Akıl verirmisiniz ne yapacağımı bilmiyorum

bobooo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2023
18
1
Merhabalar annemi ve babamı küçük yaşta daha reşit değilken kaybettim. 4 senedir tanıdığım 9 aydırda aynı evde yaşadığım bir ilişkim var. Ben ona çok bağlıyım çokta seviyorum ama onun ailesi beni istemiyor. Şuan benimle birlikte olduğunu bilmiyor bir çok kez ayrıldım eğer bir seçim yapacaksan ailesini seçmesini söyledim annesi babası yaşlı üzülmelerini istemiyorum. Annesi rahatsız şuan kendi evlerine getirdi. İş çıkısı gelir gece 11 12 gibi evine geri gider.ben onsuz uyuyamıyorum telefonla birbirimizi arar o şekilde uyuruz. Ama artık ne yapacağımı bilmiyorum. 23 yaşındayım anne olmak istiyorum geç kalmak istemiyorum hiç ayrılmak istemiyorum ama önümüzü göremiyorum ve onsuz da yapamıyorum.

Üzülürsünüz… Ailesi bu şekilde yapacak ve o da sizden yana olamayacaksa hiç uğraşmayın.
Ayrıca zaten siz ailesini seçmesini söylemişsiniz, ayrılmasanız bile bu laflarınız önünüze gelir ilerde. Öyle büyük büyük laflar etmeyin. Yaşınız da çok gençmiş, evlilik çocuk vs… Daha çok erken

zaten o kişi olmadan uyuyamamanız sağlıklı bir bağlanma şekline sahip olmadığınızı gösteriyor. psikolojik destek alın. sevgilinizin de dik duramıyorsa ilişkiyi bitirmeyi istediğinizi bilmesini sağlayın. kendinizi üzmeyin. dünyadaki tek erkek o değil ve sadece onu sevmeyeceksiniz.

Ailesi karşısında net olamayan biriyle olmayın
Bende bunu düşünüyorum bana hep dediği şey zaman lazım herşey bir anda olsun istiyorsun biraz zaman ver vs bu şekilde konuşuyor.

İstememe sebepleri nedir?
Zaman vermene/istemesine ne gerek var. Zamanla çözülecek bir konu değil, eylemle çözülecek bir konu bu

Çok kez bitirdim. Saatlerce ağladım 9 ayda yaşadığım şeyler çok iyi şeyler değil
İstememe sebepleri nedir?
Zaman vermene/istemesine ne gerek var. Zamanla çözülecek bir konu değil, eylemle çözülecek bir konu bu
İlişkimizi ailesine söylediğinde herşey çok güzeldi telefonda annesiyle babasıyla konuştum. Sonradan Onlar biraz geri kafalı kapanmamı istediler. Bekaret testine sokacaklarmış hastede vs vs şeyler.

Ailesi neden seni istemiyor?
Ne demek onsuz uyuyamıyorum, bu düşünce sağlıklı değil
Hayat sadece o adamdan ibaret değil
Çok gençsin önüne bak

Arkadaşlar hayatta tek erkek o olmadığını bende biliyorum. Psikolojik sorunlarım olduğunuda biliyorum. Benim sizden istediğim tek şey ben bu akşam onunla konuşacağım neler söylemeliyim. Ağzı laf yapan biri biliyorum susturacak bir şekilde.

Adam net değil ki kaçak dövüşüyor.Sizin zayifliginizdan faydalanıyor.İliskisinin arkasında durmayan adamlara ne sevgi beslenir ne saygı........

Burdan hemen şuan çocuk yapacağımı mı çıkardınız gerçekten.

Tesettürlü gelin istemeleri geri kafalılık değil ama açık birini zorla kapatmak ve onu istedikleri kalıba sokmaya çalışmak zalimlik. Bekaret testine sokmak istemeleri komik ve ayrıca oğulları saksı mı afedersiniz? Adamla aynı evde yaşayıp haremlik selamlık uygulamiyorsunuz herhalde.. bu adamdan bir yol olmaz. Kurtulun bu hastalıktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…