ailesiyle tanıştırmak istiyor.

çok doğru bir karar bu kararla yoluna devam et bence

açıkcası nişan, söz olmadan öncede öle anlaşmazlıklar çıkarsa aynı şekilde çok üzülürüm tabi. sadece bu üzüntüyü geciktirmiş olurum o kadar.

acıkcası annesiyle anlaşamasam bile sırf annesi için onu bırakamam. o hep annesinin yanında olursa beni ezerse o zaman bırakırım. nişan olduktan öncede olsa bu olay, sonrada olsa ben yine aynı şekilde üzülürüm. üzüntüm artmaz ya da azalmaz.

ama genelde nişan , söz olduktan sonra insanlar yüzlerini daha bir gösteriyorlar.

düşünmek istemiyorum böyle birşeyi. Hepiyi şeyler temenni ediyorum. onlarında bizim mutluluğumuzu istediklerini söyler bana hep aşkım bilmiyorum ailesini daha iyi tanıyordur herhalde benden. allah mutlu eder inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence aileler sevgilere engel olmamalı ailelere göre sevdiğiniz insanı bırakıyorsanız bence hiç sevmemişsinizdir aileler uymasa bile ona göre bi yöntem uygularsın çok görüşmezsin uzakta olursun v.s. ama gerçek sevgi herşeye direnendir sanki ailelerin uyumu gidip görülünce çok mu anlaşılıyor sanıyorsunuz dünyada kimse kimseyi öyle bir iki görmeyle tanıyamaz bu sadece şansa kalmış evlilik zaten kumar değil mi bu da öyle

bana göre anlşılır insan oturup kalkmasından konuşmasından tavrlarında ne olduğunu gösterir.. ve dedgm gibi burda bnm çok sevip sevmdgmden bahsetmioruz..
bn evliliğin kumar oldgunada inanlardan deilim o zmn neden evleniosnz ki kaybedicegnzi bilebile mi evleniosunz yada kazanacgnzı ?

şunada bnm durumumdan bahsetmioruz ki.. arkadşın yazdıklarına yorum getrdim ailemle arasında uçurumlar olan bi insanla evlnirsem eger ki o ailede kötü çıkarsa üstüne üstlük ailemden de olcksm böle bi karar almam.. almamk içinde ailesini tanımam gerekir..

tabi bu da doğru bi yaklaşım. ama 1-2 saat oturucam zaten gittigimde. hemen nasıl anlaşılır bilmiyorum. genelde nişan, söz döneminde belli ediyor aileler ve damatlar kendilerini. ailelerimiz arasında uçurum yok. aynı düzeylerdeyiz. az çok biliyorum evlerini, annesini babasını ailesini akraba çevrelerini, gerek resimlerden, gerek videolardan. sadece memnun oldum demedim. diğer ayrıntısal kişisel özelliklerini de daha detaylı tanışınca öğrences. inşallah iyi olur kızlar

açıkcası nişan, söz olmadan öncede öle anlaşmazlıklar çıkarsa aynı şekilde çok üzülürüm tabi. sadece bu üzüntüyü geciktirmiş olurum o kadar.

acıkcası annesiyle anlaşamasam bile sırf annesi için onu bırakamam. o hep annesinin yanında olursa beni ezerse o zaman bırakırım. nişan olduktan öncede olsa bu olay, olmadan öncede olsa ben yine aynı şekilde üzülürüm. üzüntüm artmaz ya da azalmaz.

ama genelde nişan , söz olduktan sonra insanlar yüzlerini daha bir gösteriyorlar.

düşünmek istemiyorum böyle birşeyi. Hepiyi şeyler temenni ediyorum. onlarında bizim mutluluğumuzu istediklerini söyler bana hep aşkım bilmiyorum ailesini daha iyi tanıyordur herhalde benden. allah mutlu eder inşallah.

annesinden bahsetmiorz ki sadece bn genel olrk sölyrm hiçbrşey göründüğü kadr basit deil hele ki herşey dallanıp budaklandıktan sonra çok zor bn ondan bahsediorum ki 4-5 yıllık bi ilişkn varsa zaten geri dönmek kolay deildir herşeyi göze alman gerekir nişan söz olmasa bile..

