akıl verin kızlar-eşimin laubali arkadaşı

atalarımızın bi lafı vardır acıma yetime diye başlayan. Aynen uygula, ben kadının eşinizin tepesinde dolaşan bir akbaba olarak gördüm açıkcası.

Simdi iki durum var anlatacagim..belki kadin gorgu kurallari geregi one gecmis olabilir yani esiniz onun soforu degil ki arkada tasisin..esinizin arkadas olarak onunla daha samimi oldugunu dusunerek diger bayandan once davranmistir....

ikincisi calistigim yerdeki k.......tak ta benimle samimi olur ayy araniz nasil esin sana iyi davraniyormu falan diye bana sorular sorardi..yillar sonra ogrendimki esim bu kadinla asik gibi mesajlasmis yüzüme baka baka beni aldatmislar..

ne dusunmek istersen ona gore davran..

hay agzını öpeyim :)

aynısını bende yasadım sag cama yapılışık gittim kucagımda yegenim oldugu haldeee

geri kafalılık arabaya bile almaz zaruret hali olsa dahi..

bizimkş dikkat etmekkk

BencE boyle biseye girip muhatap olayin. Esinize gayet net belirtin gerekli ayari ceksin. Bu inanin daha cok koyar o kadina. Sen de gordugunde gayet havali naber sekerim der gecersin. Agirlik iyidir ödün verme

havamı atcam da mesafe fazla..çıkıp yanına mı gitsem eşimin_?
sizceee_??

Esiniz evinden mi aliyo? Yani valla ciddi mesafe koydurmaniz lazim. Yani evler yakin olur ok ama haddini bilene belli ki bu sinirlari zorlayan cinsten.

uzak ev..valizi var hanfendinin..
ulan ben böle biş iyaşıo olsamm mahcup olr babama amcama rica eder de evlerine kadar götürmesini rica ederim..

ama kız xxxxl ahlakennn

öyle olcak kesinlikle..ben zaten bi erkekle samimi değilim olmam da..
eski arkadşlardan da kimse kalmadı..sen dürüst olsan karşı cins dürüst olmayabilir dı mı amaa

Bence esininde bu durum hosuna gidiyor resmen...Gittigi icin laf edemiyor bildigi farkinda oldugu halde..
hoşuna gidip gitmediğii ni mesafe koyup koymamasına göre görcez artık..ama dedim gibi eşime inancım var...şöle ki benden değil ALLAH tan korkar öyle şey yapamaz..ama bilincaltında kendinin bile farketmediği bişi varsa onu bilemem

Burada gerçekten ilk yorum nasılsa devamı öyle geliyor.

Eşiniz arabayı kullanırken birinin öne oturması normal, eşiniz özel şoförü mü arkadaşların? X ve Y aynı anda nasıl ön koltuğa geçecek; mecbur birinin arka koltukta kalması gerekiyor. Eğer iki kere öne oturan Y olsaydı ondan rahatsız olmayacak mıydınız? Ayrıca sizden sonra geçmese, 5 km sonra "Sağa çek de öne geçeyim" dese daha mı normal olur; bence böylesi daha normal.

Herkes örnek olay anlatmış, ben de anlatayım: Eşim bir gün iş çıkışı beni almaya geldi. Ekip arkadaşlarının biri kadın, biri erkekti o esnada. Ön koltuğa kadın oturmuş, ben araca binince arka koltuğa filan geçmedi. Bu da aramızda ne tartışma konusu oldu, ne benim için bir kıskançlık mevzuu.

Yan yana koltukta oturmayla aldatılacağınızı düşünmüyorum, içiniz rahat olsun :)

Bence siz eşinize güvenin. Ayrıca birinin arabasına binerken ona özel şöförün muamelesi yapmamakb icin ön koltuğa oturulur bu nezaket kuralıdır. Bence şu on koltuga oturmak olayını abartmayın...
Mesaj için bir şey diyemem bana saçma geldi bir kadın arkadaştan neden karşısına oturmasını rica etmemiş ki.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz abartmıyosun cnm senin hem eşine hemde x kişiye ayar çekmen lazım hiçbir kadın bi ışık görmeden laubali olamaz BENCE....

kıskançlıkta sınır tanımayan kk kadınları..hayretle okuyorum yazdıklarınızı..
özel şoför mü konu sahibi senin eşin tabiki biri yanına geçecek..

öne geçtiği anda müdahale ederim diyenler yanyana koltuklarda eşinizin bir kadınla oturması sizi neden bu kadar irite ediyor..eşleriniz sapık falan mı yan koltuğa oturan kadına ne gözle bakıyor ki? ya da o koltuğa oturan kadın yolda giderken birden eşinizin kucağına falan mı zıplayacak zannediyorsunuz? ne enteresan kıskançlıklar bunlar..

yeri geliyor insan iş arkadaşını eşinden ailesinden fazla görüyor.. abartmayın bence..

canım yazımın tamamında bunun son olay oldgunu öncesinde de laubali durumların yaşandığını söyledim..

yemekten snra karşıma neden oturmadın demesi ; eşin bana emanet ve şu an yazamayacağım biçok şey oldu ki böyle yorum yapıorum...

eşime itimadım tam o kızın hareketleri hoş değil o kadar..
diğer arkadaş neden inmiyor binmiyor öne..

arkada otururken inmesi garip ..

ki bu tek olay değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…