ailesiyle tanıştırmak istiyor.

canım hakkında hayırlısı olsun en iyi kararı sen verirsn ama şimdiden bi kerede hallolcak diye düşünme söz nişan..biz de öyle düşünüyoduk uzak diye işler biizm düşündüğümüz gibi yürümüyo, aileler karar veriyo..
şimdiden hayırlı olsun canım bundan sonrası kolay gelir gecer kasma kendini..bi bakmşısın sözlenmişsin..en önemli kısmını hallettin zaten.hayatının erkeğini bulmuşsun zemuszemushihoyyythihoyyyt

teşekkür ederim. peki sen onun ailesiyle tanıştıgında, senin ailenin haberi varmıydı dumanist. .. belki önce bi tanışma sonra nişan olabilir evet bi 15-20 gün uzayabilir nişan haklısın olabilir.

canım benim yazmıssın annenin haberi varmış. haberleri olunca , sen başka şehre gidip tanıştın ozaman. ailen bişey demedi değilmi gitmene zaten. onlar da sonra geldiler sizinkilerle tanışmaya o zaman

yok canım ben onların memlekete gitmedim onun annesinn burda işi vardı akrabası oturyor bize yakın tesadüfen..onlara gelmişken tanışmak istedi..ben gitmezdim heralde o şeklide tanışcak olsak çünkü şehirdışına çıkyosun habersiz o ayrı bi de karşı taraf ne düşünür hakkımda diye düşündüm..bazı arkadaşlar değinmişler ailenden habersz mi geldn diye sorduklarnda sen zor durumda kalablrsn canım..bence ne iyisi bekle biraz daha sabret her şey usulunce olsun.
ben kesinlikle tanışma taraftarıyım ama uzaklk olunca işler değişir.aynı şehirde olsanız gidersin evine tanışırsın ama böyle olmaz bence

yok canım ben onların memlekete gitmedim onun annesinn burda işi vardı akrabası oturyor bize yakın tesadüfen..onlara gelmişken tanışmak istedi..ben gitmezdim heralde o şeklide tanışcak olsak çünkü şehirdışına çıkyosun habersiz o ayrı bi de karşı taraf ne düşünür hakkımda diye düşündüm..bazı arkadaşlar değinmişler ailenden habersz mi geldn diye sorduklarnda sen zor durumda kalablrsn canım..bence ne iyisi bekle biraz daha sabret her şey usulunce olsun.
ben kesinlikle tanışma taraftarıyım ama uzaklk olunca işler değişir.aynı şehirde olsanız gidersin evine tanışırsın ama böyle olmaz bence

bencede canım. bayadır gitmiyordum onun yanına zaten. ama şu an arkadasında nikahı var hemde onu görürüm diye düşündüm. annem biliyor başka şehre cıkacagımı. üniv okudugum şehir sonuçta. ilerde öğrenirlerse de öğrenirler onunla da gittiğimde görüştüğümü. o kadar da anlarlar herhalde beni, e başka nasıl görüşebilirdik ki değil mi ? açıklarım o zaman sorun olmaz sanırım. ama şimdi haberleri olmadan bi de onun ailesiyle tanışırsam, e daha sonra bunu da duyarlarsa ozaman acıklayamam işte. yanlış mı düşünüyorum dumanist.

canım nişan düsüşüyorsanız benceee gitmee derim cunku ıstemeden once aılesı gelır size hem seni hem aileni tanırlar....Aılenın haberı olmadan gıdersennn ilerde bu sanaa tokmak gıbı gerı donebılır..Aynı sehırde olsaydınızz belki bir tesaduf yaratıp tanısma olabılırdıı...Benim nişanlımın ailesiyle tesaduf tanısmıstım topluca annesı babası agbısı felan sonra anneler tanıstı sonrada isteme oldu artı ılk gıder gıtmez hedıye goturmekte sacmaaa olur kendını agırdan all..Agır tası kımse kaldıramaz hatta gıtmek ıstemıyorsan erkek arkadasına bunu acıkcada soyleeee aılemden habersiz gıdemem onların bana olan guvenını yıtıremem de benceee...

bencede canım. bayadır gitmiyordum onun yanına zaten. ama şu an arkadasında nikahı var hemde onu görürüm diye düşündüm. annem biliyor başka şehre cıkacagımı. üniv okudugum şehir sonuçta. ilerde öğrenirlerse de öğrenirler onunla da gittiğimde görüştüğümü. o kadar da anlarlar herhalde beni, e başka nasıl görüşebilirdik ki değil mi ? açıklarım o zaman sorun olmaz sanırım. ama şimdi haberleri olmadan bi de onun ailesiyle tanışırsam, e daha sonra bunu da duyarlarsa ozaman acıklayamam işte. yanlış mı düşünüyorum dumanist.

