- 20 Mart 2008
- 141.502
- 212.939
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi puccaandgaru
-
hayır kimse demiyor. eşim saygılıdır. kendi kendine sinirleniyor garibim :)
Evi de sizin aileniz almış. Kusura bakmayın ama bu anlattıklarınıza göre adam size iyi falan değil. Anasına babasına iyi.eve yetiyorum bunu biliyor çünkü.
K.pederde at koşturuyor tabi meydanda,nasılsa para geliyor ben keyfime bakayım diyor..
Sayıgıda bir yere kadar,eşiniz resmen hortumlanıyor burada..
Esip gürlesin nasıl tırsar k.pederinizde..
Evi de sizin aileniz almış. Kusura bakmayın ama bu anlattıklarınıza göre adam size iyi falan değil. Anasına babasına iyi.
Ev sizden, aidat faturalar sizde, alışveriş sizde. Ee bir zahmet 2 yüzünüze de gülsün. Ailesine baktırmalık sponsor bulmuş. Elinden kaçırsa sizin gibisini zor bulur. Böyle omuzlarınızdan tutup silkelemek geldi içimden. Açın gözünüzü biraz.
evet biraz öyle maalesef.
esip gürlemez.
Nereye kadar böyle devam edebilirki bu durum..
Bir yerde patlak verecek..
Eşi filan birşey demiyormu hiç..
kayın validemin işine geliyor bu durum. kendisi biraz komşu gezmesini falan seviyor. adam eve gelmesinde ne yaparsa yapsın kafasında.
Oda kendisini düşünüyor demekki,adam olmasın kafam rahat olsun derdinde..
Bir taraftanda sizlere verdiği yıkımın farkında değil maalesef..
değil. eşimde çekinir kırmak istemez annesini bu yüzden konuşmaz.
aslında ben bir kere eşimle konuşmaya çalıştım bu konuyu. ağladığını fark ettim bir dahada açamadım.
Bir şekilde fark edilmesi sağlanacak k.valideninde..
Eşiniz çok duygusal birisi,çok daha fazla bir tekme yemesi lazım ki belki o zaman anlayabilir yaşananları..
sanırım kötü olmayı göze olarak bunu ben dediğim gibi belirtcem. işte laf arasında ay sonuna ancak yetişiyorum dicem.
Söylesenzde bu sefer kendi bütçenizden daha da kısabilir..
arkadaşlar bir fikir vermişti. evi geçindirmicem artık.
Bencede en iyisini yaparsınız,atm olarak görmesinler sizi artık..
ama kayınvalidemin de artık para istememesini sağlamam lazım.
O evde ikiniz calisiyorsa harcamalarda bir olmali sen disinle tirnaginla calis ev olmaya calis baskasinin borcunu harcini ode Allah korusun... Yeni evliler maddi bazen manevi sorunlar yasayabiliyor onlara kafa yormasi gerekirken bitmeyen borc odensin Rabbim yardimcin olsun ne diyim... Allahim akil fikir islah etsin kp kv dede.. Bu borc bitmez odeyen var nasilsa az once de dedim... Simdi bu kiz ileriye nasil plan yapsin... Kp kv anne baba yardimci olabilir ama evini zor durumda evinin riskindan kesip veriyorsa olmaz o hayirli evlat bile denmez birini magdur ederek baska tarafi mutlu ediyorsa bu eziyettir fikrimce... Allahim korusun ve yardimcin olsun canim
Bunuda eşinizin düşünmesi lazım diyecemde olmayacak şimdi..
siz neden bu kadar para veriyordunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?