• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl verin ne yapayım

Mesaj yazıp açıklama yapmaya değecek biri olduğunu mu sanıyorsun böylelerinin? Vardı bir tane flörtüm her seferinde uzun uzun dayar döşerdim. En alakasız cümlesine cevap yazardı tek cümle. Ona bile üşenirdi okumadığına da eminim. Sal ipini ya sen mesajla ayrılmaya kalksan hala ilgi veren pozisyonda olacaksın. Ayna ol biraz.
Vallahi dogru söylüyorsun tebrik ederim mesajinizi cok begendim. Saygidan sevgiden insanliktan anlamayanlara ayna olmak gerekiyor lakin uygulamasi kimine göre cok zor,kimineyse cok basit..

Çok bekler o zaman peşinden koşmamı 😂
aynen kardesim nasil baslarsa inan öyle gider bu es sevgili vs ikili iliskilerde birde erkek annelerin bazilari amancok üstüne düsme kizin yarin basedemezsin tepene cikar yoksa deyip sacma salak nasihatlar vermeseler nice kurulmus kurulacak yuvalaryolun baslarinda vs yikiliyor ben zannediyorumki kv adaylari ogullarini kiskancliktan ortaligi karistiriyorlar sanirim hersey bittigindeyse ne yaptiklarindan farkina bile varmiyorlar

Bas tekmeyi..Sakın yüz verme bir daha.amacını ve niyetini söylememe gerek yok dimi?Daha 1.5 ayda böyle davranıyor..Lütfen bir anda iletişimi kes şok olsun.Seni ikna için uğraşacak inanma,bu adamın niyeti belli.
Dün mesaj atmış seni görmek istiyorum ne zaman müsaitsin diye

Erkek arkadaşımın ilgisizliğinden şikayetçiydim. Mesaj atıyor 5 saat sonra yazıyor. Gün içinde arama zaten hiç yok. Bu durumu söyleyip ayrılmak istedim. Ayrılığı kabul etmedi şans ver dedi. Kabul ettim. Geçen günde görüşelim dedim müsait değilim dedi pazar günü görüşürüz. Bugün de story atmış ama hala sabahtan beri mesaj yok güya görüşecektik. Sorum şu ben artık bitirmek istiyorum ona mesaj atıp mı bitireyim yoksa hiç bir şey demeden direkt takipten mi çıkayım ne yapayım siz olsanız ne yapardınız
O kadar saat cevap vermeyen adam mutlaka bir haltlar karıştırıyordur bence hiçbişey demeden bitirin kendi yazarsa seni artık istemiyorum bir daha bana yazma dersiniz

Erkek arkadaşımın ilgisizliğinden şikayetçiydim. Mesaj atıyor 5 saat sonra yazıyor. Gün içinde arama zaten hiç yok. Bu durumu söyleyip ayrılmak istedim. Ayrılığı kabul etmedi şans ver dedi. Kabul ettim. Geçen günde görüşelim dedim müsait değilim dedi pazar günü görüşürüz. Bugün de story atmış ama hala sabahtan beri mesaj yok güya görüşecektik. Sorum şu ben artık bitirmek istiyorum ona mesaj atıp mı bitireyim yoksa hiç bir şey demeden direkt takipten mi çıkayım ne yapayım siz olsanız ne yapardınız
Herkesin sevme şekli farklıdır ama ben bu kadar bir insanı darlamayi da doğru bulmuyorum. Benim eşimin mesleği gereği telefonu çok az kullanırdı ben sabah bir şeyler yazardım o öğlen yazardı. Benim öğlen yazdığıma ancak akşam cevap verirdi. Bazen yoğun olurdu sabah yazdığıma akşam cevap verirdi o da kısacık olurdu. Ben bilirdim ki o yoğun. Eğer sizin beklentilerinizi karsilamiyorsa sevme şekli ayrılın kimse kimseyi datlamasin ,kendi kalıplarına sokmaya çalışmasın.

Liseye giderken kankamın sevgilisi de ortadan kaybolmuştu 2 hafta kadar telefon çalıyor açan yok. 2 haftanın sonunda yolda karşılaştık arkadaşım hesap sordu çocuk beni kaçırdılar adamların elinden zor kurtuldum demişti o geldi aklıma 🤣🤣 ertesi gün de ayrılmak istemişti zaten 🥴🥴

Back