Akıl verirmisiniz ne yapacağımı bilmiyorum

Beni kara oğullarını eli kız eline değmemiş gibi görüyorlar ama tam tersi işte.

Yaşadıklarınız kolay değil, üzüldüm adınıza öncelikle.

Akşam konuşacaksanız ve sizi ikna edeceğini düşünüyorsanız mesajla anlatın derdinizi. Çünkü sizi yine ikna ederse bu ilişki uzar gider, bi yerde illaki patlar ve biter, siz de zaten yaşadığınız psikolojik travmalara yeni birini daha eklersiniz. Oturun, başka bir uygulamada mesajınızı yazın, okuyun, düzeltin, bi tur da sesli okuyup gönderin. Ben olsam böyle ilerlerdim.

Ama arkadaşların psikolojik destek önerisini de arka plana atmayın, çocuk da istiyormuşsunuz, daha sağlıklı olur

Tesettürlü gelin istemeleri geri kafalılık değil ama açık birini zorla kapatmak ve onu istedikleri kalıba sokmaya çalışmak zalimlik. Bekaret testine sokmak istemeleri komik ve ayrıca oğulları saksı mı afedersiniz? Adamla aynı evde yaşayıp haremlik selamlık uygulamiyorsunuz herhalde.. bu adamdan bir yol olmaz. Kurtulun bu hastalıktan.
Ki ben tamam kapanırım elimden geldiğince kendimi hazırlarım hiç önemli olmadığınıda söyledim hatta gittik eşarp falan aldık denedim. Ama sonradan bu istekleri artik çok saçma gelmeye başladı. Ben hep şey düşünürdüm sen ailesiyle evlenmeyeceksin oğluyla evleneceksin diye ama o işler öyle olmuyormuş.

Ailesi değil sevgiliniz istemiyor. Aileyi bahane ediyor. Bir erkek isterse ailesine anında resti çeker ailede hiç bir şey yapamaz. Zaten yaşlı insanlarmış.

Yaşadıklarınız kolay değil, üzüldüm adınıza öncelikle.

Akşam konuşacaksanız ve sizi ikna edeceğini düşünüyorsanız mesajla anlatın derdinizi. Çünkü sizi yine ikna ederse bu ilişki uzar gider, bi yerde illaki patlar ve biter, siz de zaten yaşadığınız psikolojik travmalara yeni birini daha eklersiniz. Oturun, başka bir uygulamada mesajınızı yazın, okuyun, düzeltin, bi tur da sesli okuyup gönderin. Ben olsam böyle ilerlerdim.

Ama arkadaşların psikolojik destek önerisini de arka plana atmayın, çocuk da istiyormuşsunuz, daha sağlıklı olur
Sen kafanda kurmuşsun oluyor. Daha önce yaptım bakın ben kesinlikle seçim yaptırmak istemiyorum annesizliği babasızlığı biliyorum annesi yaşlı ve allah korusun kaybettiğinde pişman olsun istemiyorum. Yada işini bırakıp eve geliyor zamanında biletimi aldım eşyalarımı topladım gittim otogara orda bagır çağır bindirdi motora evde ağladık ikimizde. Kafamızı dağıtalım gidelim 2 gün tatile dedi. Çıktık orda konuştuk dönünce bi işe girdim kafamı dağıtayım düşünmeyeyim diye. Çalıştım geçen gün çıktım ordaki bir abinin sözlü tacizine uğradım. Şimdi boş kaldın bunları düşünüyorsun vs vs yapacak

Ki ben tamam kapanırım elimden geldiğince kendimi hazırlarım hiç önemli olmadığınıda söyledim hatta gittik eşarp falan aldık denedim. Ama sonradan bu istekleri artik çok saçma gelmeye başladı. Ben hep şey düşünürdüm sen ailesiyle evlenmeyeceksin oğluyla evleneceksin diye ama o işler öyle olmuyormuş.
O işler öyle oluyor da sizin sevgilinizde pek iş yok. Olsa dağ gibi durur yanınızda kimseye laf söz de düşmez de işte...

