ailesiyle tanıştırmak istiyor.

aşkım gelip bizimkilerden izin istediği halde, ben istediğim halde izin vermezlerse gidemem tabi uygun kaçmaz. bilmiyorum yani yapamam herhalde ozaman yalan söyleyip ailesiyle tanışamam herhalde. bizimkilerle papaz olurum. artık onlar istemeye gelirler öyle tanışırız. artık söz, nişan neyse yaparız. öle tanışmış oluruz.

bnde illa gt demiorum cnm sen zaten gizli gidormşsun görüşmeye ondan söledm eger çok israr edrse ve bu yüzden kavga edrsnz yinde gtmck msn?[/QUOTE]

evet canım o zaman konuşuruz tabi bu durumu, bişiler yaparıs artık. allah korusun olmasın öle şeyler.

bana göre anlşılır insan oturup kalkmasından konuşmasından tavrlarında ne olduğunu gösterir.. ve dedgm gibi burda bnm çok sevip sevmdgmden bahsetmioruz..
bn evliliğin kumar oldgunada inanlardan deilim o zmn neden evleniosnz ki kaybedicegnzi bilebile mi evleniosunz yada kazanacgnzı ?

sana göre anlaşılır olabilir ama bunu genele vurursak anlaşılamaz sanırım sen hiç etrafında bu tip örneklerle karşılaşmamışsın ve insanları tanıyabileceğini düşünüyorsun ben arkadaşlarımın dert ortağıyımdır her sıkıntısı olan önce bana gelir o kadar çok dert dinledimki tecrübelerimden bir kitap ortaya çıkar
illaki her evlilikte kaybetmeyi baştan kabulleniyoruz diye bir şey yok ama sonuçta evlendiğin andan sonraasını hiçbir şekilde bilemeyiz bilecek olsaydık insan olmamızın bir anlamı kalmazdı
herkesi hareketinden tavrından şıp diye anlar önümüzde çıkan her derdi bu şekilde çözer mutlu mutlu yaşardık
peki neden dünyadaki insanlar mutlu değil
sanırım hiç bir şeyi anlayamadığımızdan ,anladığımızı sandığımızdan ...

aman artık o kadarını düşünemicem yoruldum. bizimkilerle bi tanışsında bizimki. ondan sonra çorap söküğü gibi ilerler herşey herhalde

sana göre anlaşılır olabilir ama bunu genele vurursak anlaşılamaz sanırım sen hiç etrafında bu tip örneklerle karşılaşmamışsın ve insanları tanıyabileceğini düşünüyorsun ben arkadaşlarımın dert ortağıyımdır her sıkıntısı olan önce bana gelir o kadar çok dert dinledimki tecrübelerimden bir kitap ortaya çıkar
illaki her evlilikte kaybetmeyi baştan kabulleniyoruz diye bir şey yok ama sonuçta evlendiğin andan sonraasını hiçbir şekilde bilemeyiz bilecek olsaydık insan olmamızın bir anlamı kalmazdı
herkesi hareketinden tavrından şıp diye anlar önümüzde çıkan her derdi bu şekilde çözer mutlu mutlu yaşardık
peki neden dünyadaki insanlar mutlu değil
sanırım hiç bir şeyi anlayamadığımızdan ,anladığımızı sandığımızdan ...

bu senin düşüncen saygı duyuyrm..
ama sonuçta bni tanımıorsn bnm hakkımda bu kadr kesin kararlı olmazsn..
herkesi gayet iyi tanırım bnm için yaşayış tarzı yetştği ortam konuşması kendini ele verir..
ve burada bi yorum yapabiliosam bu dert dinledgmi insanlara yardımcı olmak istedgmide gösterir buna siz karar veremzsnz ve çok kesin yükümlü olan sizsinz kusura bakmayın bn deil.. yazdıklarımı ve yazdıklarınızı tekrardan okursanız anlaybilrsnz..

yok arkadaşlar gidince zaten en fazla 1-2 saat oturcaktım. anlayamam tabi hemen annesinin babasının herbişeyini. nelere nasıl tepki verirler bilemeyiz.ama az çok biliyorum yaşantılarını, annesinin konuşmalarını, işte aile çevrelerini. ama zamanla tanışılıyor insanlarla işte. hepimiz için hayırlısı olsun, en iyileriyle karşılaştırsın allah.

aman artık o kadarını düşünemicem yoruldum. bizimkilerle bi tanışsında bizimki. ondan sonra çorap söküğü gibi ilerler herşey herhalde

herşey istedgn gibi olr inşallah cnm sıkma canını zaten erkek arkadaşın tanıştktan sonra herşy belli olr 3 aşağı 5 yukarı ailende gözü tutarsa zaten sana destk olr annenle gdersin olmadı ailesini ziyarette ne olck ki?

canım erk arkım izin isterse, ailesiyle tanıştırmak için, verirler herhalde artık. konuşurum ozaman.

canım erk arkım izin isterse, ailesiyle tanıştırmak için, verirler herhalde artık. konuşurum ozaman.

