlu olacağım derdi
Şimdi de ben diyorum
Akıllı kadının pek sevilmediği aşikar
Üstelik kaliteli tartışmalar erkeklerin hiç de işine gelmiyor
Haksızlıkları dökülüyor ortaya çünkü, bakıyorlar ki iletişim düzgün gidiyor, kadın da haklı çıkıyor, çirkefleşiyorlar hemen
aslinda ornek versen daha cok yardimci olabilirizValla doktora gidiyorum derdimi anlatıyorum. O bile 'sen çok akıllı birisin senin gibi hasta çok nadir geliyor' diyor :))
Hepimiz saçma şeylere takılabiliyoruz, bu da benim takıldığım konu işte..