Sen kafanda kurmuşsun oluyor. Daha önce yaptım bakın ben kesinlikle seçim yaptırmak istemiyorum annesizliği babasızlığı biliyorum annesi yaşlı ve allah korusun kaybettiğinde pişman olsun istemiyorum. Yada işini bırakıp eve geliyor zamanında biletimi aldım eşyalarımı topladım gittim otogara orda bagır çağır bindirdi motora evde ağladık ikimizde. Kafamızı dağıtalım gidelim 2 gün tatile dedi. Çıktık orda konuştuk dönünce bi işe girdim kafamı dağıtayım düşünmeyeyim diye. Çalıştım geçen gün çıktım ordaki bir abinin sözlü tacizine uğradım. Şimdi boş kaldın bunları düşünüyorsun vs vs yapacak
Ama manipülasyon bu 🤷🏿‍♀️ hislerim bu, ben böyle hissediyorum ve bu hislerden rahatsızım, sana göre kurmaksa ne güzel ama kendi fikrimi ve düşüncelerimi senden iyi biliyorum demeniz lazım. Ki yüz yüze bence diyemezsiniz o yüzden mesaj önerisi verdim

Sizin kendi kişiliğiniz neden sırf onlar istiyor diye kapanıyorsunuz

Gerçekten sizinden garip isteklerde bulunanın ailesi olduğunu düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Erkek arkadaşınız aileyi kullanarak hem oyalıyor hemde istediği kalıba sokmaya çalıyor.

Sizin kapanmanızı istiyorlar bekaret testi istiyorlar böyle orta çağ zihniyetli cahil geri kafalı insanlarla zaten mutlu olamazsınız. Yol yakınken ayrılın ve psikolojik destek alın

O işler öyle olmuyor ama sizi istedikleri kalıba sokmaya çalışan bir aile için bu yasadıklarınız fragman evlenirseniz bu yaşadıklarınızın 1000 ile çarpılmış versiyonunu yaşayacaksınız.
Biri hayatına sizi gerçekten isterse ailesine karşı elinizi tutar, sırtınızı ona yaslayacağınızı bilirsiniz. Konuşmanıza gerek kalmaz ailesini o susturur.
Size laf cambazı olan biri ailesine susuyorsa ona karşı zafiyetinizi kullanıyodur.
Bobo yu nasıl olsa ikna ederim, bugün kapanma yarın ailesinin istediği başka bir şey.
Bitireceksen konuşma, iletişimi kes, bağımlıyım diyorsun başka türlü ondan uzaklaşamazsın.

O işler öyle olmuyor ama sizi istedikleri kalıba sokmaya çalışan bir aile için bu yasadıklarınız fragman evlenirseniz bu yaşadıklarınızın 1000 ile çarpılmış versiyonunu yaşayacaksınız.
Biri hayatına sizi gerçekten isterse ailesine karşı elinizi tutar, sırtınızı ona yaslayacağınızı bilirsiniz. Konuşmanıza gerek kalmaz ailesini o susturur.
Size laf cambazı olan biri ailesine susuyorsa ona karşı zafiyetinizi kullanıyodur.
Bobo yu nasıl olsa ikna ederim, bugün kapanma yarın ailesinin istediği başka bir şey.
Bitireceksen konuşma, iletişimi kes, bağımlıyım diyorsun başka türlü ondan uzaklaşamazsın.
İşte bunun farkındayım bu yüzden yardım istedim kendi ayaklarımın üstünde durabileceğimi biliyorum.

Ama manipülasyon bu 🤷🏿‍♀️ hislerim bu, ben böyle hissediyorum ve bu hislerden rahatsızım, sana göre kurmaksa ne güzel ama kendi fikrimi ve düşüncelerimi senden iyi biliyorum demeniz lazım. Ki yüz yüze bence diyemezsiniz o yüzden mesaj önerisi verdim
Ah keşke insan gibi beni dinleyebilse. Atacağım biraz mesaj.

