- Konu Sahibi _ConversE_
merhabalar..bir sene olmus en son yazilan yazi..kim bilir o zamandan bu zamana neler yasanildi..cok aci..biz hele neler yasadik..bu senenin 3 cü ayindan berli baba baba diye agladik ..babam cok agir bir amaliyat gecirdi..amaliyatin ardindan 2 gün sonra cigerleri su toplayip komada 7 hafta uyutuldu ..cigerleri iltahap kapti..savastik agladik derken zaman bu zaman oldu evine döndü...simdide cok bir tesadüfle babamin cierlerinde leke görmüs dr bir parca alip gönderdi sonuc ise kanser dedi..hala inanmiyorum yalan diyorum kendi kendime..5 kizkardesiz permeperisaniz..bir arkadasin dedigi gibi yaninda gülüp sölüyoruz ama o yokken agliyoruz ne aiymis babanin acisinin oldugunu duymak..su an agrisi acisi yok ama ama ama neler görecegizki biz yine...yüce yaradanima elhamdülillah demekten baska elimizden birsey gelmiyor...dualar okumaktan baska birsey yapamiyoruz..kiyamam babama ölürüm canbabama...gelecek günlerden haftalardan cok cok korkuyoruz kardes olarak ama hic birimiz birbirimize düsüncelerimizi söyleyemiyoruz hepimiz belkide ayni seyi düsünüyor su an ..babasizligi ..aman allahim onsuzluk cok zor olurr..babaaa dedikce anamm demesi dünyaalara bedel..can babam ..ölürüm sana babamm..aslan yüreklim benim..seni cok cok cok seviyorum babammmm..cok agliyorum su an bunlari yazarkenn..iyiki var bu sayfa artik hep yazarim konusamadiklarimi...iyiki sizlerde varsiniz..allahim yarabbbim yardim etsin derdini veren yaradan dermaninida versin ((((((