- 17 Aralık 2015
- 26.823
- 48.920
- 598
evet oldum, kan tahlilleri yapıldi vs herseye bakıldıBiyopsi oldunuz mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet oldum, kan tahlilleri yapıldi vs herseye bakıldıBiyopsi oldunuz mu
Tamam deneyeceğimHer lenf nodu tehlikeli değildir, kötü bir şey olsa şimdiye doktorlar ek tahlil isterdi. Elinizle oynamayın, kendi kendine küçülür yok olur bazende belirli boyutta yağ bezesi gibi kalır.
Unutun aklınızdan çıkatın bunh
evet panik atak var ve bence doğumdan sonra tetiklendi kanser olursam kim çocuğuma bakacak nasıl biyopsi olacağım sürekli ağlıyorumForumda hep endişeli bir tavırla bir şeyler sormuşsunuz yıllardır.
Daha önce psikolojik destek aldınız mı?
Panik atak, anksiyete gibi rahatsızlıklarınız var mı?
Kullanıcı adınız bile "korkuyorum".![]()
Öncelikle merhabalar ismim Elif 32 yaşındayım veteriner hekimim 2 buçuk ay önce doğum yaptım doğumumun beşinci gününde oğlumda kötü bir hastalıktan şüphelendiler o gün bir daha hiç eskisi gibi olamadım oğlum sonuçları temiz geldi sonra bir tırnak batması yaşadım bir ay falan toparlayarak yürüdüm sonra göğsümde evi topluk hissettim meme kanseri yiyim sandım kendimi iki defa ultrasona girdim on gün önce de kulagimin arkasında bir topluk fark ettim ucu kızarıktı sivilce sanıyordum ama değilmiş sonra bademciklerimin yanında kocaman bir topluk hissettim laf bezleri şiştiğini anladım ve gece terlemelerim vardı ama bu yüzden mi yoksa hala değişiklikler mi yaşıyorum bilmiyorum bir de sık sık emziriyorum kısacası anne mioldum deli mi oldum bilmiyorum çocuğum da benle birlikte çekiyor ultrasona girdim dün herhangi bir sorun yok dedi radyoloji doktoru tedavim bittikten sonra küçülme olup olmadığı için tekrardan gel dedi ama KBB doktoru herhangi bir sorun olmadığını elinde herhangi bir büyüme olmasa gelmene gerek yok dedi ama artık deli olduğumu anladım ne olur yardım edin iyi değilim biyopsiden çok korkuyorum bayıltan bi yerde yok
Ya şu lenfler bi inse düzeleceğim ama işte beni çok yoruyor kafam rahat değilAnnelik makamına hoşgeldin sevgili veteriner hanım.annelikle birlikte anksiyete ve endişelerde artış görülüyor. Ama seninki biraz fazla boyutta. O yüzden mutlaka medikal + terapi desteği almanı öneririm. Emzirme döneminde kullanılan, sütten bebeğe neredeyse geçmiyor denebilecek kadar az geçen ilaçlar var. Hem ilaç hem terapi ile çok daha rahat bir süreç geçirebilirsin. Başka türlü bu endişelerin bitmeyecektir. Zamanla başka endişelere de evrilecektir. Lütfen destek al.
![]()
Gitmek istemiyorum artık hastanelerden bıktımBiyopsi istemediler galiba. Enfeksiyona bağlı benim de lenflerim şişiyor. Kbb öyle demiş size de.
Lohusa depresyonuna girdiniz galiba. Ölüm korkusu tetiklenmiş. İlk önce psikiyatriste gidin
Ah keşke eşimde olsa böyle değildim doğumdan sonra olduAblacığım doktor bir şeyin yok demiş işte, doktor yok dediyse yoktur. Memede ufak lumplar olabiliyor, sen de yeni doğum yapmışsın oturup kendini yiyeceksen böyle bir terapiste görün. OKumuş etmiş kadınsın, online forumda yabancılara ben kanser miyim diye sormak sence akıl karı mı, bu işi bilen adam yani doktor yok dediyse yoktur.
Yeni doğum yaptığınız için anksiyetinizi tetikliyosunuz, kendinizle uğraşmayı bırakın komik video diziler izleyin hatta iş yaparken kulaklıkla dinleyin (zihni boşaltıyor algını değiştirmek için) bi süre sonra zaten geçer.Tamam deneyeceğim
evet panik atak var ve bence doğumdan sonra tetiklendi kanser olursam kim çocuğuma bakacak nasıl biyopsi olacağım sürekli ağlıyorum
Bende Elazığ depremi evimizin yıkılması sonra annelik beni çöktürdü ama evliliğim çok iyi eşim mükemmel sorun bende adamı da mahvettim kendimleYeni doğum yaptığınız için anksiyetinizi tetikliyosunuz, kendinizle uğraşmayı bırakın komik video diziler izleyin hatta iş yaparken kulaklıkla dinleyin (zihni boşaltıyor algını değiştirmek için) bi süre sonra zaten geçer.
Hayatta her şey olcağına varır bi şey olacaksa oluyor zaten sürekli stres yapıp bu zamanını kötü geçirmenin anlamı yok.
Doğum sonrası ciddi kaygı bozukluğu anksiyeye yaşamış biriyim o yüzden anlıyorum, ben sürekli kendimi zihnimi meşgul ettim gerçektn çok iyi geldi. Açıkcası kendimi ikna ettim resmen, bi sorun yok, olsada çözersin hayatta neler oluyor diyerek.
Bende deprem anksiyetesiyle başlamıştı
Zaten çok büyük travma yaşamışsınız, neyseki size bir şey olmamış. Ben batıdayım buradaki küçük bi deprem 6.0 olmuştu lohusalığıma denk geldi çok etkilendim.Bende Elazığ depremi evimizin yıkılması sonra annelik beni çöktürdü ama evliliğim çok iyi eşim mükemmel sorun bende adamı da mahvettim kendimle
Şişlik tam nerde yerini gösterebilir misiniz mesela deridemi derinin AltindamiBiyopsi oldunuz mu
Derinin altında birinde bademciklerin orda dıştan gözükmüyor içtenŞişlik tam nerde yerini gösterebilir misiniz mesela deridemi derinin Altindami
Mesela deriyi kaldirdiginizda şişlik deri altandami kalıyor deridemi kusura bakmayın bende doğum yaptım bendede var onun için soruyorumDerinin altında birinde bademciklerin orda dıştan gözükmüyor içten
Deride değil derinin altında sanki bademciğin şişer ya sert ama bademcik değil lenfmişMesela deriyi kaldirdiginizda şişlik deri altandami kalıyor deridemi kusura bakmayın bende doğum yaptım bendede var onun için soruyorum
Sizin nerede tam olarakŞişlik tam nerde yerini gösterebilir misiniz mesela deridemi derinin Altindami
Tamam deneyeceğim
evet panik atak var ve bence doğumdan sonra tetiklendi kanser olursam kim çocuğuma bakacak nasıl biyopsi olacağım sürekli ağlıyorum
Kulak memenin yanında kulak memesiyle birleşik ama deride benimki ne olduğunu bilmiyorum deri altında degilSizin nerede tam olarak
Bence psikologla görüşebilirsiniz..Elimde değil ki böyle değildim birden oldum
Kulak memesin dede oluyormuş araştırınKulak memenin yanında kulak memesiyle birleşik ama deride benimki ne olduğunu bilmiyorum deri altında degil