ailesiyle tanıştırmak istiyor.

doğru bir adım atmış olursun
vereliniortak

teşekkür ederim navb.arkadaşlar hepinizde çok teşekkür ederim. bu akşam konuşucam. kırmadan incitmeden. aileme söyledikten sonra, evine gitmek istediğimi ailesiyle öyle tanışmak istediğimi belirticem kendisine. zaten martta söylemeyi planlıyorum aileme. çok az kalmış şurda. aileler ciddi olduğumuzu bildikten sonra , onun ailesiyle de tanışmış olurum. çok az bi zaman kaldığı için sanırım bu daha mantıklı.

peki gideceğimi biraz biraz anladı, şimdi de bu yeni fikrimi söyleyince umarım kırılmaz.of offff:çok üzgünüm:

ben onu gormeye gittigimde bizi tanidiklari goruyordu arada bir..hemen annesine soylemisler..annesi de alinmisti neden, bana 10 dakika da olsa ugramiyorsunuz diye..ben cekiniyordum hemde zamani var diyordum ama ailesi beni tanimak istemisti..illa evlenecegiz anlaminda degil.sonucta o zamanlar arkadastik..baktilar sonra ciddiyiz beni daha iyi tanimak icin vakit gecirmek istediler..istemeye gelince tanismak istemediler onlar icin onemli cunku ailesine girecek kisiyi tanimak istemeleri..bu da cok dogal bir istek..kisilere gore degisir durum yine de..
anlattigim gibi eger sizi birlikte gorurlerse annesinin kulagina giderse daha kotu olur..ailene soyle mutlaka 1-2 saat otur ve cikin.giderken guzel bir cicek gotur ben oyle yapmistim.onlari tanimadigin icin zevklerini bilmiyorsun hemde hediye almak gereksiz suanda..birde kayinvaledem beni denemek icin yada ben oyle anladim bikac sey yapmisti mesela onu oglundan kiskaniyormuyum diye ona ilgi gosterirken benim yuz ifademe bakti..ben annesinden asla kiskanmam iyi olmalari mutlu eder.bunu anladi bir daha yapmadi o sekilde.birde oglunun onlari biryerlere gondermesine(tatil vs.) tepki verip vermeyecegimi olctu ben birsey demedim haddim gormedim.
bir tanidigimizda kizla tanismisti kiz samimi oldukca yok sunlari vermem evlenince bunu yapmam dedi daha evlenmeden kayinvalidesi sogumustu..ve ayrilmislardi.
demem o ki cok kasma kendini rahat ol.gereksiz seylere girme..kendin gibi ol,saygili,dogal ol..ben oyle yaptim hicte zararli cikmadim..birlikte gercekten cok guzel vakitler gecirdik:nazar:
sevgilin tanistirmak istiyorsa ailesinin tepkisini bilerek bu karari vermistir..arkani donunce sana sahip cikiyorsa korkma derim.hemaile yasantilarini,iliskilerini gorursun..hemde annesinin yaninda sana karsi nasil daha iyi gorursun..bir arkadasimin ki devamli kucuk dusurmus,bir digeri annesini azarlamis kizin yaninda vs..hic heyecan yapma insallah hersey cok guzel olacakka.s.mutlaka ailenin rizasini al git.2 ay cok zaman degil..

Son düzenleme:
yani aslında kararsız oldugumu biliyordu. kesin bişey demedim.sen bilirsin demişti en son. kırılmaz ya . benim kendimi iyi hissetmem daha önemli bencede. tamam arkadaşlar verdim kararımı. annesi merak ediyorsa etsin , varsın biraz daha etsin. ee aşkımda iyi niyetli tanıştırmak istediğini belirtti amaa sizlerin söyledikleri de şu an bulunduğum durum için çok mantıklı.

canım ben de sözden önce tanıştım..önce telde konuştuk bi kaç kez sonra yüz yüze tanıştık..zaten istemeye gelmelerine az bi vakit vardı.benden çok kadın tedirgindi çünkü mahçuptu bana karşı,gelmeleri biraz geciktiği için çünkü oğlu okulu henüz bitirememşti opuyorumnanaktan seni oyalamış gibi oluyor böyle çok üzülüyorum kızım falan demişti..neyseki geldiler :lepi:
ben bunda bi yanlışlk göremiyorum yani tanışma normal ve hatta daha iyi olur diye düşünüyorum..ama hediye falan gereksiz ya şimdiden abartmanın alemi yok.

