Onkoloji - Kanser ve Türevleri Akciğer Kanseri

Merhaba babanızın durumu son durumu nasıldır acaba umarım iyidir

desmoplastik küçük yuvarlak hücreli tümör yüksek dereceli agresif seyirli bana bunu tanımlayabilecek olan varmı

desmoplastik küçük yuvarlak hücreli tümör yüksek dereceli agresif seyirli bana bunu tanımlayabilecek olan varmı

İlerlemiş evre kanser anlamına geliyor sanırım

Geçmiş olsun, kimin patoloji raporu bu?

Son düzenleme:

Seni Okadar iyi anlıyorum ki benimde anneciğimde çıktı 5 kuru aldı bir kur kaldı ama trombosotte azalma olduğu için birde iğne verdiler...Hayatımda bu kadar zor bir ilaç görmedim 8 aylık hamileyim ve çok kötüyüm kımseye acımı anlatamıyorum sessiz sessiz çığlık atıyorum Allahım ne olur doğmamış evladımın yuzu suyu hurmetine anacığımı bağışla bizi ben anneannesiz büyüdüm o zevkten hep magrum kaldım ne olur Allahım evlatlarım kalmasın...Allah böyle hastalıklarla kımseyi sınavamasın ve hasta olanlarla annem dahil herkese Rabbim şifa versin inanın çok çok çok zooorrr

merhaba bu sayfaya yazıp yazmamakta kararsızdım ama insan içindeki sıkıntıları paylaşmak istiyor maleeeeeeeeeesef babamı 7 ocak 2014 te küçük hücreli akciğer kanserinden kaybettik ve biz şu an acıların en büyüğünü yaşıyoruz rabim bu illeti düşmanıma dahi vermesin evimizin bitanecik babası elimizin arasından kaydı biz duadan başka hiç bir şey yapamadık meğer ne sinsi ne pis bir hastalıkmış nefret ediyorum adından ilk başta babam kemoterapi ve ışına iyi cevap verdi bizde dağal şeyler yedirdik ama 8 aylık sesizliğin ardından tekrar geri döndü tek sevincimiz babamın son anlarında ağrıları az vede kan kusmadı düşünün insan çaresizken buna bile seviniyor çooook içim yanıyor ve bunun tarifi yok çünkü biz güzel bir aile idik allah herkese yardım etsin

başınız sağolsun...................

benimde kayınpederim şuan bu rahatsızlıkla mücadele ediyor. ben çok üzülüyorum şuan ne yazacağımı bile bilmiyorum . 10 şubatta öğrendik vücudunun çoğu yerine yayılmış. ilk kemo terapisini aldı ama iştah sıfır. onu öyle görmeye dayanamıyorum . eşimin ailesinde en sevdiğim ve beni de çok sevdiğine inandığım kişiydi. eşimle bu konuyu çok konuşmak istemiyorum. çok yıpratıyor kendisini. saçları dökülmeye başladı ve hiç hastalıkla savaşmıyor ... bu beni çok üzüyor. lütfen dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacımız var. bu son 3-4 gündür sesi çok kısık anlam veremedik pazartesi doktor ile görüşülecek ve 2. kürü salı alıcak . aklıma gelenler daha doğrusu yazıya dökebildiklerim bu kadar

yüce rabbim mekanını cennet etsin

ne söyleyebilirimki allah bu hastalığı kimseye vermesin o kadar zorki için kan ağlıyor ama babam yeterki üzülmesin diye hep gizledik babam tedaviye iyi cevap verdi ailece birbirimize hep destek verdi duaların haddi hasabı yok ot cöp neler neler yaptık ama babam için zaman dolmuştu ama o duarın sayesinde babam bu hastalıktan acısız kurtuldu tabiki ufak tefek şeyler yaşadık ama öyle şeyler duydum ki korkuyordum babamı acı çekerken görürsem naparım diye kemoda saçlar dökülüyor olsun sonra hemen çıkıyor ama o korku endişe hiç geçmiyor babama 3 ay kadar olacak ama acım aynı ama daha sabırlıyım ama özlem çoooooooooooook zor burnumundireğisızlıyor babam bitanem onu öyle çok özledimki anlatamam daha önceleri birisi öldüğünde çok üzülürdüm ama giden senin canın kanın bitanen olursa için yanıyormuş size tavsiyem bolca kuan okuyun rabbim bilir ama ses kısılınca iştah yoksa zaten hastalığın başlıca belirtileri rabbim yar ve yardımcınız olsun bütün hastalara acil şifalar dilerim

Allah herkese acil şifalar versin Allah düşmanıma vermesin çok lanet ve sinsi bir hastalık benim babamda akciger kanseri 1 yıldır buyuk hucreli dediler ameliyat oldu hastalık kuçuk hucreli çıktı kemoterapi aldık ameliyattan sonra hızla iyileşme goruldu dr lar bile şaşırdı 2 ay sonra tekrar karşımıza çıktı ışın ve tekrar kemoterapi aldık ama geçen hafta hastalıgın son evresinde olduğunu ogrendik çektiği agrılar okadar zordu ne yemek yediriyo ne başka bişey yurumeye bile hali yok çok zayıfladı artık ağrı kesicilerinde bi faydası yok Allah ağrı acı çektirmesin kendiside biliyo dr yuzune söyledi olcegini bile bile yaşamak çok zor sizler hastalıgını solemeyinki moralleri bozulmasın moral çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…