- Konu Sahibi _ConversE_
-
merhabalar..bir sene olmus en son yazilan yazi..kim bilir o zamandan bu zamana neler yasanildi..cok aci..biz hele neler yasadik..bu senenin 3 cü ayindan berli baba baba diye agladik ..babam cok agir bir amaliyat gecirdi..amaliyatin ardindan 2 gün sonra cigerleri su toplayip komada 7 hafta uyutuldu ..cigerleri iltahap kapti..savastik agladik derken zaman bu zaman oldu evine döndü...simdide cok bir tesadüfle babamin cierlerinde leke görmüs dr bir parca alip gönderdi sonuc ise kanser dedi..hala inanmiyorum yalan diyorum kendi kendime..5 kizkardesiz permeperisaniz..bir arkadasin dedigi gibi yaninda gülüp sölüyoruz ama o yokken agliyoruz ne aiymis babanin acisinin oldugunu duymak..su an agrisi acisi yok ama ama ama neler görecegizki biz yine...yüce yaradanima elhamdülillah demekten baska elimizden birsey gelmiyor...dualar okumaktan baska birsey yapamiyoruz..kiyamam babama ölürüm canbabama...gelecek günlerden haftalardan cok cok korkuyoruz kardes olarak ama hic birimiz birbirimize düsüncelerimizi söyleyemiyoruz hepimiz belkide ayni seyi düsünüyor su an ..babasizligi ..aman allahim onsuzluk cok zor olurr..babaaa dedikce anamm demesi dünyaalara bedel..can babam ..ölürüm sana babamm..aslan yüreklim benim..seni cok cok cok seviyorum babammmm..cok agliyorum su an bunlari yazarkenn..iyiki var bu sayfa artik hep yazarim konusamadiklarimi...iyiki sizlerde varsiniz..allahim yarabbbim yardim etsin derdini veren yaradan dermaninida versin((((((
Kızlar herkese geçmiş olsun allah şifa verir inşallah yakınlarımıza.benim babam da akciğer kanseri merak ettiğim bişey var bu hastalıkta genel durum iyiyken bile ani ölüm görülebiliyo mu bilen var mı ?
merhabalar..bir sene olmus en son yazilan yazi..kim bilir o zamandan bu zamana neler yasanildi..cok aci..biz hele neler yasadik..bu senenin 3 cü ayindan berli baba baba diye agladik ..babam cok agir bir amaliyat gecirdi..amaliyatin ardindan 2 gün sonra cigerleri su toplayip komada 7 hafta uyutuldu ..cigerleri iltahap kapti..savastik agladik derken zaman bu zaman oldu evine döndü...simdide cok bir tesadüfle babamin cierlerinde leke görmüs dr bir parca alip gönderdi sonuc ise kanser dedi..hala inanmiyorum yalan diyorum kendi kendime..5 kizkardesiz permeperisaniz..bir arkadasin dedigi gibi yaninda gülüp sölüyoruz ama o yokken agliyoruz ne aiymis babanin acisinin oldugunu duymak..su an agrisi acisi yok ama ama ama neler görecegizki biz yine...yüce yaradanima elhamdülillah demekten baska elimizden birsey gelmiyor...dualar okumaktan baska birsey yapamiyoruz..kiyamam babama ölürüm canbabama...gelecek günlerden haftalardan cok cok korkuyoruz kardes olarak ama hic birimiz birbirimize düsüncelerimizi söyleyemiyoruz hepimiz belkide ayni seyi düsünüyor su an ..babasizligi ..aman allahim onsuzluk cok zor olurr..babaaa dedikce anamm demesi dünyaalara bedel..can babam ..ölürüm sana babamm..aslan yüreklim benim..seni cok cok cok seviyorum babammmm..cok agliyorum su an bunlari yazarkenn..iyiki var bu sayfa artik hep yazarim konusamadiklarimi...iyiki sizlerde varsiniz..allahim yarabbbim yardim etsin derdini veren yaradan dermaninida versin((((((