bizimkiler aşkımla tanıştıktan sonra, bizimkilerden izin alıp günü birlik gidebilirim belki onlarla tanışmaya gittiğimi söyleyerek. bilmiyorum bu nasıl olur ama izin verirler herhalde. bakarıs duruma göre artık.

tabi bu da doğru bi yaklaşım. ama 1-2 saat oturucam zaten gittigimde. hemen nasıl anlaşılır bilmiyorum. genelde nişan, söz döneminde belli ediyor aileler ve damatlar kendilerini. ailelerimiz arasında uçurum yok. aynı düzeylerdeyiz. az çok biliyorum evlerini, annesini babasını ailesini akraba çevrelerini, gerek resimlerden, gerek videolardan. sadece memnun oldum demedim. diğer ayrıntısal kişisel özelliklerini de daha detaylı tanışınca öğrences. inşallah iyi olur kızlar

tabikide hakkında hayırlısı.. o zmn az çok biliosun neyn ne olduğunu o zmn gdp gtmemek sana kalmış arkadşm en doğruyu sen bilirsin..
bn aileleyle öncedn tanışamya bu kadr tepki verilmesine karşıyım yani yok değerin olmaz faln ne demk yani bu mdur insana verilen deger çok saçmagelio bana herkesin kendi düşüncesi ama bu kadr da katı olnmamalı..

ama sanmıyorum böyle birşeyin de doğru olucağına. onlar gelsin tanışmaya. zaten arada bir ay oynayacak. bir ay sonrada söz için gelirler. nişanı da bi ay sonraya erteleriz. söz döneminde de giderim olmadı bende bi kez.

erk arkımla ailemi tanıştırdıktan sonra, ailemden izin alıp günübirlik onun ailesiyle başka bi şehre onların yanına gitmeyi dogru bulmuyorum, haberleri oldugunda yani. buna izin verilirmi bilmiyorum ya da nasıl istenir. illa haberleri olmadan gitmem gerekiyo o zaman

erk arkımla ailemi tanıştırdıktan sonra, ailemden izin alıp günübirlik onun ailesiyle başka bi şehre onların yanına gitmeyi dogru bulmuyorum, haberleri oldugunda yani. buna izin verilirmi bilmiyorum ya da nasıl istenir. illa haberleri olmadan gitmem gerekiyo o zaman

bişey sorucm şimdi isteme faln olmadn önce erkek arkdaşın gelip ailenle tanışıck di mi yanlış anlmdım?
o zmn ailenin gözü tutarsa arkadşını sende ailene dersin bnde onun ailesni görmek istyrm keza onlarda benmle tanışmak istyr desen karşı çıkacklarını sanmıorum.. ailenden habersiz gdnce için rahat olck mı?

bişey sorucm şimdi isteme faln olmadn önce erkek arkdaşın gelip ailenle tanışıck di mi yanlış anlmdım?
o zmn ailenin gözü tutarsa arkadşını sende ailene dersin bnde onun ailesni görmek istyrm keza onlarda benmle tanışmak istyr desen karşı çıkacklarını sanmıorum.. ailenden habersiz gdnce için rahat olck mı?

işte canım ailemin haberi şu olmadıgı ve bi iki ayda olmayacagı için gitmiyorum zaten şu an tanışmaya falan. evet erk arkadaşımın önce bizimkilerle tanışmasına karar verdik. e sonra da bizimkiler öğrendikten sonra ben bilmiyorum söylerim belki aşkımın dogum günü falanda oldugu bi gün, ailesiyle tanışmaya hemde dogum günü oldugu için günübirlik gidiyorum diyebilir miyim bilmiyorum. bu nasıl karşılanır bilmiyorum hani tamam 1 ay sonrada aileleri tanıştırmış olucas aslında amaa işte bu da doğru olurmu bilemiyorum.