Merhabalar annemi ve babamı küçük yaşta daha reşit değilken kaybettim. 4 senedir tanıdığım 9 aydırda aynı evde yaşadığım bir ilişkim var. Ben ona çok bağlıyım çokta seviyorum ama onun ailesi beni istemiyor. Şuan benimle birlikte olduğunu bilmiyor bir çok kez ayrıldım eğer bir seçim yapacaksan ailesini seçmesini söyledim annesi babası yaşlı üzülmelerini istemiyorum. Annesi rahatsız şuan kendi evlerine getirdi. İş çıkısı gelir gece 11 12 gibi evine geri gider.ben onsuz uyuyamıyorum telefonla birbirimizi arar o şekilde uyuruz. Ama artık ne yapacağımı bilmiyorum. 23 yaşındayım anne olmak istiyorum geç kalmak istemiyorum hiç ayrılmak istemiyorum ama önümüzü göremiyorum ve onsuz da yapamıyorum.
Yaşınız daha çok genç, anne olmak istiyorum geç kalmak istemiyorum demek için çok erken.. İlişki de "bağlılık" ve "bağımlılık" ayrı şeyler ve karıştırmak sizin için çok zararlı olur..

Sevgiliniz ailesine ben bu kızı istiyorum diyip sizinle devam edemiyorsa, kendi aklıyla hareket edemiyordur..

Sevgiliniz isteseydi sizi olduğunuz gibi kabul ettirirdi. Şöyle söyleyeyim eşimin ailesi beni istemedi. Köylüler, geri kafalılar,eniğinden cücüğüne hepsi kapalı, bense dul bir çocuk sahibi, açık ve rahat yaşayan bir insanım. Ve eşim benden 7 yaş küçük. Ailesine resti çekti ve biz evlendik birkaç yıl konuşmadılar ama şimdi kaynanamın en sevdiği gelini benim 🙃 ben değiştim mi hayır ama eşim hep yanımda durdu,ezdirmedi, değiştirmeye çalışmadı. Bize uyum sağlasın diyenlere siz ona uyum sağlayın dedi. Yani çözüm sevgilinizde. Umarım sonunuz hüsran olmaz.

Akıl veriyorum ama dinlermisiniz bilmem.
Psikolojik destek alıp bir an önce bu adam ve ailesinden koşarak uzaklaşın lütfen.

Sevmek ve sevilmek güzel şey. Ama gerçekten seviliyor musunuz?

Dışarıdan bir gözden bakın hayatınıza, ilişkinize. Gerçekten sevgi mi bu?

Açıkçası ben çok onur kırıcı buldum, bekaret testi istemelerini. Sevgilinizin ailesi geçilmesi gereken sınırı aşmış.

İleride kız çocuğunuz olursa ona nasıl davranacaklar sizce? Açıkçası, evlenirken kapanan kişilerin ileride olacak kızlarına çok üzülüyorum, çünkü ona seçim şansı tanımayacaklarını düşünüyorum.

Alınan kararların arkasında, insanın kendi hür iradesi bulunmalıdır. Sevgi, aile adı altında yapılan manipülasyonlar değil.

Yaşınız daha çok genç, anne olmak istiyorum geç kalmak istemiyorum demek için çok erken.. İlişki de "bağlılık" ve "bağımlılık" ayrı şeyler ve karıştırmak sizin için çok zararlı olur..

Sevgiliniz ailesine ben bu kızı istiyorum diyip sizinle devam edemiyorsa, kendi aklıyla hareket edemiyordur..
Benim annem kronik kan kanserinden vefat etti. Genetik bir hastalık korkuyorum. İleride bende de çıkarsa geç kalmak istemiyorum .

Çok kez bitirdim. Saatlerce ağladım 9 ayda yaşadığım şeyler çok iyi şeyler değil

İlişkimizi ailesine söylediğinde herşey çok güzeldi telefonda annesiyle babasıyla konuştum. Sonradan Onlar biraz geri kafalı kapanmamı istediler. Bekaret testine sokacaklarmış hastede vs vs şeyler.
Kızım deli misin sen böyle aileye gelin gitmek için can atıyorsun. Ay aklını başına topla ayrıl sakın sakın yakma başını onlar seni değil sen onları isteme. Bu geri kafalılıktan çok fazlası.

X