- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdı konuyu esıme okudum valla ve yazdıgım yorumuda okudum
onunda dusuncesını sordum sen olsan napardın dıye cok sınır bozucu bı mevzu cunku
adam kotu nıyetlı olmayabılır; ama ılk arkada yer varken sureklı one gecme hevesınde olan bı ıs arkadasım olsa en bastan kusura bakma orası hanımın yerı annemı bıle oturtmuyorum der sakasına vurur bozarım bıdaha yapmasın dıye dedı.
gercekdende esım yanına hıc bayan almaz bırını bı yere bırakcaksa bıle daha arabaya gırerlerken oyle dıyor ...
dunyanın bınbırturlu halı var bır akraba gorur kaza herkesın basına gelır sureklı one oturan aynı bayan nasıl ızah etceksın dıkkat etmek lazım
esıne bu konudan rahatsız oldugunu soylesın dedı
ben aracla senı bırakır bırakmaz erkek ıs arkadasım arkandan one otursa ne dusunursun aynı yanlıklık olur senın ıyı nıyetınden asla suphem yok kız cok dusuncesız onunda kotu nıyetlı oldugunu sanmıyorum ama dusunemıyor , huzurumuz kacmasın desın dıyor :)
Kimdi ay bi uye vardi ayni sizin anlattiginiz seyleri yasamis yani kendisi inince is arkadasi binmis ön koltuga ben kiskanmam diyordu valla bu kisiden kisiye degisir bazilari mesajlasmasini bile kiskanir bazilari arabaya binmesini
canım buna benzer bi konu açmıştım geçen hafta.
eşimin saçma ayarsız kız arkadşının hareketleriyle ilgii.
ve ben dayanamayıp kıza birdaha eşimi kesinlikle aramamasını iyiniyeti daha fazla suistimal etmemesini yazdım.
ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ama içine atma derim.
eşinin tavrına göre de kıza gerekli ayarı çek
ben anlamıyorum ya evli erkekler daha tatlı geliyor galiba birilerine
Evlisiniz ve kocanın çalışıp para kazanması gerek yoksa ben olsam o işyerini başına yıkarımvalla güzel cümleymiş...eşinede sana da teşekkürler
çok güzel açıklamışsın..
bi erkek tarafından bakmak farklı oluyr illa ki..
eşime mesaj attım ''kusura bakma orası hanımın yerı annemı bıle oturtmuyorum'' diyemez miydin dedim..
denebilirdi ben o taraflı düşünmedim hiç diyor....
ne taraflı düşündün peki dedim..
Daha fazla beklemene gerek yok ... Eşinle konuş... Abartmıyorsun...
Böyle yaparak esinizi ve kendinizi cezalandirirsiniz.Siz o kadinin icini acitin niye dertleniyorsunuz...hissettiklerim çok ağır geliyor bana
içim acıyor..
kanıyor işte..
geçmio bi türlü....
Sevgilimden geldiğini düşündü Sevgilimi sapık diye yargılayıp onun o işyerinden ayrılmaya mecbur bıraktı İş çok basit
pardon canım ben şehirler arası otobüste yaşandı sandım.
Bak bundan aldım Nasılaha aaaaa..süpermiş yahuuuuuu
Böyle yaparak esinizi ve kendinizi cezalandirirsiniz.Siz o kadinin icini acitin niye dertleniyorsunuz...
şimdı konuyu esıme okudum valla ve yazdıgım yorumuda okudum
onunda dusuncesını sordum sen olsan napardın dıye cok sınır bozucu bı mevzu cunku
adam kotu nıyetlı olmayabılır; ama ılk arkada yer varken sureklı one gecme hevesınde olan bı ıs arkadasım olsa en bastan kusura bakma orası hanımın yerı annemı bıle oturtmuyorum der sakasına vurur bozarım bıdaha yapmasın dıye dedı.
gercekdende esım yanına hıc bayan almaz bırını bı yere bırakcaksa bıle daha arabaya gırerlerken oyle dıyor ...
dunyanın bınbırturlu halı var bır akraba gorur kaza herkesın basına gelır sureklı one oturan aynı bayan nasıl ızah etceksın dıkkat etmek lazım
esıne bu konudan rahatsız oldugunu soylesın dedı
ben aracla senı bırakır bırakmaz erkek ıs arkadasım arkandan one otursa ne dusunursun aynı yanlıklık olur senın ıyı nıyetınden asla suphem yok kız cok dusuncesız onunda kotu nıyetlı oldugunu sanmıyorum ama dusunemıyor , huzurumuz kacmasın desın dıyor :)
Evlisiniz ve kocanın çalışıp para kazanması gerek yoksa ben olsam o işyerini başına yıkarım
bebeğim arkada diğer kız arkadaşı varken ve once orda oturuyorken ben iner inmez öne geçmesi tuhaf..kzıkıza oturup sohbet edip konşurdum ben olsam dha rahat ederdim...Yani burdaki kadının arkada başka bir iş arkadaşıvarken öne geçmesi hoş değil ama senin eşinin tavırları da fazla hoş değil .
Bir yere giderlerken yanına kadın arkadaşı oturması neden tuhaf olsun .Makam koltuğu gibi arkada oturmak hoş değil .
Çalışma ortamında zaten bunlar mutlaka oluyor . İş için bir yere giderken kusura bakma ben sadece hanım ile otururum sen arkaya geç mi diyor ?
Adamin esi olan sensin o cekinsin biraz sen niye gecip giden arabanin ardindan boynu bukukler gibi bakiyorsun.Daha öne gecmeye tesebbus ettigi an yerin geyet rahat bence kiprasma derim hadi gecsin bakalim.O mesaja oyle bir donerim ki degil mesaj bir daha cari atamaz.Bu nedir ya ayagini denk alsin sapitti bu kadinlar iyice...ona laf sölemekten başka nasıl acıtabilirim_?
Ben o samimi arkadasi yolarim. Parcalarim evde cami cerceveyi indiririm yani. Haklisin sen.
bebeğim arkada diğer kız arkadaşı varken ve once orda oturuyorken ben iner inmez öne geçmesi tuhaf..kzıkıza oturup sohbet edip konşurdum ben olsam dha rahat ederdim...