merhaba. siteye yeni üye oldum.1 hafta önce babamın akciğer kanseri olduğunu ve oldukça ilerlediğini öğrendik.şu an için elimizden birşey gelmiyor.doktorlar yapılacak kemotrepinin sadece hastaya acı vereceğini söylediler.babam gözümün önünde eriyecek ve elimizden birşey gelmiycek.annemin ve kendisinin haberi yok.sadece küçük bir leke ve ilaç ve biraz da ışın tedavisyle gecebileceğini söyledik.böyle söylemeseydik ikiside kendini perişan etmişti.ilk testler yapılırken bile harap oldular ve kendilerini bıraktılar.bizde kardeşimle söylememeye, en azından düşük düzeyde de olsa kendini bir süre iyi hissettirecek tedaviye yanaşması için böyle söylemeye karar verdik. iyimi yaptık kötümü bilmiyorum ama karşılarına geçip, 1 seneden az ömrün kaldı diyemezdik.doktorlar bu tür hastaların en azından hafif bir tedaviye çok çabuk cevap verdiklerini ve kendilerini iyi hissederek, yapmak istediklerini yapabilecekleirni söylediler. şimdi internette babamın bu süre içerisinde istediği herseyi yapabilmesi için, güçlü olması için alternatif tedaviler arıyorum.köpekbalığı kıkırdağı, kırmızı reishi mantarı bulabildiklerim. bunların bir işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum ama umut işte. araştırdığımda bazı doktorlar kullansın bazı doktorlar kesinlike kullanmasın diyorlar. ben de en iyisi benim gibi bunları yaşamış insanlara sormak olduğunu düşündüm. allah kimsenin başına vermesin ama bu konuda bana yardımcı olabilcek, bu süreçleri yakınlarında yaşamış olan birileri var mı acaba?