Akıl verirmisiniz ne yapacağımı bilmiyorum

Sevmek ve sevilmek güzel şey. Ama gerçekten seviliyor musunuz?

Dışarıdan bir gözden bakın hayatınıza, ilişkinize. Gerçekten sevgi mi bu?

Açıkçası ben çok onur kırıcı buldum, bekaret testi istemelerini. Sevgilinizin ailesi geçilmesi gereken sınırı aşmış.

İleride kız çocuğunuz olursa ona nasıl davranacaklar sizce? Açıkçası, evlenirken kapanan kişilerin ileride olacak kızlarına çok üzülüyorum, çünkü ona seçim şansı tanımayacaklarını düşünüyorum.

Alınan kararların arkasında, insanın kendi hür iradesi bulunmalıdır. Sevgi, aile adı altında yapılan manipülasyonlar değil.
Gerçekten seviliyor muyum bunu bende sorguluyorum aslında düşünüyorum da burda sorun ailede değil. Ailesine bunları söyleten ve olayları çözecek olan ilişki içerisinde olduğum kişi. Daha sigara içtiğimi bile ailesine söylemeyen bir insandan bekliyorum ben bunları. Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten.

Benim annem kronik kan kanserinden vefat etti. Genetik bir hastalık korkuyorum. İleride bende de çıkarsa geç kalmak istemiyorum .
Allah korusun Allah uzak etsin ama o zaman bu çocuk yapma telaşı nedir? Başına bir şey gelse bu bekaret testi isteyen babaneye bırakıp gideceksin kızını.

Allah korusun Allah uzak etsin ama o zaman bu çocuk yapma telaşı nedir? Başına bir şey gelse bu bekaret testi isteyen babaneye bırakıp gideceksin kızını.

Çocuk yapmak istemiyorum şuan yanlış anlaşıldı sadece ben bu adamla devam edersem bunlara geç kalacağımı söylemek istedim.

Ben ne düşüneceğimi bilmiyorum artık. İlk defa birine böyle duygular besliyorum ve ilk defa biriyle aynı evde kalıyorum. Tabiki zaman herşeyin ilacı unuturum geçer gider ama. Ben bitsin istemiyorum bitirmek istemiyorum. Ama galiba oğlu düzelse ailesi her zaman sorun olacak bu yüzden ileride keşke dememek için bitirmem gerekiyor.

Bende bunu düşünüyorum bana hep dediği şey zaman lazım herşey bir anda olsun istiyorsun biraz zaman ver vs bu şekilde konuşuyor.

Yalan inanma erkeklere acıma da merhamet de etme, çünkü onlar kadınlara etmiyor.

İstese çatır çatır ben bu kadını seviyorum evlenecem saygı duyacaksınız derdi emin ol

Sevgiliniz isteseydi sizi olduğunuz gibi kabul ettirirdi. Şöyle söyleyeyim eşimin ailesi beni istemedi. Köylüler, geri kafalılar,eniğinden cücüğüne hepsi kapalı, bense dul bir çocuk sahibi, açık ve rahat yaşayan bir insanım. Ve eşim benden 7 yaş küçük. Ailesine resti çekti ve biz evlendik birkaç yıl konuşmadılar ama şimdi kaynanamın en sevdiği gelini benim 🙃 ben değiştim mi hayır ama eşim hep yanımda durdu,ezdirmedi, değiştirmeye çalışmadı. Bize uyum sağlasın diyenlere siz ona uyum sağlayın dedi. Yani çözüm sevgilinizde. Umarım sonunuz hüsran olmaz.
Ben seçim yaptırtmak istemedim hiç bi zaman. Belkide bu yüzden kaybediyorum. Belkide benmi ailenmi ona seçim sunsam böyle şeyler olmayacak. Ben bana net olsun istiyorum ben ona tüm saflığımla gittim. Sigara içerim arada bi bira içerim. Açıkta giyinirim. Küfürde ederim.
Sevgilimde evet ailesine herkes kendi donunun içindekine baksın sizi ilgilendirmez vs vs konuşuyor ama 2 gün sonra yine onlarla.

Rabbime çok şükür kimseye böyle köru körüne baglanmadim anneme babama eşime çocuğuma çünkü hiçbiri benim değil kimin yarın ne olacağını bilemeyiz ailesi ne için istemiyor anlamadım ayrıca oğlan bu kadar mı etkisiz

Yalan inanma erkeklere acıma da merhamet de etme, çünkü onlar kadınlara etmiyor.