doğru canım başka türlü görüşmek çok zor mutlaka bi şekilde yalan sölüceksin..ben de görüşmek için bi çok arkadaşımı defalarca evlendirdim, nişanlandırdım:teytey: sositososito
başka bahane bulamıyodum tabi şimdi anlaşıldı o naneler opuyorumnanaktan
ama her şey düze çıktıktan sonra sorun olmyo merak etme.
git sevgilini gör ama ailesiyle tanışırsan geldklerinde seninle önceden tanışmş olduklarını anlayacak ailen..insanlara aileme söylemeyin diyemezsn ki...:1shok:o zamn nasıl ya ne zaman falan diyecekler mutlaka.:1shok:.iki tarafa karşı mahçup olcaksın :umursamaz:

doğru canım başka türlü görüşmek çok zor mutlaka bi şekilde yalan sölüceksin..ben de görüşmek için bi çok arkadaşımı defalarca evlendirdim, nişanlandırdım:teytey: sositososito
başka bahane bulamıyodum tabi şimdi anlaşıldı o naneler opuyorumnanaktan
ama her şey düze çıktıktan sonra sorun olmyo merak etme.
git sevgilini gör ama ailesiyle tanışırsan geldklerinde seninle önceden tanışmş olduklarını anlayacak ailen..insanlara aileme söylemeyin diyemezsn ki...:1shok:o zamn nasıl ya ne zaman falan diyecekler mutlaka.:1shok:.iki tarafa karşı mahçup olcaksın :umursamaz:

evet canım benim nanelerin üstüne bir de tanışma faslınıda aralarında konuşurlarsa benim naneler öyle çabuk kurumaz :kedi:

vay be… sayfalarca uzayip durdu bu konu ve hala bitmedi… Karar verilmedi mi hala. o ailenin senin daha önceden onlara gitmene tepki verip vermiyeceklerini bilemessin. sen icinden geceni dogru buldugunu yap. senin ailen yadirgar mi senin daha önce hemde habersiz gidisine??? o zaman gitme ne olur ne olmaz. Kulaklarina bi sekilde gelirse senin icin iyi olmaz. Bu kadar basit.

karar verildi. konuştum şimdi. şubat sonunda sölicez ailelere ciddiyetimizi inşallah allah izin verirse. mart gibi de aşkım gelcek bizimkilerle tanışmaya, sonra da nisan gibi de onun ailesi gelecek tanışmaya. onlarda geldiklerinde tanışırım bende..konuştum arkadaşlar. iyi mi?

karar verildi. konuştum şimdi. şubat sonunda sölicez ailelere ciddiyetimizi inşallah allah izin verirse. mart gibi de aşkım gelcek bizimkilerle tanışmaya, sonra da nisan gibi de onun ailesi gelecek tanışmaya. onlarda geldiklerinde tanışırım bende..konuştum arkadaşlar. iyi mi?

çok iyi yapmışsın canım opuyorumnanaktan
en doğrusu bu :lepi:
hayırlısı olur inşallhh :Saruboceq:

ben hiç gitme derim ama sen bilirsin ,ciddiyete binmeden bu tip görüşmelere gitmek ilerde başına çok iş açar ,hem şimdiden daha bu kadar muhabbete girme bence ,ileride çok zamanın olur ,erkenden bu muhabbete girersen ileride herşeyin cılkı çıkar ,biraz ağırdan al derim sana ama illa ki gideceğim diyorsan bence onlar sana hediye alsın sen neden onlara alıyorsun ki ,sanki erkek arkadaşını istemeye gidecek olan sensin gibi ,bayanlar biraz daha ağırdan almalı bu işleri bence ,ağırdan alırsan ileride kıymetini daha iyi anlarlar emin ol bana ,ben nişanlanana kadar eşimin ailesinden hiç kimseyle görüşmedim ,iyiki de görüşmemişim çok faydasını gördüm...

