Onkoloji - Kanser ve Türevleri Akciğer Kanseri

_ConversE_

Nam-ı diğer extreme:))
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2008
3.476
18
116
37
İstanbul

dün duyduk eşimin dedesine akciğer kanseri teşhisi konulmuşsenağlama
aranızda bu hastalıkla ilgili bilgisi olan varmı acaba??
tedavi sadece kemoterapiylemi oluyor başka yollarıda varmı,
hastalıktan kurtulan,iyileşen varmı acaba??senağlama
getirdiği eksiler neler,nelerle yenebilirizsenağlama

canım oncelıkle çok geçmiş olsun.teshiş tam koyulduysa ve amelıyat edilir durumdaysa amelıyat edilip kitle yerinden çıkrılabilir, sonra kemoterapi ve radyoterapi yapılır yada radyoterapi ile once kitle küçültülebilir sonra kıtle alınabilir tabi yasıda onemlı kaç yasında ki dedeniz cnm?

yaşı fazla canım yaa,
sanırım 80 varsenağlama
çok üzüldük yaa,doktor ameliyat olmaz kemoterapi demiş,
ama kemoterapinin zararlarınıda biliyoruz,acaba kurtulabilirmi bu hastalıktansenağlama
neler yapmamız lazım...:çok üzgünüm:

canım çok haklı bende babamı kanserden kaybettm ama mıde kanseri 7 ay once.neler yasadım hemde 50 yasındaydı.üzüldüm dedenızede ama yapacak bırsey yok...

çok geçmiş olsun
üzüldüm
ve insanlarımızn kanserden ölmesine çok çok üzülüyorum
bişey sormak istiyorum size içki yada sigara alışkanlığı varmıydı dedenizin
çok üzüldüm allah yardımcısı olsun

benim babam bu illet hastalıktan vefat etti seni üzmek istemem yaşadıklarımı paylaşmiim .bol bol dua edin inşallah iyileşir

bende babanemi bu hastalıktan kaybettim.çok zor günler geçirdik ve hiçbişey yapamadık :1no2:senağlamadedenizin hastalığı ne durumda acaba şuan?
dua edin Allah yardımcısı olsun.

çok geçmiş olsun canım benimde canım dedem akciğer kanseriydi malesef biz çok geç farkettik son safhada dedenizin hastalığı kaçıncı safhada bir de bu akciğer kanserinin türleri var bilginiz var mı hangi tür?Türüneve safhasına göre ayrı tedavi yöntemleri uygulanıyor.
Allah acil şifalar versin tekrar çok geçmiş olsun

çok sağoluz kıslar dualrınızı eksik etmeyin ne olurr:Saruboceq:
sanırım küçük hücreli hızla ilerleyen akciğer kanseri,
yani dedminkide biraz ilerlemiş ve karaciğere sıçramışsenağlama

çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
1 hafta evvel biz de çok üzüldük babama aynı teşhis konursa diye çok şükür temiz çıktı
ve burdan da herkese söylüyorum temiz çıkmasının tek sebebi sigara kullanmaması

sigara içenlerin %90-95 i malesef akciger kanseri oluyor
lütfen hayatımızı söndürmeden, evlatlarımızı anne-babalarımızı boynun bukuk bırakmadan sigaramızı söndürelim
bile bile zehirlemeyelim tertemiz cigerlerimizi

öncelikle ğeçmiş olsun dedenizinki küçük hücreli kanser tipi yani en tehlikelisi çok çabuk yayılabilen türüdür bu konularda malesef yakından ilğiliyim ameliyat yapmamaları nın nedeni boşuna eziyet çektirmeameleri sadece ömrünü biraz daha uzatmak için kemoterapi yaphıyorlar bu ğibi hastalara allah şifasını versin çok zor çaresiz kalmak

canım geçmiş olsun seni üzmek istemem ama işiniz çok zor haleki yaşı 80
diyorsun kemoterapiyi kaldıramaz gibi geliyor bana
ben babamı bu hastalıktan kaybettim çok uğraştım kemoterabi ameliyat ama
olmadı başaramadım en hızlı ilerleyen cinstenmiş ve en son lenflerine metastaz yaptı
ve hızle ilerledi kurtaramadım babamı bu nalet hastalıktan senağlamasenağlama
allahtan ümit kesilmez canım inşallah dedeniz başarır :Saruboceq:
dularımız sizinle :Saruboceq:

Alah acil şifalar versin dedenize.Ben de babamı kaybettim küçük hücreli nedeni ile.Maalesef çok hızlı ilerliyor.Dedenizin başka sağlık problemi varsa eğer dr. ısrarla sorun kemoyu kaldırıp kaldıramayacağını.Babacığımın kalbinde stent vardı.Kemoya başladık.5. gün kalp krizi geçirdi ve maalesef(((((((((Şükür edilir mi böyle bir duruma ama ac. kanseri öyle ızdırap veren bir kanser türü ki morfin bile kesmiyor.Allahım çektirmedin diye şükür etmişitm.Çünküüüüüüü babamı öyle çok seviyordum ki.Dayanamazdım.3 sene evvel de canım annemi beyin tümörü nedeni ile kaybetmiştim.18 ay ne acılar çekti.Kafamı duvarlara vurmak istiyorum çare olamıyorum diyeee.Allah iki iyilikten birini versin.Size de , ona da acı çektirmesin.Ancak dileriiimm iyi olur inşallah.Lütfen kemoya çok dikkatli yaklaşın ve fazlası ile bilgilenin.Bu tedavi konusunda maalesef çok tecrübeliyim.Yardıma ihtiyacınız olursa memnuniyetle yardım ederim.

canım çok üzüldüm yası baya ileridemiş dednizin ben babamdan biliyorum ameliyat olamadı yastan dolayı anca ilaç ve radyoterapi yapılıp kitle küçülebilir agrı kesici falan artık kullanıcak bir de duymuştum zeytin yağı ile yapılan kudret narı diye bir bitkisel ilaç varmış kitleyi küçültüyormuş diye duymustum acil sifalar zor bir hastalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…