• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akciğerde mantar enfeksiyonu babam için dua

Crp yi düşürmek için 5 farklı antibiyotik verilmişti, dirençli antibiyotikler sebep oluyormuş zaten bu mantara, bize doktor öyle demişti,
63 yaşında kendisi, bize doktor demişti ki mantar vücudu çok zor terkeder tamamen temizlenmesi 6 ayı bulur, şuan belki hala biraz vardır ama ilaç kullanmasına gerek olmayacak oranda
Yaaa öyle mi benimde babam 20 gün çok ağır antibiyotik tedavisi gördü onuüzden oldu demekki şükür atlatmış kayınvalideniz inşallah üreme olmaz bi daha inşallah benimde babam bi an önce kurtulur bu illetten, doktor tedavi bitince evde önderdiği bişey oldu mı peki birde hangi hastanede tedavi gördü acaba kv deniz

Crp yi düşürmek için 5 farklı antibiyotik verilmişti, dirençli antibiyotikler sebep oluyormuş zaten bu mantara, bize doktor öyle demişti,
63 yaşında kendisi, bize doktor demişti ki mantar vücudu çok zor terkeder tamamen temizlenmesi 6 ayı bulur, şuan belki hala biraz vardır ama ilaç kullanmasına gerek olmayacak oranda
Kanlı öksürük oluyormuydu bide kayınvalidenizde

Eskişehir acıbadem de tedavi gördü, mantar ilacından bir zarar görmedi buarada, karaciğer böbrek vs.
Ciğerleri çok kötüydü (koah başlangıcı var)doktor ömrümde gördüğüm en kötü 3 akciğerden biri demişti, biz mantardan çok korkmuştuk bu sebeple, birde şeker hastası, ona rağmen atlattı

Yoğun bakımda olduğu için o süreçte hep uyutuldu, hiç bilmiyorum öksürükte kan durumunu bu sebeple

Eskişehir acıbadem de tedavi gördü, mantar ilacından bir zarar görmedi buarada, karaciğer böbrek vs.
Ciğerleri çok kötüydü (koah başlangıcı var)doktor ömrümde gördüğüm en kötü 3 akciğerden biri demişti, biz mantardan çok korkmuştuk bu sebeple, birde şeker hastası, ona rağmen atlattı
Benimde babamda şeker ve kalp var enfeksiyon bölümüne gidecek direk göğüs hastalıkları kabul etmedi enfeksiyon bölümünde çözülür dedi rabbim şifalar versin inşallah atlatır bi an önce, hastane çıkışı dikkat etmesi gerekenler ne olmuştu peki

Enfeksiyn da varsa antibiyotik tedavisi felan verirler belki ,mantar da kanlı öksürük olur mu bilmiyorum bana nedense mantar gibi gelmedi..daha detaylı kontrol ettirin bence.. ben 27 yaşındayım uzun uzunn antibiyotik hem damardan aldım hem ağız yoluyla kullandım bağışıklığım düşük zaten tiroid hastasıyım bu yüsden hemen mikrop kapıyorum. Benim babamda kalp şeker hastası çok dikkat etmeleri gerek ,kronik hastalarda enfeksiyon riski çok yüksek. Hertürlü şeyden korunmak zorundalar allah korusun sonucu kötü olabilir kronik hasta oldukları için bence immün' yanı bağışıklığı güclendiren takviyeler felan verseler daha iyi olur.. inşallah toparlanır özellikle korona sonrası bazı hastalıklar arttı havaya da bişeyler bırakıyolar çok kötü çağa denk geldik allah herkesin yardımcısı olsun
Sizede geçmiş olsun .
Rizaniniz olursa çinko orotat 25-30mg ve selen 100 mg tavsiye ederim .
Bağişikliği çok iyi güçlendiriyor.çabuk infektion olmazsiniz .
Aileçek kişin hep aliriz .
Dozlari aşmazsaniz yan etkisi yok ,ayrica tiroid hastari zaten selen kullanmasi gerek .
Babanizada tavsiye ederim

Sizede geçmiş olsun .
Dozlari aşmazsaniz yan etkisi yok ,ayrica tiroid hastari zaten selen kullanmasi gerek .
Bunlar vitamin mi acaba

Rica ederim bende o dönem forum forum gezmiştim bir bilgi bir deneyim okurum diye, dua edeceğim babanız için , gönlünüzü ferah tutun, eve geçtiğinde birsey kullansın vs olmadı buarada, birkaç vitamin hapı o kadar

Rica ederim bende o dönem forum forum gezmiştim bir bilgi bir deneyim okurum diye, dua edeceğim babanız için , gönlünüzü ferah tutun, eve geçtiğinde birsey kullansın vs olmadı buarada, birkaç vitamin hapı o kadar
Sanırım covidden sonra daha sık rastlanıyor bı duruma öncesinde insanlar ciğer nakli oluyordu sapasağlam çıkıyordu şimdilerde en ufak bişey ciğere iniyor ve vücuttan atabilmek için canımız çıkıyor rabbim hepimizin yardımcısı olsun kalıcı şifalar versin çok teşekkür ederim tekrardan kafama takılan bişey olursa size özelden yazsam olur mu 🙏🌸

Evet covidin kesin çok etkisi var, tabii ki yazabilirsiniz, tekrar çok geçmiş olsun

Sizede geçmiş olsun .
Merhaba teşekkür ederim öneri için değerimi düşürmek için çok uğraştım doktora danıştıkdan sonra kullanırım inşallah babamda şeker kalp tansiyon ve kan pıhtılaşma sorunları var sıkı kontrolde doktora danışmadan içemiyo malesef şimdilik b12 magnezyum sadece omega3 gibi takviyeler kanı sulandırıyor kalp hastaları için biraz riskli kan sulandırıcı kullandıkları için. Dikkatli olmak lazım bu konularda öneri için teşekkür ederim tekrar 🥰

Back