ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.722
- 48
- 30
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Ben basa cikamadim evlendim kankiSize uygun olmadığını düşündüğünüz ama sizde alışkanlık haline gelmiş birinin yokluğu ile nasıl başa çıktınız?
Düşünmemeye çalışarak ilk başta zor oluyor ama başka mesela film izlemeye gezmeye falan ilgimi dağıtacak şeyler ile meşgulum.Size uygun olmadığını düşündüğünüz ama sizde alışkanlık haline gelmiş birinin yokluğu ile nasıl başa çıktınız?
Annemi kaybettiğimizde şimdi bizim ahiret inancımız var ya.Birgun kavuşacağız diye ümit ediyoruz ama birinden ayrılınca onu bir daha göremeyecek olmak mahvediyor insanı.Şöyle düşündüm; İnsanlar anasını, babasını kaybediyor; yine de hayatlarına devam ediyorlar. Beni zerre hak etmeyen, kötü kalpli, olgunlaşamamış biri için kendimi üzmek kendi kul hakkıma girmek, kendi hayatımı harcamak olacak.
Bunun yerine elimdeki şeylere bakıp şükretmeyi seçtim. Sağlıklıyım, anam babam sağ, sağlıklılar. Her akşam yatacağım yeri biliyorum. Huzurlu bir evim var. Acıktığımda karnımı doyurabileceğimi biliyorum. Yaşarken fark etmiyoruz ama bunlar çok büyük nimetler.
Bugün bunlara sahibiz yarın ne olacağını bilmiyoruz. Bugünümüzle mutlu olmak varken değmeyecek biri için üzülmeye gerek yok dedim.
Çok zor oluyor ilk zamanlar. Düşünmemeye çalıştıkça insan daha da çok düşünüyor, üzülüyor. Bunun için de kendini meşgul etmek yani bir şeyler yapmak en güzeli. Ama insan hayatından birini çıkarmaya kararlı olunca bir süre sonra alışıyor bu duruma. Her şeye alıştığımız gibi.Size uygun olmadığını düşündüğünüz ama sizde alışkanlık haline gelmiş birinin yokluğu ile nasıl başa çıktınız?
Once acini doya doya yasamalisin, sonra onu neden sildigini iyice anlayıp kendini buna ikna etmelisin. Kendini ikna ettiginde ofken affedicilige donusecek. Ondan sonra zaten onsuz olmanin verdigi rahatliga alisip iyileseceksin.Size uygun olmadığını düşündüğünüz ama sizde alışkanlık haline gelmiş birinin yokluğu ile nasıl başa çıktınız?
Bu kişi eski sevgiliyse ona ne zaman iyi veya kötü mesaj atma isteği gelirse ya da onunla konuşma ihtiyacı oluşursa onun yerine çok samimi dostum ile görüşüp mesajlaşmak süreci rahatlatıyor.Size uygun olmadığını düşündüğünüz ama sizde alışkanlık haline gelmiş birinin yokluğu ile nasıl başa çıktınız?
Ah ah burhanım 2 sene yaşadığım bir duygu. Yavaş yavaş çözüyorum. Çünkü yeni birini buldum. Çok zor bir durum umarım düzelir. Aynı muhabbetti hiç uygun değildi ama alışkanlıktı ve gitti…Size uygun olmadığını düşündüğünüz ama sizde alışkanlık haline gelmiş birinin yokluğu ile nasıl başa çıktınız?
Yenisini bularak BurhancımSize uygun olmadığını düşündüğünüz ama sizde alışkanlık haline gelmiş birinin yokluğu ile nasıl başa çıktınız?
Burada açtığım eski konulara göz atıp "Allah'ım beni yine hangi ateşlerin içinden aldın" diyerek... Söz uçuyor, yazı kalıyor vesselam.
Biraz kafa dinledikten sonra hemen yenisini bularak
Çivi çiviyi söker mantığıyla ilerlerim hep ve stalklı tamamen bırakırım. yeni birisi her zaman iyi gelir
Kız sizler ne gamsızmışsınız.Yenisini bularak Burhancım
Uygun olmayan yönlerini kendime sürekli hatırlattım, ve geleceğe umutla bakmaya çalışıyorumSize uygun olmadığını düşündüğünüz ama sizde alışkanlık haline gelmiş birinin yokluğu ile nasıl başa çıktınız?
Balık dndndjdjs ama öyle dene mutlakaKız sizler ne gamsızmışsınız.Burçlarınızı alayım
Ben internette bir site buldum. Bir görsel vardı. Mezar taşına eski eşimin adını yazdım. Benim için öldü dedim ve öyle varsaydım.Annemi kaybettiğimizde şimdi bizim ahiret inancımız var ya.Birgun kavuşacağız diye ümit ediyoruz ama birinden ayrılınca onu bir daha göremeyecek olmak mahvediyor insanı.
Benim böyle başşaklı olmamı sağlayan burç BaşşakKız sizler ne gamsızmışsınız.Burçlarınızı alayım
Evet başkasıyla mutlu olacak şanslıysan mutlu olduğunu görmezsin. Ama sen de mutlu olacaksın hatta bugünkü korkuların, üzüntün aklına gelecek ve kendi kendine güleceksin. Şunu hiçbir zaman unutma: Hiçbir mutluluk sonsuza kadar sürmez, hiçbir acı da sonsuza kadar sürmez. Aklında tamamen bitirip yola devam et. Asla soru işareti, umut bırakma yoksa takılı kalırsın. Biz ne yangınlar gördük be bu da geçerBaşkasıyla mutlu olacak da ben öylece 3 çocukla ortada kalmış gibi mal gibi kalıcam diye korkuyorum
İkizler kskskxmxmmzKız sizler ne gamsızmışsınız.Burçlarınızı alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?