İstese çatır çatır ben bu kadını seviyorum evlenecem saygı duyacaksınız derdi emin ol
İşte ben onun yerinde olsam onun elini tutarım sizde seve seve kabulleneceksiniz derim. Amacını anlayamıyorum niye devam ediyor o zaman

Merhabalar annemi ve babamı küçük yaşta daha reşit değilken kaybettim. 4 senedir tanıdığım 9 aydırda aynı evde yaşadığım bir ilişkim var. Ben ona çok bağlıyım çokta seviyorum ama onun ailesi beni istemiyor. Şuan benimle birlikte olduğunu bilmiyor bir çok kez ayrıldım eğer bir seçim yapacaksan ailesini seçmesini söyledim annesi babası yaşlı üzülmelerini istemiyorum. Annesi rahatsız şuan kendi evlerine getirdi. İş çıkısı gelir gece 11 12 gibi evine geri gider.ben onsuz uyuyamıyorum telefonla birbirimizi arar o şekilde uyuruz. Ama artık ne yapacağımı bilmiyorum. 23 yaşındayım anne olmak istiyorum geç kalmak istemiyorum hiç ayrılmak istemiyorum ama önümüzü göremiyorum ve onsuz da yapamıyorum.
Öncelikle psikolojik destek al bu kadar ölüp gitmek aklı selim şeyler değil.
Bu yaşta ne evlenmesi ne doğurması biraz eliniz ekmek tutsun kendiniz hayat yaşayın gezin maddi ve kültürel birikim yapın.
Ve son olarak bu adamdan koca olmaz ayrılman gerekiyor.

Çok kez bitirdim. Saatlerce ağladım 9 ayda yaşadığım şeyler çok iyi şeyler değil

İlişkimizi ailesine söylediğinde herşey çok güzeldi telefonda annesiyle babasıyla konuştum. Sonradan Onlar biraz geri kafalı kapanmamı istediler. Bekaret testine sokacaklarmış hastede vs vs şeyler.
Saçmalardan seçmeler…

Bu is yurumez,eninde sonunda ailesinin dedigini yapacak.Ayril ve yoluna bak,cok uzulursun sonra.

Çocuk yapmak istemiyorum şuan yanlış anlaşıldı sadece ben bu adamla devam edersem bunlara geç kalacağımı söylemek istedim.

Ben ne düşüneceğimi bilmiyorum artık. İlk defa birine böyle duygular besliyorum ve ilk defa biriyle aynı evde kalıyorum. Tabiki zaman herşeyin ilacı unuturum geçer gider ama. Ben bitsin istemiyorum bitirmek istemiyorum. Ama galiba oğlu düzelse ailesi her zaman sorun olacak bu yüzden ileride keşke dememek için bitirmem gerekiyor.
Çok abartıyorsun çok gözünde büyütüyorsun saçma Bi herifi. Öyle bi ailenin yetiştirdiği evlat az çok bellidir. Zaten şimdiden seni ne kadar yormuş bu ilişki yok ailesi istemez yok testler şartlar. Muhtemelen rahmetli annen babandan erken ayrıldığın için bağlanma problemleri yaşıyorsun. Belki de ihtiyacım olan terapidir. Kesinlikle bitirmen gerekiyor.

Merhabalar annemi ve babamı küçük yaşta daha reşit değilken kaybettim. 4 senedir tanıdığım 9 aydırda aynı evde yaşadığım bir ilişkim var. Ben ona çok bağlıyım çokta seviyorum ama onun ailesi beni istemiyor. Şuan benimle birlikte olduğunu bilmiyor bir çok kez ayrıldım eğer bir seçim yapacaksan ailesini seçmesini söyledim annesi babası yaşlı üzülmelerini istemiyorum. Annesi rahatsız şuan kendi evlerine getirdi. İş çıkısı gelir gece 11 12 gibi evine geri gider.ben onsuz uyuyamıyorum telefonla birbirimizi arar o şekilde uyuruz. Ama artık ne yapacağımı bilmiyorum. 23 yaşındayım anne olmak istiyorum geç kalmak istemiyorum hiç ayrılmak istemiyorum ama önümüzü göremiyorum ve onsuz da yapamıyorum.
yavrum geç kalmazsın daha en güzel yaşların evlenerek kendine bu yaşları ziyan etme seni ayakta tutacak gene sensin çalışıyor musun ? okul falan sosyal hayat

Hanımefendi çocuk yapmak istiyorum demedim anne olmak istiyorum ve bazı şeylere geç kalmak istemiyorum dedim. Bu adamdan çocuk yapacağımda demedim.
Bu adamdan yapmayın demedim. Belli ki aşamadığınız problemleriniz var. Bu yaşlarda bu kafayla yapacağınız çocuk zebil ziyan olur. Kimden yaptığınız önemli değil.