İlk defa bugün bu başlığa bakmak cesaretini buldum kendimde...İçimdeki kocaman çığlıkla,boğazım düğümlenerek okudum yazılanları.Benim babacığımda küçük hücreli akciğer kanseri.Aralık ayında öğrendik,sadece öksürüyordu; bronşit olduğunu düşünerek götürdüğüm hastaneden kanser olduğunu öğrenerek çıktım.Ben hayatımda böyle bir acı, böyle bir imkansızlık,böyle bir çıldırma eşiği yaşamadım.Nasıl kabullenebilirdim ki, dağ gibi adamın benim koca göbekli tosbağımın bu illet hastalığa yakalandığını.Ablamla birlikte aldığımız kararla kendisine söylemedik,anneme de.Çünkü biliyorum ki söylersem tedaviyi asla kabul etmeyecek,inzivaya çekilip sonu bekleyecekti.Akciğerde leke olduğunu eğer tedavi edilmezse kansere çevirebileceğini anlattım, çok hoşnut olmasa da kemoterapiyi kabul etti.6 kür tedavi gördü,kemo aldığı dönemlerde en çok saçlarının dökülmesine üzüldü babacığım çünkü 69 yaşında olmasına karşın kıvır kıvır saçları ve 50 senedir kesmediği bıyığı döküldü.Ama diğer hastalara göre kemonun yan etkileri çok olmadı bizde.İştahsızlığı olsa bile direndi hep,zorladı kendini yedi.Halsiz kaldığında kendi kendine ''su içeyim,bir an önce atayım şu ilacı vücudumdan'' dedi.Hayatımda gördüğüm en dayanıklı insandır o.Çok şükür ki kontrol PET CT çekiminde ciğerde ki hücrenin temizlendiği,metastaz yaptığı yerden kaybolduğu anlaşıldı.Çok sevindik tabiki.Hastalığını bilmediği için tamamen geçtiğini düşünüyor ama lanet hastalık hızla yayılıyormuş.Eylülde kontrolü var, o zamana kadar birşey olmasından o kadar çok korkuyorum ki.Gözünün içine baktım İstanbul'da olduğu sürece.Şimdi Ayvalıktalar annemle.Arkadaşlarının yanında,deniz kenarında temiz havada daha iyi olduğunu biliyorum.Ama aklım hep onda,hergün konuşuyorum sesinden anlamaya çalışıyorum iyi mi diye.Çünkü o öyle bir BABA'dır ki asla çocuklarını üzmek istemez.Ağrıdan ölse gıkı çıkmaz.Çok sevdiği saçları ve bıyığı çıkmaya başlamış,ağrım sızımda yok diyor. Seside keyifli geliyor ama işte insan görmeyince rahat edemiyor.Canım bitanecik babacığım.O kadar çok korkuyorum ki onu kaybedeceğim için.Evet ölüm Allahın emri ama insan kabul edemiyor.Dua ediyorum sürekli Allahım çok çektirme,uzun yıllar yaşasın bizimle diye.Elim kolum bağlı,sadece Rabbime yalvarıyorum.Şu mübarek gün ve saatte Rabbim bütün hastalara şifalar, yakınlarına da sabırlar versin.
Biraz uzun yazdım ama inanın hiç kimseyle konuşamıyorum bunu kulağına gider diye,iyi geldi sizinle paylaşmak.
çok geçmiş olsun inşallah babanız iyileşir gözlerim doldu bunu okurken gerçekten tanımadığım insanlar için de en iyisini istiyorum. eylüle kadar kontrolü yok mu acaba? daha sık kontrol ettirseniz? akciğer kanseri çok hızlı yayılıyor diye biliyorum 3 ay uzun bir süre gibi geldi
tanıdığımızda da akciğer zarı kanseri çıktı.doktor herşeye hazırlıklı olun demiş.
ameliyet şansı da yokmuş.10 yaşlarında bir evladı var.Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı.
ölümü bekleyerek yaşamak,içim gidiyor,Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah amin.
Çok ama çok geçmiş olsun...İnanın içim sızladı okuyunca.Benim babamda akciğer kanseri,küçük hücreli denen türünden.Bizdede ameliyat şansı yok,doktor 3 ay içinde kaybedebiliriz demişti.Ama öğrendiğimizden bu yana 11. aydayız.6 kür kemo gördü,kanserli hücre yok oldu 3 ay sonra kontrol yapıldı aynı yerde yeniden çıkmış.Doktor yine kemoterapi dedi bu nasıl bir süreç sadece yaşayan bilir.Allah şu mübarek günde evladına eşine bağışlasın bütün hastaları.
Doktorlara gelincede fazla inanmayın,moral çok önemli...Hastaya normal davranın ki iyice salmasın kendini
Çok geçmiş olsun birkez daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?