Bir ilişkiniz olmadığı için ayrılığı kabul etmemiş olabilir mi? Sadece soruyorum...Erkek arkadaşımın ilgisizliğinden şikayetçiydim. Mesaj atıyor 5 saat sonra yazıyor. Gün içinde arama zaten hiç yok. Bu durumu söyleyip ayrılmak istedim. Ayrılığı kabul etmedi şans ver dedi. Kabul ettim. Geçen günde görüşelim dedim müsait değilim dedi pazar günü görüşürüz. Bugün de story atmış ama hala sabahtan beri mesaj yok güya görüşecektik. Sorum şu ben artık bitirmek istiyorum ona mesaj atıp mı bitireyim yoksa hiç bir şey demeden direkt takipten mi çıkayım ne yapayım siz olsanız ne yapardınız
Değer mi buna acabaTakiptende çıkma mesajda atma ararsa cevapta verme boşver merak etsin sana ulaşmaya çalışacaktır kesin yokmuş gibi davran
Bisey yapmayacaksin ki zaten ilgilenmeyeceksin o çıldıracak:)Değer mi buna acaba
O kadar bile umrumda olduğunu düşünmüyorumBisey yapmayacaksin ki zaten ilgilenmeyeceksin o çıldıracak:)
Direkt çıkarıcam her yerden sorarsa yaparım açıklamasınıSizi çok umursamadigi için nasıl bitirdiginizin de bir önemi yok. Ama içinizde kalmasin arayip "ben daha iyilerini" hakediyorum diyip ayrılın. Buluşmak için zahmet bile etmeyin
O zaman seni umursamayan, senin için vakit ayırmayan adamla ne işin var.O kadar bile umrumda olduğunu düşünmüyorum
Bıraktım takibi onu da çıkarttım. Artık farketti mi etmedi mi bilmiyorum. Tüm gündür hala tek mesaj yokHiç bir şey yapma sakın. Bırak ne hali varsa görsün.
İnan daha sevgiliyken böyleyse, (bilmiyorum ciddi düşünüyormuydunuz ama) emin ol ilerde evlilik vs. olursa bu durumun mislini yaşatır sana.
Takipten çıkarak "ilişki" bitirmek filan... 14 yaşında mısınız?Erkek arkadaşımın ilgisizliğinden şikayetçiydim. Mesaj atıyor 5 saat sonra yazıyor. Gün içinde arama zaten hiç yok. Bu durumu söyleyip ayrılmak istedim. Ayrılığı kabul etmedi şans ver dedi. Kabul ettim. Geçen günde görüşelim dedim müsait değilim dedi pazar günü görüşürüz. Bugün de story atmış ama hala sabahtan beri mesaj yok güya görüşecektik. Sorum şu ben artık bitirmek istiyorum ona mesaj atıp mı bitireyim yoksa hiç bir şey demeden direkt takipten mi çıkayım ne yapayım siz olsanız ne yapardınız
Hayırlısı olsun hakkınızdaBıraktım takibi onu da çıkarttım. Artık farketti mi etmedi mi bilmiyorum. Tüm gündür hala tek mesaj yok
1.5 aydır birlikteyiz. İşyerinde tanıştık. Son 2 haftadır böyle. Yakınlaşma var evetNe kadar zamandır birliktesiniz,ne zamandır böyle,buluşunca yakınlaşma oluyor mu?Ona göre günahını alicam adamın
Bas tekmeyi..Sakın yüz verme bir daha.amacını ve niyetini söylememe gerek yok dimi?Daha 1.5 ayda böyle davranıyor..Lütfen bir anda iletişimi kes şok olsun.Seni ikna için uğraşacak inanma,bu adamın niyeti belli.1.5 aydır birlikteyiz. İşyerinde tanıştık. Son 2 haftadır böyle. Yakınlaşma var evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?