Arkadaşlar hayatta tek erkek o olmadığını bende biliyorum. Psikolojik sorunlarım olduğunuda biliyorum. Benim sizden istediğim tek şey ben bu akşam onunla konuşacağım neler söylemeliyim. Ağzı laf yapan biri biliyorum susturacak bir şekilde.
Hayat görüşümüz, senin ailenin beklentileriyle benim beklentilerim çok farklı. İlerde sorun yaşayacağımızı düşünüyorum ve bu yüzden daha fazla ilerletemeyeceğim. Üste çıkarsa, benim kararım bu lütfen saygı duy ve yoluna bak diyeceksin.

Beni istemeyen bir aileyle hayatttttaa işim olmaz. bak adam demiyorum ailenin bile yanına yaklaşmam.
Vasıfsız bi sevgilin var.

İşte ben onun yerinde olsam onun elini tutarım sizde seve seve kabulleneceksiniz derim. Amacını anlayamıyorum niye devam ediyor o zaman

Hahhh işte bak sen bir kadın olarak bile bunu yapıyorsun o bir erkek olarak Ortadoğu da avantajlı istediğini yapan kararlarına saygılı bir toplumda yapmıyor.

Seni manipüle ediyor sen bir ailenin kabul etmeyeceği bir kadınsın diyor.

Ne güzel evde kadın besliyor hem de evlilik sorumluluğu almadan, niye devam etmesin?

Sen kesmezsen 6-7 sene daha takılır yani sen ne zaman kesersen o yüzden senin gibi beraber yaşayan kadınlar genelde hamile kalıp evleniyorlar, cocuk için Türkiye’de şart evlilik bari adam ona he diyor, ( ama bu yüzden hamile kalma aldır da diyebilir ihtimal diyorum )

En hayırlısı oyun oynayacak vaktim yok genç anne olmak istiyorum yaşım küçük de değil çocuğumla aramda 30-40 yaş olsun istemiyorum ailene kabul ettirtmiyorsan ayrılalım demen.

Son düzenleme:
Çok kez bitirdim. Saatlerce ağladım 9 ayda yaşadığım şeyler çok iyi şeyler değil

İlişkimizi ailesine söylediğinde herşey çok güzeldi telefonda annesiyle babasıyla konuştum. Sonradan Onlar biraz geri kafalı kapanmamı istediler. Bekaret testine sokacaklarmış hastede vs vs şeyler.

Üyeliğini pasifleştirip adamın yalanlarına inanmayı seçmişsin ama şunu da bil

Artık adli tıp kararı olmadan kimse kimseyi bekaret testine götüremiyor bari bu yalana inanma

Ki ben tamam kapanırım elimden geldiğince kendimi hazırlarım hiç önemli olmadığınıda söyledim hatta gittik eşarp falan aldık denedim. Ama sonradan bu istekleri artik çok saçma gelmeye başladı. Ben hep şey düşünürdüm sen ailesiyle evlenmeyeceksin oğluyla evleneceksin diye ama o işler öyle olmuyormuş.
Gerçekten birileri istiyor diye aman evleneyim diye kendi bedeniniz hakkında karar vermeleri hiç gururunuza dokunmuyor mu?
Hayatta herşey evlenmek ,çocuk doğurmak mı?
Kapanmak,bekaret testi gibi şeyler dendiğinde nevriniz bir dönmedi mi???
Nasıl hayatlar yaşayıp nasıl üstünüze ölü toprağı atılmış gibi yaşıyorsunuz gerçekten inanamıyorum......

Benim annem kronik kan kanserinden vefat etti. Genetik bir hastalık korkuyorum. İleride bende de çıkarsa geç kalmak istemiyorum .
Başınız sağolsun ama bu mantığı anlamıyorum" aman erkenden çocuk dogurayim kanser olurum olmasına ama anne olmak istiyorum erkenden ölürsem sıkıntı değil çocuk doğurmak yeterli "
Böyle değil desenizde yazinizdan bu anlaşılıyor anlıyorum çok hassas zamanlar yasamişsiniz digelim bu adamla evlendiniz kız çocuğunuz oldu bu kafada insanlar sizin yoklugunuzda o çocuğa neler yaşatır erkenden başını kapattirir,okutmaz ,küçük yaşta" kocaya verir"
Evladinizin nasıl bir ailede yaşayacağına anne olacak kadınlar karar verir herşeyi kabullendiginiz bu aile evladinizin zindanı olabilir......

X