- Konu Sahibi puccaandgaru
Bırakın çalışsın dayanamadığı yerde artık kendini savunmayı öğrensin.Sizin kadar annesi de oğlunu düşünmelibunu düşündüm ama eşim daha çok çalışır gerekirse yetebilmek için. çok zorlamam gerekir anlayacağınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bırakın çalışsın dayanamadığı yerde artık kendini savunmayı öğrensin.Sizin kadar annesi de oğlunu düşünmelibunu düşündüm ama eşim daha çok çalışır gerekirse yetebilmek için. çok zorlamam gerekir anlayacağınız.
Bırakın çalışsın dayanamadığı yerde artık kendini savunmayı öğrensin.Sizin kadar annesi de oğlunu düşünmeli
Acıma acıncak hale düşersin demişler. Erken çökersin sinir stres yaparken hastalık bulursun maazallah. Öyle böyle derken sen çalışırsın onlar yer ne diyelim. Bari çocuk yapmayın gidişata bakın iyice çıkmaza sürüklenmeyin madem.yok onlar parayı düşünüyorlar.
E sen aileme veriyorum de at kenara nerden bilecek bi kac ay yap bak nasil vazgecer..benim kayinpederde memur ve iddia oynuyor evde calisan kayinlarim ve emeklisi nenemiz var her ay o eve 11 milyar para girer ama hep borc var ..Bende kabul etmiyorum su durumda vermesini.cunku anca iddaya gidiyor para..evli kaynımın kizi hasta ons yardim ediyor esim etsinde helal hoş olsun.sorun vermek degil nereye gittigibenim ailem kabul etmez. o zaman evimin eksiklikleri nasıl giderilcek?
Seni çok iyi anlıyorum... burada yok mecbur ödeyecekler diyorlar ama sen herşeyden kosarak birilerini borcuna sürekli yetişemezsin. Ne bileyim hastalık durumu olur elbette verilir ama böyle ailler alısıyor ne de olsa öderler öantıgındabir borç var ödencek bitcek sanıyordum ben. yoksa o zamandan önlemimi alırdım.
sizin gibi ben de sabah erken kalk saatlerce çalış çalış. ne için kumarda harcansın diye.
Söz konusu borcun pavyon parası olmadığını hesap ederek genel bir yorumdu benimki, hayat sizin hayatınız düşüncelerinizde haklısınız ama bir de eşiniz tarafından bakın, bu durumda o da bayılmıyordur para vermeye. Hakkınızda hayırlısı olsun, ama telefon ederek falan daha çok gereceksiniz ortamı. Kayınvalidenizin eşinden boşanma gibi düşünceleri yok mu?kusura bakmayın empati yaptığımda dahi olmuyor. bir başkası sabahın erken saatinden akşamlara kadar çalışcak ve ben kocama dönüpte bir dur ya da utan demicem. ben kimsenin pavyon parası için çalışmıyorum.
olmuyor, empatiyle bile olmuyor...