Mesaj attım anlattım yüz yüze konuştum aynı hep. Değişme yok bende uğraşamam artık ona bir şeyleri anlatamaya çalışmaktanTakipten çıkarak "ilişki" bitirmek filan... 14 yaşında
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Muhtemelen takibi bıraktım yazar nedeniniBas tekmeyi..Sakın yüz verme bir daha.amacını ve niyetini söylememe gerek yok dimi?Daha 1.5 ayda böyle davranıyor..Lütfen bir anda iletişimi kes şok olsun.Seni ikna için uğraşacak inanma,bu adamın niyeti belli.
- 24 Ağustos 2019
- 2.776
- 8.585
- 158
Bu kişinin erkek arkadaşın olduğuna emin misin?Erkek arkadaşımın ilgisizliğinden şikayetçiydim. Mesaj atıyor 5 saat sonra yazıyor. Gün içinde arama zaten hiç yok. Bu durumu söyleyip ayrılmak istedim. Ayrılığı kabul etmedi şans ver dedi. Kabul ettim. Geçen günde görüşelim dedim müsait değilim dedi pazar günü görüşürüz. Bugün de story atmış ama hala sabahtan beri mesaj yok güya görüşecektik. Sorum şu ben artık bitirmek istiyorum ona mesaj atıp mı bitireyim yoksa hiç bir şey demeden direkt takipten mi çıkayım ne yapayım siz olsanız ne yapardınız
Sanırım takibi bıraktığımı vs görmedi daha. Hiç bir şey yok gibi günaydın yazıp kalp koymuş ne yapayım şimdi açıklama yapmaktan bile yoruldumBas tekmeyi..Sakın yüz verme bir daha.amacını ve niyetini söylememe gerek yok dimi?Daha 1.5 ayda böyle davranıyor..Lütfen bir anda iletişimi kes şok olsun.Seni ikna için uğraşacak inanma,bu adamın niyeti belli.
- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.598
- 158
- 39
Hiç bisey yapmayın cevapta vermeyin..Bir Günaydın yazıp kalp koyup kenara çekiliyor görevi tamam..Aniden tüm iletişimi kesin.Bu şahsın size hisleri yok.Sanırım takibi bıraktığımı vs görmedi daha. Hiç bir şey yok gibi günaydın yazıp kalp koymuş ne yapayım şimdi açıklama yapmaktan bile yoruldum
Yüz yüze konuşmayı teklif edip kesin bi şekilde bitirsem mi sizceHiç bisey yapmayın cevapta vermeyin..Bir Günaydın yazıp kalp koyup kenara çekiliyor görevi tamam..Aniden tüm iletişimi kesin.Bu şahsın size hisleri yok.
- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
Siz ayrilmazsaniz o ayrılacak aklı sizde değil çünküErkek arkadaşımın ilgisizliğinden şikayetçiydim. Mesaj atıyor 5 saat sonra yazıyor. Gün içinde arama zaten hiç yok. Bu durumu söyleyip ayrılmak istedim. Ayrılığı kabul etmedi şans ver dedi. Kabul ettim. Geçen günde görüşelim dedim müsait değilim dedi pazar günü görüşürüz. Bugün de story atmış ama hala sabahtan beri mesaj yok güya görüşecektik. Sorum şu ben artık bitirmek istiyorum ona mesaj atıp mı bitireyim yoksa hiç bir şey demeden direkt takipten mi çıkayım ne yapayım siz olsanız ne yapardınız
Ne alaka ? Ne yapmam gerekiyor daha acabaSiz ayrilmazsaniz o ayrılacak aklı sizde değil çünkü
- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.598
- 158
- 39
Hayır..Neden yüz yüze sizi ikna etmesini mi istiyorsunuz.Zaten hepi topu 1 aylık mevzu kes iletişimi gitsinYüz yüze konuşmayı teklif edip kesin bi şekilde bitirsem mi sizce
- 1 Haziran 2022
- 3.874
- 1
- 11.600
- 138
- 34
birşey yapmana gerek yok birşey YAPMAMANA gerek var. Bas tekmeyi. Ay bu kadar düşmeyin yaaa sevgi desen yok ilgi desen yok e niye var? ne veriyor sana hangi eksik parçanı tamamlıyor??Erkek arkadaşımın ilgisizliğinden şikayetçiydim. Mesaj atıyor 5 saat sonra yazıyor. Gün içinde arama zaten hiç yok. Bu durumu söyleyip ayrılmak istedim. Ayrılığı kabul etmedi şans ver dedi. Kabul ettim. Geçen günde görüşelim dedim müsait değilim dedi pazar günü görüşürüz. Bugün de story atmış ama hala sabahtan beri mesaj yok güya görüşecektik. Sorum şu ben artık bitirmek istiyorum ona mesaj atıp mı bitireyim yoksa hiç bir şey demeden direkt takipten mi çıkayım ne yapayım siz olsanız ne yapardınız
- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
Seven insan sever bişey yapmanıza gerek yok demekki sevmemişNe alaka ? Ne yapmam gerekiyor daha acaba
- 29 Kasım 2021
- 932
- 637
- 33
- 55
- 18 Nisan 2021
- 318
- 873
- 53
- 25
Şimdiki ilişkilerin b*ku çıkmış nerden buluyorsunuz sizi umursamayan insanları arayanı ara soranı sor herkese hak ettiği değeri gösterin erkek milletine çok yüz verilmez her yerden engelle gitsinErkek arkadaşımın ilgisizliğinden şikayetçiydim. Mesaj atıyor 5 saat sonra yazıyor. Gün içinde arama zaten hiç yok. Bu durumu söyleyip ayrılmak istedim. Ayrılığı kabul etmedi şans ver dedi. Kabul ettim. Geçen günde görüşelim dedim müsait değilim dedi pazar günü görüşürüz. Bugün de story atmış ama hala sabahtan beri mesaj yok güya görüşecektik. Sorum şu ben artık bitirmek istiyorum ona mesaj atıp mı bitireyim yoksa hiç bir şey demeden direkt takipten mi çıkayım ne yapayım siz olsanız ne yapardınız
- 10 Ekim 2021
- 1.797
- 2.627
- 83
- 36
Mesaj at bitir. Sonra da engelle.Erkek arkadaşımın ilgisizliğinden şikayetçiydim. Mesaj atıyor 5 saat sonra yazıyor. Gün içinde arama zaten hiç yok. Bu durumu söyleyip ayrılmak istedim. Ayrılığı kabul etmedi şans ver dedi. Kabul ettim. Geçen günde görüşelim dedim müsait değilim dedi pazar günü görüşürüz. Bugün de story atmış ama hala sabahtan beri mesaj yok güya görüşecektik. Sorum şu ben artık bitirmek istiyorum ona mesaj atıp mı bitireyim yoksa hiç bir şey demeden direkt takipten mi çıkayım ne yapayım siz olsanız ne yapardınız
Başta böyle değildi sonradan böyle oldu. Yazmaya devam etti 1 gün benden cevap alamayınca artık kesti o da yazmayı bitti yani anlamıştır o daŞimdiki ilişkilerin b*ku çıkmış nerden buluyorsunuz sizi umursamayan insanları arayanı ara soranı sor herkese hak ettiği değeri gösterin erkek milletine çok yüz verilmez her yerden engelle gitsin
Çok bekler o zaman peşinden koşmamıbenim aklima kendini agirdan satmaya calisiyor yani pesinden sen kosacaksin oda kendini bulunmaz hint kumasi sanip seni degersizlestirip kendine özgüvenini kaybettirecek onsuz nefes alamayacak duruma getirmeye calisiyormus gibime geldi
- 21 Nisan 2016
- 3.641
- 6.889
- 158
- 27
Mesaj yazıp açıklama yapmaya değecek biri olduğunu mu sanıyorsun böylelerinin? Vardı bir tane flörtüm her seferinde uzun uzun dayar döşerdim. En alakasız cümlesine cevap yazardı tek cümle. Ona bile üşenirdi okumadığına da eminim. Sal ipini ya sen mesajla ayrılmaya kalksan hala ilgi veren pozisyonda olacaksın. Ayna ol biraz.
Aynen zaten sildim her yerden. Farketmiştir. Mesajlarına da cevap vermiyorum. Açıklama yapsam da anlamaz uğraşamam artık onunla kendi kaybettiMesaj yazıp açıklama yapmaya değecek biri olduğunu mu sanıyorsun böylelerinin? Vardı bir tane flörtüm her seferinde uzun uzun dayar döşerdim. En alakasız cümlesine cevap yazardı tek cümle. Ona bile üşenirdi okumadığına da eminim. Sal ipini ya sen mesajla ayrılmaya kalksan hala ilgi veren pozisyonda olacaksın. Ayna ol biraz.
- 21 Nisan 2016
- 3.641
- 6.889
- 158
- 27
Ha şöyle. Bak cevap vermemişsin yine de çabalamamış. Hanzo. Aklı sende değil ki sen ceptesin.Aynen zaten sildim her yerden. Farketmiştir. Mesajlarına da cevap vermiyorum. Açıklama yapsam da anlamaz uğraşamam artık onunla kendi kaybetti