Böyle şeyler okudukça al o kadını tut saçlarından kafasnı duvara sürt diye böyle kanlar aksın falan böyle hayaller kuruyorum.
bnden daha acımasız hayllerin varmışşş..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle şeyler okudukça al o kadını tut saçlarından kafasnı duvara sürt diye böyle kanlar aksın falan böyle hayaller kuruyorum.
Kocana bu konuda net bir tavır koy. Hatta kes at. Bir de bu çıktı ya hayır kocan çok net olmalı o kıza karşı iyi niyetli bir insan olabilir ama bunun iyi niyetle ne ilgisi var. Kız eşinizin iyi niyetini yanlış yorumlayabilir. Hatta kendi kendine ümitlenebilir.
iş eşinizde bitiyor bu durumda.
Belkide gerçekten arkadaşlar. Aralarinda birsey olsa ya da birinden digerine karsi birsey olsa herhalde sizin gözünüze soka soka yapmazlardi bunu. Kız rahat bir tipe benziyor. Yine de duruma el atin ufaktan.
Nefret ediyorum öyle kadınlardan. Hiç abartmıyorsun ama çok dikkatli olmalısın. Eşinle konuş ve ona karşı kesinlikle bşr tavır alın.
bnden daha acımasız hayllerin varmışşş..
Kurtul o kadından asla gurur yapma onu hiç önemseme ve hemen sınırdışı et.bndee nefret ediorummm
Valla senin yapabileceğin pek birşey yok ki.hakkat ya...
ümitlerini yerle bir edeim onunnn
Valla senin yapabileceğin pek birşey yok ki.
Kızla aynı ortama girdiğinde eşinle daha çok samimi ol daha mutlu ol tek yapacağın da bu olsun. Bu rahatsızlığını kız ile asla paylaşma bence. Birde biz böyle konuşuyoruz ama yanlış anlıyor da olabiliriz, senin kızla bu tarz konulara girmen işleri daha da karıştırır ki ortada birde mesai arkadaşlığı var.
Bazı insanlar sınırlarını bilemeyebilir, belki bu kızda sadece böyle biridir.
Söyledim yine söyleyeceğim bu işi ancak eşinin net tavırları çözebilir. Birde sen sürekli bu konuyu eşine açma gündem olmasın aranızda hiç kimse.
Aranız neden limoni bilmiyorum bu kızla ilgili değildir umarım, yazdıysan da ben görmedim sanırım.eevt gündem yapıp bnde dikkati onda toplamak istemiyorum canım..
hem uzagız hem önemli bir sınavm mevcut..
aramız limoni ve uykum gelmiyor bu gece..
çok tehlikeli zamanda sıkıntımız arttı...
kızla paylaşmak istemiyorum çünkü aynı ortamda yıllarca çalışmak zorundalar...
bu kez farklı yansıtır insanlarafelan..
eşimde bende zarar görmek istemme
eevt gündem yapıp bnde dikkati onda toplamak istemiyorum canım..
hem uzagız hem önemli bir sınavm mevcut..
aramız limoni ve uykum gelmiyor bu gece..
çok tehlikeli zamanda sıkıntımız arttı...
kızla paylaşmak istemiyorum çünkü aynı ortamda yıllarca çalışmak zorundalar...
bu kez farklı yansıtır insanlarafelan..
eşimde bende zarar görmek istemme
Bence esininde bu durum hosuna gidiyor resmen...Gittigi icin laf edemiyor bildigi farkinda oldugu halde..eşşime neden böyle yaptığını sordum...bende anlamadım doğru değil davranışı dedi..
önceleri bana sen abartıosun yanlış düşünüosun demişti..
hayır anlamadığım şey kız fazla rahat ..
3 yıllık iş arkadaşımın arabsına binmeye çekiniom ben bu kız evden aldırıo kendini...
Zaten boyle kizlar daha cok uzun sureli sevgilisi olan evli olan erkeklere daha cok yanasirlar hemde bu sekilde...eşime cidden itimadım sonsuz...
herkese karşı iyi niyetli ..
yardımcı olmaya çalışır...
amabu kızın mesajları yok bana sürekli siz ne güzel çiftsiniz. çok romantiksinz..vb şeyler söyleyip durması da sinirlerimi bozuyor
Esinle neden o kadar samimi ki. Yok sirketten ona asilan biri varmis niye oturmamismis karsisina. Gitsin kiz arkadasiyla dertlessin.arkadaşlarım öncelikle herkese hayırlı akşamlar..
sizlerin tecrübe ve düşüncelerinden faydalanmak isterim..
direk konuya gireceğim..
eşimle yaklaşık 4 aydır aynı iş yerinde çalışan bir bayan arkadaşının gereksiz samimi davranışlarından muzdaribim..
bi iş yemeğinden sonra eşime attığı mesaj şu ; neden karşıma oturmadın başka yere gittin: gibi bi mesaj atmış..
eşime sorduğum da ise aynı ortam da X den hoşlanan ona asılan bi adam olduğunu ve o adamın karşısına oturduğundan rahatsız olduğunu söledi..o yüzden o mesajı atmış..
bikaç konuşmamızda X ''eşim için bana emanet sen merak etme '' vs gibi laflar söyledi...
yaşanan biçok şeyden sonra finali anlatacağım sadece
farklı bir şehirden eşim ve iki kız iş arkadaşı beraber memlekete geldiler..
malum X adlı şahıs eşimin yan koltuğuna oturmuş diğer bayan Y arka koltuğa oturmuş...
nedeni ise arka koltuğun bir kısmında valiz olmasıymış..
neyse dönüşte de aynı şehre beraber gideceklerdi..o sabah arabada bende vardım; eşimin yanına oturdum kızları evlerinden aldık ikiside arkada oturdular..sonrasında beni eşim tanıdıgın evine bırakmak için araçtan indik kızlarla ve eşimle vedalaştım..arkada oturanX ben inince hemen öne geçti oturdu..bi rahatsızlığı mide bulantısı vs yokmuş ...diğer Y hiç böyle bi harekette bulunmadı...anlam veremedim X in bu davranışına da...sanki onun yeri gibi çok rahta şekilde geçti..
sizce ben mi abartıyorum.._?onları yanyana giderken görünce kahroldum...
içim yanıyor ne yapacam nasıl davrancam bilemiyorum...
Esiniz evinden mi aliyo? Yani valla ciddi mesafe koydurmaniz lazim. Yani evler yakin olur ok ama haddini bilene belli ki bu sinirlari zorlayan cinsten.eşşime neden böyle yaptığını sordum...bende anlamadım doğru değil davranışı dedi..
önceleri bana sen abartıosun yanlış düşünüosun demişti..
hayır anlamadığım şey kız fazla rahat ..
3 yıllık iş arkadaşımın arabsına binmeye çekiniom ben bu kız evden aldırıo kendini...
BencE boyle biseye girip muhatap olayin. Esinize gayet net belirtin gerekli ayari ceksin. Bu inanin daha cok koyar o kadina. Sen de gordugunde gayet havali naber sekerim der gecersin. Agirlik iyidir ödün vermeona laf sölemekten başka nasıl acıtabilirim_?