mors canım şu an aileme söyleyemiyorum işte. şu an erken daha. rahat görüşemeyiz çünkü, zaten ayrı şehirlerde olduğumuz için görüşmelerimiz sıkıntılı. o yuzden de aileme söyledikten sonra tanışmak daha mantıklı diye düşündük. yani 2 ay sonra kadar.

canım ben de sözden önce tanıştım..önce telde konuştuk bi kaç kez sonra yüz yüze tanıştık..zaten istemeye gelmelerine az bi vakit vardı.benden çok kadın tedirgindi çünkü mahçuptu bana karşı,gelmeleri biraz geciktiği için çünkü oğlu okulu henüz bitirememşti opuyorumnanaktan seni oyalamış gibi oluyor böyle çok üzülüyorum kızım falan demişti..neyseki geldiler :lepi:
ben bunda bi yanlışlk göremiyorum yani tanışma normal ve hatta daha iyi olur diye düşünüyorum..ama hediye falan gereksiz ya şimdiden abartmanın alemi yok.

cnm işte kıyafet falan tarzı konuştumda saçma saçma. neyse aşkım ailesine zaten birşey söylemedi. çiçek yaparız onu olur biter de sorun o deil artık yani şimdi ailemin haberi olmadan tanışıp tanışmamakta kararsız kalmıştım..

kırılmaz

temelli tanışmak istemiyorum demiyorsun ya sonuçta:lepi:

sadece birazcık erteliyorsun

evet navb. tamam dert etmiyim artık.çok takıyorum kafama. kırmadan anlatırım zaten. hevesli de biras o yuzden böleyim

ailesinin tepkisini biliyor. beni sevdiklerinden daha cok severler seni diyor. onun için hiç bi sakıncası yok.. seni uzun süredir biliyorlar, artık tanısınlar falan diyor işte. hevesli epeyce.

kırılmaz bence de merak etme.. madem kesin de birşey söylememişsin :hulya:

aaa bak ne aklıma geldi şimdi. ben ilk tanışmaya gittiğimde kayınpederim sormuştu bana "ailenin burda olduğundan haberi var değil mi kızım" diye...

sizinkiler sorar mı sormaz mı bilmem ama. sorarlarsa "yok" derken sıkıntı yaşayabilirsin söylemeden gidersen.

Son düzenleme:
eger bize dedigin gibi sevgiline de dersen birsey demez anlayisla karsilar..hemde ailen bilmezse aklin kalir daha cok gerilirsin..2 ay cokta bir zaman degil.senin rahat olman onemli..hayirlisi olsun..

eger bize dedigin gibi sevgiline de dersen birsey demez anlayisla karsilar..hemde ailen bilmezse aklin kalir daha cok gerilirsin..2 ay cokta bir zaman degil.senin rahat olman onemli..hayirlisi olsun..

teşekkür ederim canım.. hepimiz için hayırlısı olsun

kırılmaz bence de merak etme.. madem kesin de birşey söylememişsin :hulya:

aaa bak ne aklıma geldi şimdi. ben ilk tanışmaya gittiğimde kayınpederim sormuştu bana "ailenin burda olduğundan haberi var değil mi kızım" diye...

sizinkiler sorar mı sormaz mı bilmem ama. sorarlarsa "yok" derken sıkıntı yaşayabilirsin söylemeden gidersen.

evet cnm ya ben iyice gerilirim o zaman

wuuu peki canım bak o konuya da değiniym hemen tecrübeliyim:lepi:
benim annem biliyodu ilişkimi.biz de ayrı şehrlerdeyz ve annesi ankaraya gelmşti akrabalarına gelmişken benle tanışcaktı.anneme zaten her adımımı söylerdim yani bildiği için zaten saklayamazdm.(eğer söz möz olayları yakın değilse hemen sölemeyin ailenize benden tavsiye)
neyse işte ben tanışmaya gitceğmi söledim anneme ama çok bozuldu annişim ve kırıldı.buraya kadar gelmiş eve niye gelmiyo dedi.o gün çok moralim bozulmuştu istemeyerk gttim tanıştım..sanki annemi çğinemiş gibi hissettm kendmi ve söledğme çok pişman oldum çünkü kadın zaten gelmek istiyodu ama yüzüm yok gelmeye diyodu oğlum okulu uzattı..
sana tavsiyem annene söleme henüz ne bilim içi rahat etmez.ama saklamak istemiyosan da biraz daha bekle hep beraber tanışırnız gizli saklı bişi kalmaz.annem söz olana kadar çok tedirgindi canım ha geldiler ha gelcekler biri görcek laf olcak diye yazık kadın hiç rahat deildi...

