Lenfoma kanserimiyim

Öncelikle merhabalar ismim Elif 32 yaşındayım veteriner hekimim 2 buçuk ay önce doğum yaptım doğumumun beşinci gününde oğlumda kötü bir hastalıktan şüphelendiler o gün bir daha hiç eskisi gibi olamadım oğlum sonuçları temiz geldi sonra bir tırnak batması yaşadım bir ay falan toparlayarak yürüdüm sonra göğsümde evi topluk hissettim meme kanseri yiyim sandım kendimi iki defa ultrasona girdim on gün önce de kulagimin arkasında bir topluk fark ettim ucu kızarıktı sivilce sanıyordum ama değilmiş sonra bademciklerimin yanında kocaman bir topluk hissettim laf bezleri şiştiğini anladım ve gece terlemelerim vardı ama bu yüzden mi yoksa hala değişiklikler mi yaşıyorum bilmiyorum bir de sık sık emziriyorum kısacası anne mioldum deli mi oldum bilmiyorum çocuğum da benle birlikte çekiyor ultrasona girdim dün herhangi bir sorun yok dedi radyoloji doktoru tedavim bittikten sonra küçülme olup olmadığı için tekrardan gel dedi ama KBB doktoru herhangi bir sorun olmadığını elinde herhangi bir büyüme olmasa gelmene gerek yok dedi ama artık deli olduğumu anladım ne olur yardım edin iyi değilim biyopsiden çok korkuyorum bayıltan bi yerde yok
Benzer şeyleri ben de yaşadım. Benim lenf olan her yerde elimi çok sayıda gelir. Boynumda aynı şekilde . Çocukken bademcik enfeksiyonu, dis enfeksiyonlari çok gecirirdim ondan kaldığını söyledi Dr. gecmiyo da sorun yok. Doğumdan sonra bende de hastalık hastalığı başladı. Her yerime dokunmaya kontrol etmeye başladım. Bu artarak devam etti. Aslında kovid dönemi de tetiklendim sanirim. Lenflere takılmayın artık bence. Onların varlığı iyi bişeymis, bağışıklık sistemininin tıkır tıkır çalıştığına isaretmis :)

Back