Bende bunu düşünüyorum bana hep dediği şey zaman lazım herşey bir anda olsun istiyorsun biraz zaman ver vs bu şekilde konuşuyor.Ailesi karşısında net olamayan biriyle olmayın
Çok kez bitirdim. Saatlerce ağladım 9 ayda yaşadığım şeyler çok iyi şeyler değilzaten o kişi olmadan uyuyamamanız sağlıklı bir bağlanma şekline sahip olmadığınızı gösteriyor. psikolojik destek alın. sevgilinizin de dik duramıyorsa ilişkiyi bitirmeyi istediğinizi bilmesini sağlayın. kendinizi üzmeyin. dünyadaki tek erkek o değil ve sadece onu sevmeyeceksiniz.
İlişkimizi ailesine söylediğinde herşey çok güzeldi telefonda annesiyle babasıyla konuştum. Sonradan Onlar biraz geri kafalı kapanmamı istediler. Bekaret testine sokacaklarmış hastede vs vs şeyler.İstememe sebepleri nedir?
Zaman vermene/istemesine ne gerek var. Zamanla çözülecek bir konu değil, eylemle çözülecek bir konu bu
Hanımefendi çocuk yapacağımı mı söyledim?Lütfen şu kafayla bir de çocuk yapıp hayatını karartmayın
evetHanımefendi çocuk yapacağımı mı söyledim?
23 yaşındayım anne olmak istiyorum geç kalmak istemiyorum
Adam net değil ki kaçak dövüşüyor.Sizin zayifliginizdan faydalanıyor.İliskisinin arkasında durmayan adamlara ne sevgi beslenir ne saygı........Merhabalar annemi ve babamı küçük yaşta daha reşit değilken kaybettim. 4 senedir tanıdığım 9 aydırda aynı evde yaşadığım bir ilişkim var. Ben ona çok bağlıyım çokta seviyorum ama onun ailesi beni istemiyor. Şuan benimle birlikte olduğunu bilmiyor bir çok kez ayrıldım eğer bir seçim yapacaksan ailesini seçmesini söyledim annesi babası yaşlı üzülmelerini istemiyorum. Annesi rahatsız şuan kendi evlerine getirdi. İş çıkısı gelir gece 11 12 gibi evine geri gider.ben onsuz uyuyamıyorum telefonla birbirimizi arar o şekilde uyuruz. Ama artık ne yapacağımı bilmiyorum. 23 yaşındayım anne olmak istiyorum geç kalmak istemiyorum hiç ayrılmak istemiyorum ama önümüzü göremiyorum ve onsuz da yapamıyorum.
Tesettürlü gelin istemeleri geri kafalılık değil ama açık birini zorla kapatmak ve onu istedikleri kalıba sokmaya çalışmak zalimlik. Bekaret testine sokmak istemeleri komik ve ayrıca oğulları saksı mı afedersiniz? Adamla aynı evde yaşayıp haremlik selamlık uygulamiyorsunuz herhalde.. bu adamdan bir yol olmaz. Kurtulun bu hastalıktan.Çok kez bitirdim. Saatlerce ağladım 9 ayda yaşadığım şeyler çok iyi şeyler değil
İlişkimizi ailesine söylediğinde herşey çok güzeldi telefonda annesiyle babasıyla konuştum. Sonradan Onlar biraz geri kafalı kapanmamı istediler. Bekaret testine sokacaklarmış hastede vs vs şeyler.
Hanımefendi çocuk yapmak istiyorum demedim anne olmak istiyorum ve bazı şeylere geç kalmak istemiyorum dedim. Bu adamdan çocuk yapacağımda demedim.
Tesettürlü gelin istemeleri geri kafalılık değil ama açık birini zorla kapatmak ve onu istedikleri kalıba sokmaya çalışmak zalimlik. Bekaret testine sokmak istemeleri komik ve ayrıca oğulları saksı mı afedersiniz? Adamla aynı evde yaşayıp haremlik selamlık uygulamiyorsunuz herhalde.. bu adamdan bir yol olmaz. Kurtulun bu hastalıktan.