neden bu kadar sıkıntı yapıyorsun ki zaten kısa zaman söz nişan düsünuyosunuz ailene söle yani anne baba olmasa bile ablan varsa ona yada sana yakın halan teyzen varsa biri senin oraya gittigini bilsin ve bence sende tanıs kayınvaliden istemeye gelince hangisi bizim gelin diye sormasın bende gittim gördüm sonra kaynanam geldi bize anneyle falan tanısmaya daha sonra istemeye geldiler söz takıldı

wuuu peki canım bak o konuya da değiniym hemen tecrübeliyim:lepi:
benim annem biliyodu ilişkimi.biz de ayrı şehrlerdeyz ve annesi ankaraya gelmşti akrabalarına gelmişken benle tanışcaktı.anneme zaten her adımımı söylerdim yani bildiği için zaten saklayamazdm.(eğer söz möz olayları yakın değilse hemen sölemeyin ailenize benden tavsiye)
neyse işte ben tanışmaya gitceğmi söledim anneme ama çok bozuldu annişim ve kırıldı.buraya kadar gelmiş eve niye gelmiyo dedi.o gün çok moralim bozulmuştu istemeyerk gttim tanıştım..sanki annemi çğinemiş gibi hissettm kendmi ve söledğme çok pişman oldum çünkü kadın zaten gelmek istiyodu ama yüzüm yok gelmeye diyodu oğlum okulu uzattı..
sana tavsiyem annene söleme henüz ne bilim içi rahat etmez.ama saklamak istemiyosan da biraz daha bekle hep beraber tanışırnız gizli saklı bişi kalmaz.annem söz olana kadar çok tedirgindi canım ha geldiler ha gelcekler biri görcek laf olcak diye yazık kadın hiç rahat deildi...

henüz nisanda düşünüyoruz. daha 2-3 ay var. o yuzden şimdi de bizimkilere söyleyemiyorum hemen. çünkü daha biraz daha var zaman.tanışmak için geldiklerinde aynı zamanda nişan da olucak , çünkü ayrı şehir, zırt pırt gelemezler, yok tanışma, yok söz, yok nişan gibi, hem öyle bi zamanda yok zaten. o zaman annesiyle tanışırıs diye düşünüyordum zaten bende. ama şimdi kendisi önce tanıştırmak istediğini söyleyince kafam karıştı.

henüz nisanda düşünüyoruz. daha 2-3 ay var. o yuzden şimdi de bizimkilere söyleyemiyorum hemen. çünkü daha biraz daha var zaman.tanışmak için geldiklerinde aynı zamanda nişan da olucak , çünkü ayrı şehir, zırt pırt gelemezler, yok tanışma, yok söz, yok nişan gibi, hem öyle bi zamanda yok zaten. o zaman annesiyle tanışırıs diye düşünüyordum zaten bende. ama şimdi kendisi önce tanıştırmak istediğini söyleyince kafam karıştı.

canım hakkında hayırlısı olsun en iyi kararı sen verirsn ama şimdiden bi kerede hallolcak diye düşünme söz nişan..biz de öyle düşünüyoduk uzak diye işler biizm düşündüğümüz gibi yürümüyo, aileler karar veriyo..
şimdiden hayırlı olsun canım bundan sonrası kolay gelir gecer kasma kendini..bi bakmşısın sözlenmişsin..en önemli kısmını hallettin zaten.hayatının erkeğini bulmuşsun zemuszemushihoyyythihoyyyt

offff ya ne zor şey buyaaaa..karman çorman oldum ben. ya canım niye takıyorum kafamaa çünkü aileme şu an söyleyemiyorum erken die. görüşemeyiz diye böyle:((

Back