- Konu Sahibi _ConversE_
-
çok üzüldüm allah şifa versin cnm yazının başında da yazdım ben bbamı bu hastalıktan kaybettim tedavisinin başladığı gün radyoterapiye gideceğimiz gün yani normal kalkamadı sabah aklı gitmişti sağ tarafına felç gelmişti neyse akşamına hastanede kaybettik sonuçta bence ne yapın yapın hastaya belli etmeyin cnm beninm babam dağ gibiydi tabiri caizse ama hastalığını öğrendi 15gün içinde tıparlanıp gitti tabiki takdiri ilahi uzun araştırmalarım sonucu bu köpekbalığı kıkırdağı falan gibi ilaçlar aaldım dünyaca ünlü bi firmadan ama çok sancı yaptı babama bırkatı ölmeden 1 hafta önce başlamıştı 5. gün bıraktı ve 2 gün sonra vefat ettimerhaba. siteye yeni üye oldum.1 hafta önce babamın akciğer kanseri olduğunu ve oldukça ilerlediğini öğrendik.şu an için elimizden birşey gelmiyor.doktorlar yapılacak kemotrepinin sadece hastaya acı vereceğini söylediler.babam gözümün önünde eriyecek ve elimizden birşey gelmiycek.annemin ve kendisinin haberi yok.sadece küçük bir leke ve ilaç ve biraz da ışın tedavisyle gecebileceğini söyledik.böyle söylemeseydik ikiside kendini perişan etmişti.ilk testler yapılırken bile harap oldular ve kendilerini bıraktılar.bizde kardeşimle söylememeye, en azından düşük düzeyde de olsa kendini bir süre iyi hissettirecek tedaviye yanaşması için böyle söylemeye karar verdik. iyimi yaptık kötümü bilmiyorum ama karşılarına geçip, 1 seneden az ömrün kaldı diyemezdik.doktorlar bu tür hastaların en azından hafif bir tedaviye çok çabuk cevap verdiklerini ve kendilerini iyi hissederek, yapmak istediklerini yapabilecekleirni söylediler. şimdi internette babamın bu süre içerisinde istediği herseyi yapabilmesi için, güçlü olması için alternatif tedaviler arıyorum.köpekbalığı kıkırdağı, kırmızı reishi mantarı bulabildiklerim. bunların bir işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum ama umut işte. araştırdığımda bazı doktorlar kullansın bazı doktorlar kesinlike kullanmasın diyorlar. ben de en iyisi benim gibi bunları yaşamış insanlara sormak olduğunu düşündüm. allah kimsenin başına vermesin ama bu konuda bana yardımcı olabilcek, bu süreçleri yakınlarında yaşamış olan birileri var mı acaba?
canım çok haklı bende babamı kanserden kaybettm ama mıde kanseri 7 ay once.neler yasadım hemde 50 yasındaydı.üzüldüm dedenızede ama yapacak bırsey yok...
merhaba. siteye yeni üye oldum.1 hafta önce babamın akciğer kanseri olduğunu ve oldukça ilerlediğini öğrendik.şu an için elimizden birşey gelmiyor.doktorlar yapılacak kemotrepinin sadece hastaya acı vereceğini söylediler.babam gözümün önünde eriyecek ve elimizden birşey gelmiycek.annemin ve kendisinin haberi yok.sadece küçük bir leke ve ilaç ve biraz da ışın tedavisyle gecebileceğini söyledik.böyle söylemeseydik ikiside kendini perişan etmişti.ilk testler yapılırken bile harap oldular ve kendilerini bıraktılar.bizde kardeşimle söylememeye, en azından düşük düzeyde de olsa kendini bir süre iyi hissettirecek tedaviye yanaşması için böyle söylemeye karar verdik. iyimi yaptık kötümü bilmiyorum ama karşılarına geçip, 1 seneden az ömrün kaldı diyemezdik.doktorlar bu tür hastaların en azından hafif bir tedaviye çok çabuk cevap verdiklerini ve kendilerini iyi hissederek, yapmak istediklerini yapabilecekleirni söylediler. şimdi internette babamın bu süre içerisinde istediği herseyi yapabilmesi için, güçlü olması için alternatif tedaviler arıyorum.köpekbalığı kıkırdağı, kırmızı reishi mantarı bulabildiklerim. bunların bir işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum ama umut işte. araştırdığımda bazı doktorlar kullansın bazı doktorlar kesinlike kullanmasın diyorlar. ben de en iyisi benim gibi bunları yaşamış insanlara sormak olduğunu düşündüm. allah kimsenin başına vermesin ama bu konuda bana yardımcı olabilcek, bu süreçleri yakınlarında yaşamış olan birileri var mı acaba?
birde canım kimin ne kadar yaşayacağını Allah bilir.ben ilk öğrendiğimde babamı hemen kaybedeceğimizi düşünmüş depresyona girmiştim.ama gerek hastanede gerekse araştırmalarımda bu hastalığın tamamen geçmiyceni fakat uygun tedaviler ve kontrollerle ve tabii hastanın kendine iyi bakmasıyla uzun süre yaşabildiklerini öğrendim ve hastanede 15 senedir yaşayan kişilerle karşılaştım.hatta bir hastaya en fazla 3 ay yaşar demişler,busene 8 yıl olmuş hastalanalı ve hala durumu çok iyiydi.ben şimdi herşey Allah tan gelir ve O nasıl isterse öyle olur diye düşünerek içimi rahatlatıyorum..bol bol dua edelimki hastalarımıza şifa versin.
AYSEL birde kefiri nasıl temin ediyorsunuz hazır mı alıyorsunuz hani şu marketlerde satılanlardan mı
canım yazın dikkatimi çekti de benim babamda mide kanseri 2008 ağustosta ameliyatla tüm midesi alındı .kemo ve radyoterapi aldı şimdi nekahat dönemindeyiz. haftaya tekrar kontrolleri var.biz cerrahpaşada tedavi oluyoruz.seni üzmek istememe ama biraz bilgi verirmisin baban ameliyat oldumu olduysa nerde ve ne kadar sürede kaybettiniz. birde kanser kaçınçı evredeyidi nodül tutulumu varmıydı...şimdiden sağol:çok üzgünüm:
evet canım tutulum vardı ama ilk olarak kanseri midesindeydi.tam 2 yıl sonra karaciğere metastas(nüks)yaptı malesefki yapıyor.tedavisini oldu (kemoterapi radyoterapi)herseyı temiz çıkıyordu ama 10 gün içinde babamı kaybettik boyle nalet bir hastalık kendısi
alah şifa versin hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?