- 5 Nisan 2011
- 1.183
- 625
- 323
- Konu Sahibi puccaandgaru
-
sende ailene yardım et.
aklıma başka bişey gelmedi
onuda kocan düşünsün canım.sen ne dert ediyorsun.benim ailem kabul etmez. o zaman evimin eksiklikleri nasıl giderilcek?
onuda kocan düşünsün canım.sen ne dert ediyorsun.
ailene vermezsende köşeye ayır. aileme yardım ediyorum de.bakalım tepkisini ölç.
amaç zaten geçinememeniz ve eşinizin bunu anlaması.
kendine biraz müsrifçe harcayacaksın o zaman. eksikleri görmezden geleceksin. hani onun ailesinin hayatınıda bilemiyoruz.belki çok zordalar.ailemin ihtiyacı olmadığını biliyor.
Ben olsam ben de paramı eve harcamam. Her ay ailem istedi deyin siz de ve etekleri tutuşsun. Yoksa düzelmez.
Sen birikimini yap kendi parasiz kalsin
Yakinda onada batmaya baslar
Parasi bitincede destek olma
Dua et borçları cabuk bitsin
Eve gelen haciz var diyorsuz. Keyfi al yiyin gezin diye vermiyormuş ki.
Benim anne babamın evine haciz gelse, ben de borçlarına yardımcı olurdum.
ah tatlım o biraz hayal:)böyle olsun istemiyorum. aile olduğumuzu kendi anlasın artık istiyorum.
Eşinizle konuşmaktan başka çare yok. Sizin de gecindirmeniz gereken bir eviniz var. Cocukkariniz olacak, bir gelecek planınız var muhtemelen. Tavrınızı koymanız gerekir. Esinizin ailesinin durumu nasıl aylik kazançları? Aileye yardim yapilir ara sira ama borc ödemek zorunda degilsiniz sürekli.. Benim kayinpederin de birsuru borcu var sürekli oğullarından ister, babalarini ortada biraktilar der ama kimse yardım etmiyor, ki kendi hatasi yüzünden olan bir borç.. Kimse mecbur degil, herkesin kendi geçim derdi var..
benim ailem kabul etmez. o zaman evimin eksiklikleri nasıl giderilcek?
ah tatlım o biraz hayal:)
Baskasina keyfi para verecek imkaniniz varsa demek ki senin calismama da gerek yok. Aman gecim sikintisi diyim aman kv ile konusim halletmez bu isi. Kesin ve net bir dille ben istemiyorum acil bir durum olmadan vermeni diyip vermesini engelliceksin. Hangi kv ogluna gelinine acimis ki seninki acisin
O zaman esiniz açıkça diyecek, o kabullenmisse sizin de huzurunuz kaçar haliyle.. Siz de harcama yapmayın biriktirin.eğer babası maaşını eve harcasa durumları normal. kira dertleri falan yok. e baba hem kendini maaşını eve vermeyip hem de evde olan parayada göz koyarsa kötü. yoksa zor durum olsa tabi yardım etcek annesi babası.
haciz gelme sebebi babası kredi kartından falan harcıyor mesela ama nereye harcadığını söylemiyor. borcuda ödemiyor. maaşıda eve harcamıyor oda nereye harcanıyor belli değil. sonuç olarak haciz geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?