slm ben topik sahibi bn mutfak robotunun düşüncelerine katılmıorum sevgi saygı kendini ağırdan satmakla en başta ailesiyle tanışmamakla faln olmuo..
eger karşımdaki insanla evliliği düşünüorsam ailesini ailemle tanıştırmadan önce tanımalyım nedenine gelince çünkü işler dallanıp budaklanmadan ailesinin bnm aileme uygun olup olmadığını anlamam gerekir her yönden.. bence gidip evlerinde gör hem yaşantılarını görürsün hemde ailenin sna tutumunu.. bunda yanlış bişey görmüorum bn artk günümüzde bu işler değişti önce aşık olcksın sonra ailesine bakıcaksın doğru mu düzgün mü görceksn ki ailenle tanıştrabilesin.. ailesiyle önceden tanıştın die kimse kimseyi küçük görmez tabi karar senin yinede..

pinky tabikide bu senin düşüncen ama eger ki yöre farklılıklarınız varsa ailesini tanımadan huyunu suyunu bilmeden ailenin karşısına çıkarma sonra ailen sana nerden buldun bu insanları diyebilir..
yukarıdaki msjda ben topik sahibi yazmışım yanlışlıkla kusura bakma..

slm ben topik sahibi bn mutfak robotunun düşüncelerine katılmıorum sevgi saygı kendini ağırdan satmakla en başta ailesiyle tanışmamakla faln olmuo..
eger karşımdaki insanla evliliği düşünüorsam ailesini ailemle tanıştırmadan önce tanımalyım nedenine gelince çünkü işler dallanıp budaklanmadan ailesinin bnm aileme uygun olup olmadığını anlamam gerekir her yönden.. bence gidip evlerinde gör hem yaşantılarını görürsün hemde ailenin sna tutumunu.. bunda yanlış bişey görmüorum bn artk günümüzde bu işler değişti önce aşık olcksın sonra ailesine bakıcaksın doğru mu düzgün mü görceksn ki ailenle tanıştrabilesin.. ailesiyle önceden tanıştın die kimse kimseyi küçük görmez tabi karar senin yinede..

nişan dönemi de zaten bunun için değil mi, gelsin istesinler, tanışalım, bakalım, yaşadıklarıda yeride görürüm o zaman. rahat rahat evlerine gidebilirim o zaman, nişan döneminde zaten birbirimizi yeterince tanırız 2-3 ay die düşünüyorum

sorumu yineliyorum ailenle ailesi uyuşmazsa ne olacak bırakacak mısın ozaman sevmiyorsun demektir yok bırakmayacaksan neden görüşüyorsun

nişan dönemi de zaten bunun için değil mi, gelsin istesinler, tanışalım, bakalım, yaşadıklarıda yeride görürüm o zaman. rahat rahat evlerine gidebilirim o zaman, nişan döneminde zaten birbirimizi yeterince tanırız 2-3 ay die düşünüyorum

nişan atmak o kadr kolay deil malesf yani herşey olmş bitmş evliliğe az bi zaman kala hop nişan at btsin bana göre iş o kıvama gelmemli eger çok seviyrsan çok üzülürsn kk da okuyrz nişandan sonra gelin adaylarının ne kadr yıkıldıklarını ama sen bilrsin bu bnm düşüncem..

çok doğru bir karar bu kararla yoluna devam et bence

nişan atmak o kadr kolay deil malesf yani herşey olmş bitmş evliliğe az bi zaman kala hop nişan at btsin bana göre iş o kıvama gelmemli eger çok seviyrsan çok üzülürsn kk da okuyrz nişandan sonra gelin adaylarının ne kadr yıkıldıklarını ama sen bilrsin bu bnm düşüncem..

bence aileler sevgilere engel olmamalı ailelere göre sevdiğiniz insanı bırakıyorsanız bence hiç sevmemişsinizdir aileler uymasa bile ona göre bi yöntem uygularsın çok görüşmezsin uzakta olursun v.s. ama gerçek sevgi herşeye direnendir sanki ailelerin uyumu gidip görülünce çok mu anlaşılıyor sanıyorsunuz dünyada kimse kimseyi öyle bir iki görmeyle tanıyamaz bu sadece şansa kalmış evlilik zaten kumar değil mi bu da öyle

sorumu yineliyorum ailenle ailesi uyuşmazsa ne olacak bırakacak mısın ozaman sevmiyorsun demektir yok bırakmayacaksan neden görüşüyorsun

şunada bnm durumumdan bahsetmioruz ki.. arkadşın yazdıklarına yorum getrdim ailemle arasında uçurumlar olan bi insanla evlnirsem eger ki o ailede kötü çıkarsa üstüne üstlük ailemden de olcksm böle bi karar almam.. almamk içinde ailesini tanımam gerekir..

haydi hayırlısı diyelim o zamaaaaannn kaydirigubbakcemile5

Back