aileye para verme

Benim bosanma sebeplerimden biri de buydu. Aynisini yasamisiz. Ben vazgeciremedim bir turlu insallah sen basaririsin. Dedigin seyleri ben yaptim. Ama hic yuz yok adamlarda hala devam ettiler. Kv bile biliyorum araniz bozulur kavga edersiniz ama mecbur babani kurtaracaksin dedi. Her ay bu sorunlari yasadik. 4 ay once babamda koustu. Onu da dinlemediler babali ogullu. Kafa yapiniz uyuyirsa seviyorsan sabredeceksin. Yoksa bosan gitsin

E be kızım bokunda boncuk mu buldun bu adamın ev hazır ihtiyaçlar alınıyor ana babasına finansör olunmus sen bu durumda sadece dua et tek ailesine yediriyo olsun

eşim hiç kötü biri değil aslında. çok saf çok temizdir. annesine kıyamıyor. kötülük yaptığının farkında değil.

sevdiğim insanlara karşı sabrım sonsuzdur diyebilirim. ama kendimi tutamayıp üzgün olduğum bir an patlamaktan korkuyorum eşime değil ailesine.

babası parayı alkole kumara yatırıyor. ihtiyaç kredisi, araba kredisi falan değil.

Şu mesajı gördükten sonra değil para,aldığım nefesi bile vermem onlara..

sevdiğim insanlara karşı sabrım sonsuzdur diyebilirim. ama kendimi tutamayıp üzgün olduğum bir an patlamaktan korkuyorum eşime değil ailesine.

Patladiginda sen kotu olursun. Esini de doldururlar huzurun bozulur. Madem sabrin sonsuz yapacak birsey yok olaylara iyi tarafindan bakmaya calis bu meseleleri de dusunme

beni anlamanıza sevindim. ben istedimki konuşarak halledelim. aileyiz biz sonuçta artık. ama maalesef karşı taraf bundan anlamayacak sanırım.

Anlamazlar çünkü işlerine gelmez. Emin olun nerdeyse her Türk ailesinde var bu. Çünkü evlenmeden önce erkek çocukları kazanıp kazanıp ailesine sayıyorlar paralarını. Aileleride birden vazgeçemiyor bu alışkanlıktan. Böyle uzayıp gidiyor bu. Burda yorumlayanların ben dahil bir çocuğunun eşi para veriyordur ailesine.

Bende olay böyle eşim dank edince çözülmeye başlandı. Senelerdir para veriyor ki aylık 500-1000 e laf etmem. Bu meblağlar 5000, 10000 gibi arta arta devam etti. Sonra ben ikinci çocuğu doğurdum istifa ettim. Madem iki aileye de para verebiliyorsun ver bakalım dedim. Geçenlerde yine para istendi. 15000 kadar. Eşim tek maaşla nasıl vereyim bu kadar diye evde çıldırdı. Götürdü 500 verdi sadece onlar şok tabi. Veremem o kadar ev anca dönüyor dedi. Sanıyorlardı ki benim oğlumun parası o veriyor b.k o veriyor. Çatır çatır para kazanmasak nasıl verecekler. Anladı bizimkilerde ama varya görseniz kayınvalidenin o halini suratı değişti rengi attı. Ya bizde işimizi ona göre ayarlamıştık dedi. Bende annecim işimizi kendimize göre ayarlayalım başkasına göre değil dedim

siz neden bu kadar para veriyordunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…