Akıl verin ne yapayım

Vallahi dogru söylüyorsun tebrik ederim mesajinizi cok begendim. Saygidan sevgiden insanliktan anlamayanlara ayna olmak gerekiyor lakin uygulamasi kimine göre cok zor,kimineyse cok basit..

Çok bekler o zaman peşinden koşmamı
aynen kardesim nasil baslarsa inan öyle gider bu es sevgili vs ikili iliskilerde birde erkek annelerin bazilari amancok üstüne düsme kizin yarin basedemezsin tepene cikar yoksa deyip sacma salak nasihatlar vermeseler nice kurulmus kurulacak yuvalaryolun baslarinda vs yikiliyor ben zannediyorumki kv adaylari ogullarini kiskancliktan ortaligi karistiriyorlar sanirim hersey bittigindeyse ne yaptiklarindan farkina bile varmiyorlar

Dün mesaj atmış seni görmek istiyorum ne zaman müsaitsin diye

O kadar saat cevap vermeyen adam mutlaka bir haltlar karıştırıyordur bence hiçbişey demeden bitirin kendi yazarsa seni artık istemiyorum bir daha bana yazma dersiniz

Herkesin sevme şekli farklıdır ama ben bu kadar bir insanı darlamayi da doğru bulmuyorum. Benim eşimin mesleği gereği telefonu çok az kullanırdı ben sabah bir şeyler yazardım o öğlen yazardı. Benim öğlen yazdığıma ancak akşam cevap verirdi. Bazen yoğun olurdu sabah yazdığıma akşam cevap verirdi o da kısacık olurdu. Ben bilirdim ki o yoğun. Eğer sizin beklentilerinizi karsilamiyorsa sevme şekli ayrılın kimse kimseyi datlamasin ,kendi kalıplarına sokmaya çalışmasın.

Liseye giderken kankamın sevgilisi de ortadan kaybolmuştu 2 hafta kadar telefon çalıyor açan yok. 2 haftanın sonunda yolda karşılaştık arkadaşım hesap sordu çocuk beni kaçırdılar adamların elinden zor kurtuldum demişti o geldi aklıma ertesi gün de ayrılmak istemişti zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…