işte canım ailemin haberi şu olmadıgı ve bi iki ayda olmayacagı için gitmiyorum zaten şu an tanışmaya falan. evet erk arkadaşımın önce bizimkilerle tanışmasına karar verdik. e sonra da bizimkiler öğrendikten sonra ben bilmiyorum söylerim belki aşkımın dogum günü falanda oldugu bi gün, ailesiyle tanışmaya hemde dogum günü oldugu için günübirlik gidiyorum diyebilir miyim bilmiyorum. bu nasıl karşılanır bilmiyorum hani tamam 1 ay sonrada aileleri tanıştırmış olucas aslında amaa işte bu da doğru olurmu bilemiyorum.

cnm o zmn dedgm gibi erkek arkadaşın gelsin bi ailenin gözü tutsun içi rahatlasın çünkü kız evladıyz sonuçta .. ailemz ve en önmlisi babmz bu tarz şeyleri merk edr yani ilşkinizi biliolarsa hele.. sonra da zaten sen ailesini az çok biliomşsn yani gtmene gerek bile olmdan onlar gelir isteme muhabbeti faln sonrada söz olr sen gönül rahatlığıyla gdersin.. ama erkek arkadaşın ısrar edrse illa gelmeni istyrlar derlerse sende onlar gelmeden ailenden izin alırsın ki oğlan tarafının da hakkı kızı tanımak ailende izin verirse gidersin bu senin kaliteni o ailedeki irtibanı düşürmez.. bnm anlamıdgm da bu zaten insanlarımız çok kesin yargılı konuşuo bu tarz konularda ama ben öle düşünmüorm..

cnm o zmn dedgm gibi erkek arkadaşın gelsin bi ailenin gözü tutsun içi rahatlasın çünkü kız evladıyz sonuçta .. ailemz ve en önmlisi babmz bu tarz şeyleri merk edr yani ilşkinizi biliolarsa hele.. sonra da zaten sen ailesini az çok biliomşsn yani gtmene gerek bile olmdan onlar gelir isteme muhabbeti faln sonrada söz olr sen gönül rahatlığıyla gdersin.. ama erkek arkadaşın ısrar edrse illa gelmeni istyrlar derlerse sende onlar gelmeden ailenden izin alırsın ki oğlan tarafının da hakkı kızı tanımak ailende izin verirse gidersin bu senin kaliteni o ailedeki irtibanı düşürmez.. bnm anlamıdgm da bu zaten insanlarımız çok kesin yargılı konuşuo bu tarz konularda ama ben öle düşünmüorm..

evet canım benim.bende öyle karar verdim işte. tabi kesin konuşmak dogru değil , ama benim bulunduğum şartlardada sanırım bu en dogru karar. hadi şimdi gizli gizli gittiğim oldu benim onun yanına, oda benim yanıma bazen yalan söyleyip geldi. ama onun ailesi epeydir biliyo zaten beni.iyi anlaştığımızı biliyorlar. o bizimkiler tanıştıktan sonra, onun aileside benim ailemde ciddiyeti iyice anladıktan sonra, o da beni ailesiyle tanıştırmak istedigini bizimkilerle paylaşırsa, aileler de telefonla falan da konuşurlar belki, işte öyle durumlar olursa gidebilirim değil mi? bu daha doğru sanırım canım arkadaşım

slm ben topik sahibi bn mutfak robotunun düşüncelerine katılmıorum sevgi saygı kendini ağırdan satmakla en başta ailesiyle tanışmamakla faln olmuo..
eger karşımdaki insanla evliliği düşünüorsam ailesini ailemle tanıştırmadan önce tanımalyım nedenine gelince çünkü işler dallanıp budaklanmadan ailesinin bnm aileme uygun olup olmadığını anlamam gerekir her yönden.. bence gidip evlerinde gör hem yaşantılarını görürsün hemde ailenin sna tutumunu.. bunda yanlış bişey görmüorum bn artk günümüzde bu işler değişti önce aşık olcksın sonra ailesine bakıcaksın doğru mu düzgün mü görceksn ki ailenle tanıştrabilesin.. ailesiyle önceden tanıştın die kimse kimseyi küçük görmez tabi karar senin yinede..

