Anlamazlar çünkü işlerine gelmez. Emin olun nerdeyse her Türk ailesinde var bu. Çünkü evlenmeden önce erkek çocukları kazanıp kazanıp ailesine sayıyorlar paralarını. Aileleride birden vazgeçemiyor bu alışkanlıktan. Böyle uzayıp gidiyor bu. Burda yorumlayanların ben dahil bir çocuğunun eşi para veriyordur ailesine.
Bende olay böyle eşim dank edince çözülmeye başlandı. Senelerdir para veriyor ki aylık 500-1000 e laf etmem. Bu meblağlar 5000, 10000 gibi arta arta devam etti. Sonra ben ikinci çocuğu doğurdum istifa ettim. Madem iki aileye de para verebiliyorsun ver bakalım dedim. Geçenlerde yine para istendi. 15000 kadar. Eşim tek maaşla nasıl vereyim bu kadar diye evde çıldırdı. Götürdü 500 verdi sadece
onlar şok tabi. Veremem o kadar ev anca dönüyor dedi. Sanıyorlardı ki benim oğlumun parası o veriyor b.k o veriyor. Çatır çatır para kazanmasak nasıl verecekler. Anladı bizimkilerde
ama varya görseniz kayınvalidenin o halini suratı değişti rengi attı. Ya bizde işimizi ona göre ayarlamıştık dedi. Bende annecim işimizi kendimize göre ayarlayalım başkasına göre değil dedim