o zmn beklicksn cnm erkek arkdaşın gelince herşey yoluna girer sende önünü görürsn herşey istedgn gibi olr inşallah..
bn sadece fikr vermek istedm seni rahatsz etti mi bilmiorum kesin yargılı konuşmadım hiçbr zmn..uygulamak senin düşncene kalmış cnm dedgm gibi inşllah sorunsz atlatrsn..

o zmn beklicksn cnm erkek arkdaşın gelince herşey yoluna girer sende önünü görürsn herşey istedgn gibi olr inşallah..
bn sadece fikr vermek istedm seni rahatsz etti mi bilmiorum kesin yargılı konuşmadım hiçbr zmn..uygulamak senin düşncene kalmış cnm dedgm gibi inşllah sorunsz atlatrsn..

teşekkür ederim canım. ben ailesiyle tanışmaya falan karşı değilim. sadece bizimkilerin de iznini alıp öyle tanışmaya gitmek niyetindeyim.benim rahatsızlıgım ailemin haberi olmadan onlarla tanışmaya gitmek.

ve önce erkek arkımın ailemle tanışması ve ayrı şehirlerde oldugumuz için erk arkımın da beni ailesiyle tanıştırmak için ailemden izin istemeside en doğrusu. o zaman güvenleri bi kat daha artar sanırım.

hyr bnm ilişkmden bahstmioruz tekrar sölyrm..
ayrıcz bn birlikte oldgm insanın ailesini tanmdan evlilik kararı almam sonuçta o aileye gelin gdicem o yüzden önemli yarın öbür gün yüz göz olmak istemem kimseyle..

ben zaten sizin iliskinizden bahsetmedim. ilgilendirmez beni. ama siz bunu ögüt olarak verince merak ettim sadece. bursai acik bir forum. eger yorum yazarsaniz karsidan gelecek olan sorulara (ki sizin iliskinizi direk sormadim, öylemi yaptiniz diye) acik olmaniz lazim. Ben sizin bir sevgiliniz bile oldugunu nerden bileyim. sadece siz olsaniz sevgilinizi birakirmiydiniz diye sordum.

ayrca burda kimsenin sevgi anlayışını yargılamıorz bu kimseye düşmez bnm ilişkimde sizi ilgilendirmz ne kadr sevip sevmdgm kimseye bişey ispatlamak zorunda deilm ltfen saygılı olalım..
bn arkdaşın durumuna yorum yapıorum başkaların aşk anlyışını yargılamıorum..

yine söylüyorum karsidan gelecek olan yorumlari da kabullenmeniz gerekir. Bana göre gercek sevgi degil bu!!! Ayrica sizin iliskinizi soran sorusturan olmadi.

eee… peki ailesi senin hosuna gitmese???? yani "AILENE UYGUN DEGILLERSE HER YÖNDEN" ????? Sevgilini bu yüzden terk mi edecen???? Bu ne bicim sevgi anlayisi????

bu şekilde hitap eden sizsinz? ayrca büyük harfle yazı yazmak karşındakine bağırmak anlmına gelio form kuralları hatrlatırım..

ben zaten sizin iliskinizden bahsetmedim. ilgilendirmez beni. ama siz bunu ögüt olarak verince merak ettim sadece. bursai acik bir forum. eger yorum yazarsaniz karsidan gelecek olan sorulara (ki sizin iliskinizi direk sormadim, öylemi yaptiniz diye) acik olmaniz lazim. Ben sizin bir sevgiliniz bile oldugunu nerden bileyim. sadece siz olsaniz sevgilinizi birakirmiydiniz diye sordum.

direk bana soruluo bu soru ki burda yorum yapılan bnm özel haytım ya da sevgi anlyışım deil..

yine söylüyorum karsidan gelecek olan yorumlari da kabullenmeniz gerekir. Bana göre gercek sevgi degil bu!!! Ayrica sizin iliskinizi soran sorusturan olmadi.

yorum düzgün olrsa başım üstne ama bu tarz bi yoruma güzel cevap bekleyemzsnz kusura bakmayın..

karar verildi. konuştum şimdi. şubat sonunda sölicez ailelere ciddiyetimizi inşallah allah izin verirse. mart gibi de aşkım gelcek bizimkilerle tanışmaya, sonra da nisan gibi de onun ailesi gelecek tanışmaya. onlarda geldiklerinde tanışırım bende..konuştum arkadaşlar. iyi mi?

tabi bu da doğru bi yaklaşım. ama 1-2 saat oturucam zaten gittigimde. hemen nasıl anlaşılır bilmiyorum. genelde nişan, söz döneminde belli ediyor aileler ve damatlar kendilerini. ailelerimiz arasında uçurum yok. aynı düzeylerdeyiz. az çok biliyorum evlerini, annesini babasını ailesini akraba çevrelerini, gerek resimlerden, gerek videolardan. sadece memnun oldum demedim. diğer ayrıntısal kişisel özelliklerini de daha detaylı tanışınca öğrences. inşallah iyi olur kızlar

kararınız hayırlı olsun pinky_

doğru yoldasın bence de:lepi:

Back