eee… peki ailesi senin hosuna gitmese???? yani "AILENE UYGUN DEGILLERSE HER YÖNDEN" ????? Sevgilini bu yüzden terk mi edecen???? Bu ne bicim sevgi anlayisi????

evet canım benim.bende öyle karar verdim işte. tabi kesin konuşmak dogru değil , ama benim bulunduğum şartlardada sanırım bu en dogru karar. hadi şimdi gizli gizli gittiğim oldu benim onun yanına, oda benim yanıma bazen yalan söyleyip geldi. ama onun ailesi epeydir biliyo zaten beni.iyi anlaştığımızı biliyorlar. o bizimkiler tanıştıktan sonra, onun aileside benim ailemde ciddiyeti iyice anladıktan sonra, o da beni ailesiyle tanıştırmak istedigini bizimkilerle paylaşırsa, aileler de telefonla falan da konuşurlar belki, işte öyle durumlar olursa gidebilirim değil mi? bu daha doğru sanırım canım arkadaşım

yani bnm anlatmak istedgm bu işte bunda bi sakınca göremiorum.. sonuçta ciddiyeti göze alıorsak bu yolda herşey mübah yapck bişey yok.. yani hepimiz yeri gelio buluşmk için ailemze yalan sölemek zorunda kalabiliorz izin vermezlerse sende gizli gidersin cnm ama erkek arkadşın ve ailesi çıtlattğı halde izin verilmiosa gtmende bna göre bi sakınca yok.. alırsın eline güzel bi menekşe gidersn yanlarına hem onların içi rahat edr hem de sen arkadşını kırmamş olrsn di mi?

eee… peki ailesi senin hosuna gitmese???? yani "AILENE UYGUN DEGILLERSE HER YÖNDEN" ????? Sevgilini bu yüzden terk mi edecen???? Bu ne bicim sevgi anlayisi????

hyr bnm ilişkmden bahstmioruz tekrar sölyrm..
ayrıcz bn birlikte oldgm insanın ailesini tanmdan evlilik kararı almam sonuçta o aileye gelin gdicem o yüzden önemli yarın öbür gün yüz göz olmak istemem kimseyle..

yani bnm anlatmak istedgm bu işte bunda bi sakınca göremiorum.. sonuçta ciddiyeti göze alıorsak bu yolda herşey mübah yapck bişey yok.. yani hepimiz yeri gelio buluşmk için ailemze yalan sölemek zorunda kalabiliorz izin vermezlerse sende gizli gidersin cnm ama erkek arkadşın ve ailesi çıtlattğı halde izin verilmiosa gtmende bna göre bi sakınca yok.. alırsın eline güzel bi menekşe gidersn yanlarına hem onların içi rahat edr hem de sen arkadşını kırmamş olrsn di mi?[/QUO

aşkım gelip bizimkilerden izin istediği halde, ben istediğim halde izin vermezlerse gidemem tabi uygun kaçmaz. bilmiyorum yani yapamam herhalde ozaman yalan söyleyip ailesiyle tanışamam herhalde. bizimkilerle papaz olurum. artık onlar istemeye gelirler öyle tanışırız. artık söz, nişan neyse yaparız. öle tanışmış oluruz.

ayrca burda kimsenin sevgi anlayışını yargılamıorz bu kimseye düşmez bnm ilişkimde sizi ilgilendirmz ne kadr sevip sevmdgm kimseye bişey ispatlamak zorunda deilm ltfen saygılı olalım..
bn arkdaşın durumuna yorum yapıorum başkaların aşk anlyışını yargılamıorum..

aşkım gelip bizimkilerden izin istediği halde, ben istediğim halde izin vermezlerse gidemem tabi uygun kaçmaz. bilmiyorum yani yapamam herhalde ozaman yalan söyleyip ailesiyle tanışamam herhalde. bizimkilerle papaz olurum. artık onlar istemeye gelirler öyle tanışırız. artık söz, nişan neyse yaparız. öle tanışmış oluruz.[/QUOTE]

bnde illa gt demiorum cnm sen zaten gizli gidormşsun görüşmeye ondan söledm eger çok israr edrse ve bu yüzden kavga edrsnz yinde gtmck msn?

Back