Akıl verin ne yapayım

Muhtemelen takibi bıraktım yazar nedenini

Bu kişinin erkek arkadaşın olduğuna emin misin?

Sanırım takibi bıraktığımı vs görmedi daha. Hiç bir şey yok gibi günaydın yazıp kalp koymuş ne yapayım şimdi açıklama yapmaktan bile yoruldum

Sanırım takibi bıraktığımı vs görmedi daha. Hiç bir şey yok gibi günaydın yazıp kalp koymuş ne yapayım şimdi açıklama yapmaktan bile yoruldum
Hiç bisey yapmayın cevapta vermeyin..Bir Günaydın yazıp kalp koyup kenara çekiliyor görevi tamam..Aniden tüm iletişimi kesin.Bu şahsın size hisleri yok.

Kocaman insanlarsiniz, takipten cikarak veya mesaj atarak bir iliski bitirilmez. Konuşursun ve yollari ayirirsin. Seni tekrar ikna etmesine müsaade etmemen de gerekli tabiki.

Siz ayrilmazsaniz o ayrılacak aklı sizde değil çünkü

birşey yapmana gerek yok birşey YAPMAMANA gerek var. Bas tekmeyi. Ay bu kadar düşmeyin yaaa sevgi desen yok ilgi desen yok e niye var? ne veriyor sana hangi eksik parçanı tamamlıyor??

benim aklima kendini agirdan satmaya calisiyor yani pesinden sen kosacaksin oda kendini bulunmaz hint kumasi sanip seni degersizlestirip kendine özgüvenini kaybettirecek onsuz nefes alamayacak duruma getirmeye calisiyormus gibime geldi

Şimdiki ilişkilerin b*ku çıkmış nerden buluyorsunuz sizi umursamayan insanları arayanı ara soranı sor herkese hak ettiği değeri gösterin erkek milletine çok yüz verilmez her yerden engelle gitsin

Mesaj at bitir. Sonra da engelle.

Şimdiki ilişkilerin b*ku çıkmış nerden buluyorsunuz sizi umursamayan insanları arayanı ara soranı sor herkese hak ettiği değeri gösterin erkek milletine çok yüz verilmez her yerden engelle gitsin
Başta böyle değildi sonradan böyle oldu. Yazmaya devam etti 1 gün benden cevap alamayınca artık kesti o da yazmayı bitti yani anlamıştır o da

benim aklima kendini agirdan satmaya calisiyor yani pesinden sen kosacaksin oda kendini bulunmaz hint kumasi sanip seni degersizlestirip kendine özgüvenini kaybettirecek onsuz nefes alamayacak duruma getirmeye calisiyormus gibime geldi
Çok bekler o zaman peşinden koşmamı

Mesaj yazıp açıklama yapmaya değecek biri olduğunu mu sanıyorsun böylelerinin? Vardı bir tane flörtüm her seferinde uzun uzun dayar döşerdim. En alakasız cümlesine cevap yazardı tek cümle. Ona bile üşenirdi okumadığına da eminim. Sal ipini ya sen mesajla ayrılmaya kalksan hala ilgi veren pozisyonda olacaksın. Ayna ol biraz.

Aynen zaten sildim her yerden. Farketmiştir. Mesajlarına da cevap vermiyorum. Açıklama yapsam da anlamaz uğraşamam artık onunla kendi kaybetti

Aynen zaten sildim her yerden. Farketmiştir. Mesajlarına da cevap vermiyorum. Açıklama yapsam da anlamaz uğraşamam artık onunla kendi kaybetti
Ha şöyle. Bak cevap vermemişsin yine de çabalamamış. Hanzo. Aklı sende değil ki sen ceptesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…