Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bunu düşünüyorum bana hep dediği şey zaman lazım herşey bir anda olsun istiyorsun biraz zaman ver vs bu şekilde konuşuyor.
Ki ben tamam kapanırım elimden geldiğince kendimi hazırlarım hiç önemli olmadığınıda söyledim hatta gittik eşarp falan aldık denedim. Ama sonradan bu istekleri artik çok saçma gelmeye başladı. Ben hep şey düşünürdüm sen ailesiyle evlenmeyeceksin oğluyla evleneceksin diye ama o işler öyle olmuyormuş.Tesettürlü gelin istemeleri geri kafalılık değil ama açık birini zorla kapatmak ve onu istedikleri kalıba sokmaya çalışmak zalimlik. Bekaret testine sokmak istemeleri komik ve ayrıca oğulları saksı mı afedersiniz? Adamla aynı evde yaşayıp haremlik selamlık uygulamiyorsunuz herhalde.. bu adamdan bir yol olmaz. Kurtulun bu hastalıktan.
Sen kafanda kurmuşsun oluyor. Daha önce yaptım bakın ben kesinlikle seçim yaptırmak istemiyorum annesizliği babasızlığı biliyorum annesi yaşlı ve allah korusun kaybettiğinde pişman olsun istemiyorum. Yada işini bırakıp eve geliyor zamanında biletimi aldım eşyalarımı topladım gittim otogara orda bagır çağır bindirdi motora evde ağladık ikimizde. Kafamızı dağıtalım gidelim 2 gün tatile dedi. Çıktık orda konuştuk dönünce bi işe girdim kafamı dağıtayım düşünmeyeyim diye. Çalıştım geçen gün çıktım ordaki bir abinin sözlü tacizine uğradım. Şimdi boş kaldın bunları düşünüyorsun vs vs yapacakYaşadıklarınız kolay değil, üzüldüm adınıza öncelikle.
Akşam konuşacaksanız ve sizi ikna edeceğini düşünüyorsanız mesajla anlatın derdinizi. Çünkü sizi yine ikna ederse bu ilişki uzar gider, bi yerde illaki patlar ve biter, siz de zaten yaşadığınız psikolojik travmalara yeni birini daha eklersiniz. Oturun, başka bir uygulamada mesajınızı yazın, okuyun, düzeltin, bi tur da sesli okuyup gönderin. Ben olsam böyle ilerlerdim.
Ama arkadaşların psikolojik destek önerisini de arka plana atmayın, çocuk da istiyormuşsunuz, daha sağlıklı olur
O işler öyle oluyor da sizin sevgilinizde pek iş yok. Olsa dağ gibi durur yanınızda kimseye laf söz de düşmez de işte...Ki ben tamam kapanırım elimden geldiğince kendimi hazırlarım hiç önemli olmadığınıda söyledim hatta gittik eşarp falan aldık denedim. Ama sonradan bu istekleri artik çok saçma gelmeye başladı. Ben hep şey düşünürdüm sen ailesiyle evlenmeyeceksin oğluyla evleneceksin diye ama o işler öyle olmuyormuş.
Ama manipülasyon bu hislerim bu, ben böyle hissediyorum ve bu hislerden rahatsızım, sana göre kurmaksa ne güzel ama kendi fikrimi ve düşüncelerimi senden iyi biliyorum demeniz lazım. Ki yüz yüze bence diyemezsiniz o yüzden mesaj önerisi verdimSen kafanda kurmuşsun oluyor. Daha önce yaptım bakın ben kesinlikle seçim yaptırmak istemiyorum annesizliği babasızlığı biliyorum annesi yaşlı ve allah korusun kaybettiğinde pişman olsun istemiyorum. Yada işini bırakıp eve geliyor zamanında biletimi aldım eşyalarımı topladım gittim otogara orda bagır çağır bindirdi motora evde ağladık ikimizde. Kafamızı dağıtalım gidelim 2 gün tatile dedi. Çıktık orda konuştuk dönünce bi işe girdim kafamı dağıtayım düşünmeyeyim diye. Çalıştım geçen gün çıktım ordaki bir abinin sözlü tacizine uğradım. Şimdi boş kaldın bunları düşünüyorsun vs vs yapacak
Sizin kendi kişiliğiniz neden sırf onlar istiyor diye kapanıyorsunuzKi ben tamam kapanırım elimden geldiğince kendimi hazırlarım hiç önemli olmadığınıda söyledim hatta gittik eşarp falan aldık denedim. Ama sonradan bu istekleri artik çok saçma gelmeye başladı. Ben hep şey düşünürdüm sen ailesiyle evlenmeyeceksin oğluyla evleneceksin diye ama o işler öyle olmuyormuş.
