• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıl verin kızlar-eşimin laubali arkadaşı

Sen hala o gereksizi parçalamadınmı????? Ben olsam şimdiye kadar çokdan koparmıştım kafasını

Esin bu kadar izin vermeseydi bu kadar samimi olunmazdi.hersey esinde bitiyor mesafeyi koysun samimiyeti kessin.mesaj atmakta neyin nesi bu kadarda samimi olunmaz.olunursada kivilcim cikar canim solim :KK62:

kesinlikle haklısın..

baştan sıkı tutmak istiyorum..

bu kız böle rahat anacım..

anlamıyorum ki..

eşime zaten dicemi dedim...mesafeyi artırcanın sözünü verdiii

Valla abartmiyorsun . Bir akrabam boyle is yerinden bir yere gidiyormus kadın öne oturmus . Akrabamda arkaya geçin , orasi sadece eşimin oturabilicegi bir.yer demis . Kadin bidaha o densizligi yapamamis. Is burda esine dusuyor .

eşim daha mesafeli olsaydı bu kadar iyiniyetli düşünmeseydi yaklaşamazdı bu denliii

gercekdende esım yanına hıc bayan almaz bırını bı yere bırakcaksa bıle daha arabaya gırerlerken oyle dıyor ...

Ben bunu yazdığınız için eleştirdim . Buradan üst paragraf ile beraber okunduğunda ; biri oturacağında eşinizin orası hanımın yeri kusura bakma dediği anlaşılıyor .

Bir de bir konuyu açıklarken paragraflar birbiri ile bağlantılı olur ki anlatımda kopukluk olmasın. Konu tamamen açıklandığında diğer paragrafta başka bir konuya geçilir .

Ya siz yanlış anlatıyorsunuz ya da ben yanlış anlıyorum , daha fazla açıklama yapmanıza gerek yok o yüzden çünkü ortak bir noktada buluşamayacağız.

Ben bunu yazdığınız için eleştirdim . Buradan üst paragraf ile beraber okunduğunda ; biri oturacağında eşinizin orası hanımın yeri kusura bakma dediği anlaşılıyor .

Bir de bir konuyu açıklarken paragraflar birbiri ile bağlantılı olur ki anlatımda kopukluk olmasın. Konu tamamen açıklandığında diğer paragrafta başka bir konuya geçilir .

Ya siz yanlış anlatıyorsunuz ya da ben yanlış anlıyorum , daha fazla açıklama yapmanıza gerek yok o yüzden çünkü ortak bir noktada buluşamayacağız.
allahım şimdı dogurucam ööfffff !
hanfendi; konu sahıbı hanım akıl soruyor
bende esımın dedıgını ıletıyorum
DIYORUZ KI ;
bırını bı yere bırakcagı zaman ıkı adım onde araca dogru yuruyup dırek arka kapıyı acsın oraya yoneltın
bu hanıma bundan sonra boyle yapsada farketmez ıpler elden gıtmıs cunku bu hanıma ancak orası hanımın yerı dıyebılır
esımın basından kotu bı olay gectı buyuzden
BUNUN ICIN DIYORUUUUMMMM
aaaaaa
artık kızmaya basladım
rıca edıyorum benı alıntılamayın artık
once esıme yaptıgı hos degıl degınız
sonra kadın erkek karısık yaratılmısız öcü gıbı bakmayın dıyerek gerici ılan ettınız
hala da muhalefet oluyorsunuz rıca edıyorum yeter artık
polımıge cevırmeyın lutfen .
en bastan alıntıladınız yanlıs anlamıssınız cevap verdım duzelttım yada
hala devam edıyorsunuz,
ben konu sahıbıne yazdım o benı anladı
sıze yazmadıgım ıcın anlamamıs olabılırsınız normal boyle yapacagınızı bılsem en bastan sıze ızah ederdım pardon .
öcülügüme verın .

Konuyu yebi bir olay olmadıkça tekrar açmayın . çünkü yeterli ve gereken konuşma yapılmış .fazlası sizi gereksiz yıpratir. Konuda ki yorumum ise o kızın eşiniz ile ilgili duygusal hisler kapıldıgi yonunde. Ve bunu hep söylüyorum iyi niyetli erkek bazi kadınların gözünde flört etmeye çalışan erkek olarak algılanıyor . Bazi kadinlar erkekleri hep kendine aşık hayran sanar. Bence böyle bir kadın ile karşı karşıyasinız.

içimin yangını dinmiyor ..

bağırıp çağırasım gelioo
Kendine bu kadar dert etme 3.bir durum gorursenki eger o zaman harekete gec konus o kizla.ama once esin bir mesafeyi koysun araya baktin olmuyor harekete gec amacin ne falan diye

Nasıl yani siz inince tekrar o arabaya bineceğinizi bile bile gelir eşinizin yanına oturur, kaldırsaydınız keşke.
İnanılır gibi değil. Hiç normal de değil, eşiniz de çok tepkisiz kalmış onun uyarması gerekirdi zaten.

Kendine bu kadar dert etme 3.bir durum gorursenki eger o zaman harekete gec konus o kizla.ama once esin bir mesafeyi koysun araya baktin olmuyor harekete gec amacin ne falan diye

eevet koycam dedi..
oalyar çok taze..
takıorum kafama işte..
nasıl atlatrım bilmiorum

Nasıl yani siz inince tekrar o arabaya bineceğinizi bile bile gelir eşinizin yanına oturur, kaldırsaydınız keşke.
İnanılır gibi değil. Hiç normal de değil, eşiniz de çok tepkisiz kalmış onun uyarması gerekirdi zaten.

o arbaya tekrar binmedim..
ben burda kladım onlar gitti

Back