• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aileye para verme

hayır kimse demiyor. eşim saygılıdır. kendi kendine sinirleniyor garibim :)

K.pederde at koşturuyor tabi meydanda,nasılsa para geliyor ben keyfime bakayım diyor..
Sayıgıda bir yere kadar,eşiniz resmen hortumlanıyor burada..
Esip gürlesin nasıl tırsar k.pederinizde..

eve yetiyorum bunu biliyor çünkü.
Evi de sizin aileniz almış. Kusura bakmayın ama bu anlattıklarınıza göre adam size iyi falan değil. Anasına babasına iyi.

Ev sizden, aidat faturalar sizde, alışveriş sizde. Ee bir zahmet 2 yüzünüze de gülsün. Ailesine baktırmalık sponsor bulmuş. Elinden kaçırsa sizin gibisini zor bulur. Böyle omuzlarınızdan tutup silkelemek geldi içimden. Açın gözünüzü biraz.

Evi de sizin aileniz almış. Kusura bakmayın ama bu anlattıklarınıza göre adam size iyi falan değil. Anasına babasına iyi.

Ev sizden, aidat faturalar sizde, alışveriş sizde. Ee bir zahmet 2 yüzünüze de gülsün. Ailesine baktırmalık sponsor bulmuş. Elinden kaçırsa sizin gibisini zor bulur. Böyle omuzlarınızdan tutup silkelemek geldi içimden. Açın gözünüzü biraz.

bilmiyorum belki haklısınız. bunu anlamanın tek yolu para akışını kesmek olur sadece.

eşimde şunu görüyorum ben annesine acıyor. farkındayım bunun.

kayın validemin işine geliyor bu durum. kendisi biraz komşu gezmesini falan seviyor. adam eve gelmesinde ne yaparsa yapsın kafasında.

Oda kendisini düşünüyor demekki,adam olmasın kafam rahat olsun derdinde..
Bir taraftanda sizlere verdiği yıkımın farkında değil maalesef..

Oda kendisini düşünüyor demekki,adam olmasın kafam rahat olsun derdinde..
Bir taraftanda sizlere verdiği yıkımın farkında değil maalesef..

değil. eşimde çekinir kırmak istemez annesini bu yüzden konuşmaz.

aslında ben bir kere eşimle konuşmaya çalıştım bu konuyu. ağladığını fark ettim bir dahada açamadım.

değil. eşimde çekinir kırmak istemez annesini bu yüzden konuşmaz.

aslında ben bir kere eşimle konuşmaya çalıştım bu konuyu. ağladığını fark ettim bir dahada açamadım.

Bir şekilde fark edilmesi sağlanacak k.valideninde..
Eşiniz çok duygusal birisi,çok daha fazla bir tekme yemesi lazım ki belki o zaman anlayabilir yaşananları..

O evde ikiniz calisiyorsa harcamalarda bir olmali sen disinle tirnaginla calis ev olmaya calis baskasinin borcunu harcini ode Allah korusun... Yeni evliler maddi bazen manevi sorunlar yasayabiliyor onlara kafa yormasi gerekirken bitmeyen borc odensin Rabbim yardimcin olsun ne diyim... Allahim akil fikir islah etsin kp kv dede.. Bu borc bitmez odeyen var nasilsa az once de dedim... Simdi bu kiz ileriye nasil plan yapsin... Kp kv anne baba yardimci olabilir ama evini zor durumda evinin riskindan kesip veriyorsa olmaz o hayirli evlat bile denmez birini magdur ederek baska tarafi mutlu ediyorsa bu eziyettir fikrimce... Allahim korusun ve yardimcin olsun canim

O evde ikiniz calisiyorsa harcamalarda bir olmali sen disinle tirnaginla calis ev olmaya calis baskasinin borcunu harcini ode Allah korusun... Yeni evliler maddi bazen manevi sorunlar yasayabiliyor onlara kafa yormasi gerekirken bitmeyen borc odensin Rabbim yardimcin olsun ne diyim... Allahim akil fikir islah etsin kp kv dede.. Bu borc bitmez odeyen var nasilsa az once de dedim... Simdi bu kiz ileriye nasil plan yapsin... Kp kv anne baba yardimci olabilir ama evini zor durumda evinin riskindan kesip veriyorsa olmaz o hayirli evlat bile denmez birini magdur ederek baska tarafi mutlu ediyorsa bu eziyettir fikrimce... Allahim korusun ve yardimcin olsun canim

aynen. fazla kazanıyorsak kendimize kazanalım diye uğraşıyorum bende.

Yorunlarda gördüm evi de sizin aileniz almış :oha:
Ev sizin ailenizden faturalar mutfak alışverişi evin eksik eşyaları sizden..
Ufacık bir gezme isteğiniz bile yerine getirilmiyor çünkü eşinizin maaşı kendi ailesinr gidiyor

Her şey ortada en kısa zamanda net bi şekilde para akışını kesin:mapus:

siz neden bu kadar para veriyordunuz?

Belli bir nedeni yok. İşte eşya değiştirecez paramız kalmadı, gardrop yaptırcaz, ankstre alıyoruz, memlekete ev yaptırcaz, memlekette bahçe için duvar yaptırıyoruz, şundan para aldık falan filan liste böyle uzayıp gidiyor. Geçen sene 40000 vermişiz. Gerçekten şimdiye kadar orta halli bi ev parası vermişizdir.
Eşimde bende 5000+ alıyoruz. Ana olmuyo işte.
Onlar sanıyorlar ki sadece oğluşları veriyor. Ama yok. Bendeki durum şu aslında eşim herşeyin farkında vermek istemiyor. Bizim evimiz arabamız var. Senede bi kaç kere tatile gideriz alacağımı alırım hiç sıkmam kasmam yani. Eşim birikimden veriyor parayı. Artandan yani. Sizinki gibi olsa asla anlayışlı olmam bi lira bile olsa vermem eşime

Back