Ki ben tamam kapanırım elimden geldiğince kendimi hazırlarım hiç önemli olmadığınıda söyledim hatta gittik eşarp falan aldık denedim. Ama sonradan bu istekleri artik çok saçma gelmeye başladı. Ben hep şey düşünürdüm sen ailesiyle evlenmeyeceksin oğluyla evleneceksin diye ama o işler öyle olmuyormuş.
O işler öyle olmuyor ama sizi istedikleri kalıba sokmaya çalışan bir aile için bu yasadıklarınız fragman evlenirseniz bu yaşadıklarınızın 1000 ile çarpılmış versiyonunu yaşayacaksınız.Ki ben tamam kapanırım elimden geldiğince kendimi hazırlarım hiç önemli olmadığınıda söyledim hatta gittik eşarp falan aldık denedim. Ama sonradan bu istekleri artik çok saçma gelmeye başladı. Ben hep şey düşünürdüm sen ailesiyle evlenmeyeceksin oğluyla evleneceksin diye ama o işler öyle olmuyormuş.
İşte bunun farkındayım bu yüzden yardım istedim kendi ayaklarımın üstünde durabileceğimi biliyorum.O işler öyle olmuyor ama sizi istedikleri kalıba sokmaya çalışan bir aile için bu yasadıklarınız fragman evlenirseniz bu yaşadıklarınızın 1000 ile çarpılmış versiyonunu yaşayacaksınız.
Biri hayatına sizi gerçekten isterse ailesine karşı elinizi tutar, sırtınızı ona yaslayacağınızı bilirsiniz. Konuşmanıza gerek kalmaz ailesini o susturur.
Size laf cambazı olan biri ailesine susuyorsa ona karşı zafiyetinizi kullanıyodur.
Bobo yu nasıl olsa ikna ederim, bugün kapanma yarın ailesinin istediği başka bir şey.
Bitireceksen konuşma, iletişimi kes, bağımlıyım diyorsun başka türlü ondan uzaklaşamazsın.
Ah keşke insan gibi beni dinleyebilse. Atacağım biraz mesaj.Ama manipülasyon bu hislerim bu, ben böyle hissediyorum ve bu hislerden rahatsızım, sana göre kurmaksa ne güzel ama kendi fikrimi ve düşüncelerimi senden iyi biliyorum demeniz lazım. Ki yüz yüze bence diyemezsiniz o yüzden mesaj önerisi verdim
Yaşınız daha çok genç, anne olmak istiyorum geç kalmak istemiyorum demek için çok erken.. İlişki de "bağlılık" ve "bağımlılık" ayrı şeyler ve karıştırmak sizin için çok zararlı olur..Merhabalar annemi ve babamı küçük yaşta daha reşit değilken kaybettim. 4 senedir tanıdığım 9 aydırda aynı evde yaşadığım bir ilişkim var. Ben ona çok bağlıyım çokta seviyorum ama onun ailesi beni istemiyor. Şuan benimle birlikte olduğunu bilmiyor bir çok kez ayrıldım eğer bir seçim yapacaksan ailesini seçmesini söyledim annesi babası yaşlı üzülmelerini istemiyorum. Annesi rahatsız şuan kendi evlerine getirdi. İş çıkısı gelir gece 11 12 gibi evine geri gider.ben onsuz uyuyamıyorum telefonla birbirimizi arar o şekilde uyuruz. Ama artık ne yapacağımı bilmiyorum. 23 yaşındayım anne olmak istiyorum geç kalmak istemiyorum hiç ayrılmak istemiyorum ama önümüzü göremiyorum ve onsuz da yapamıyorum.
Benim annem kronik kan kanserinden vefat etti. Genetik bir hastalık korkuyorum. İleride bende de çıkarsa geç kalmak istemiyorum .Yaşınız daha çok genç, anne olmak istiyorum geç kalmak istemiyorum demek için çok erken.. İlişki de "bağlılık" ve "bağımlılık" ayrı şeyler ve karıştırmak sizin için çok zararlı olur..
Sevgiliniz ailesine ben bu kızı istiyorum diyip sizinle devam edemiyorsa, kendi aklıyla hareket edemiyordur..
Kızım deli misin sen böyle aileye gelin gitmek için can atıyorsun. Ay aklını başına topla ayrıl sakın sakın yakma başını onlar seni değil sen onları isteme. Bu geri kafalılıktan çok fazlası.Çok kez bitirdim. Saatlerce ağladım 9 ayda yaşadığım şeyler çok iyi şeyler değil
İlişkimizi ailesine söylediğinde herşey çok güzeldi telefonda annesiyle babasıyla konuştum. Sonradan Onlar biraz geri kafalı kapanmamı istediler. Bekaret testine sokacaklarmış hastede vs vs şeyler.