doğru bir adım atmış olursun
vereliniortak
canım ben de sözden önce tanıştım..önce telde konuştuk bi kaç kez sonra yüz yüze tanıştık..zaten istemeye gelmelerine az bi vakit vardı.benden çok kadın tedirgindi çünkü mahçuptu bana karşı,gelmeleri biraz geciktiği için çünkü oğlu okulu henüz bitirememşti opuyorumnanaktan seni oyalamış gibi oluyor böyle çok üzülüyorum kızım falan demişti..neyseki geldiler :lepi:
ben bunda bi yanlışlk göremiyorum yani tanışma normal ve hatta daha iyi olur diye düşünüyorum..ama hediye falan gereksiz ya şimdiden abartmanın alemi yok.
peki gideceğimi biraz biraz anladı, şimdi de bu yeni fikrimi söyleyince umarım kırılmaz.of offff:çok üzgünüm:
kırılmaz
temelli tanışmak istemiyorum demiyorsun ya sonuçta:lepi:
sadece birazcık erteliyorsun
eger bize dedigin gibi sevgiline de dersen birsey demez anlayisla karsilar..hemde ailen bilmezse aklin kalir daha cok gerilirsin..2 ay cokta bir zaman degil.senin rahat olman onemli..hayirlisi olsun..
evet kesin demedim canım. tanışıcak gibi konuştum arada yine ama kararsız oldugumu anlamıştı zatenkırılmaz bence de merak etme.. madem kesin de birşey söylememişsin :hulya:
kırılmaz bence de merak etme.. madem kesin de birşey söylememişsin :hulya:
aaa bak ne aklıma geldi şimdi. ben ilk tanışmaya gittiğimde kayınpederim sormuştu bana "ailenin burda olduğundan haberi var değil mi kızım" diye...
sizinkiler sorar mı sormaz mı bilmem ama. sorarlarsa "yok" derken sıkıntı yaşayabilirsin söylemeden gidersen.
wuuu peki canım bak o konuya da değiniym hemen tecrübeliyim:lepi:
benim annem biliyodu ilişkimi.biz de ayrı şehrlerdeyz ve annesi ankaraya gelmşti akrabalarına gelmişken benle tanışcaktı.anneme zaten her adımımı söylerdim yani bildiği için zaten saklayamazdm.(eğer söz möz olayları yakın değilse hemen sölemeyin ailenize benden tavsiye)
neyse işte ben tanışmaya gitceğmi söledim anneme ama çok bozuldu annişim ve kırıldı.buraya kadar gelmiş eve niye gelmiyo dedi.o gün çok moralim bozulmuştu istemeyerk gttim tanıştım..sanki annemi çğinemiş gibi hissettm kendmi ve söledğme çok pişman oldum çünkü kadın zaten gelmek istiyodu ama yüzüm yok gelmeye diyodu oğlum okulu uzattı..
sana tavsiyem annene söleme henüz ne bilim içi rahat etmez.ama saklamak istemiyosan da biraz daha bekle hep beraber tanışırnız gizli saklı bişi kalmaz.annem söz olana kadar çok tedirgindi canım ha geldiler ha gelcekler biri görcek laf olcak diye yazık kadın hiç rahat deildi...
henüz nisanda düşünüyoruz. daha 2-3 ay var. o yuzden şimdi de bizimkilere söyleyemiyorum hemen. çünkü daha biraz daha var zaman.tanışmak için geldiklerinde aynı zamanda nişan da olucak , çünkü ayrı şehir, zırt pırt gelemezler, yok tanışma, yok söz, yok nişan gibi, hem öyle bi zamanda yok zaten. o zaman annesiyle tanışırıs diye düşünüyordum zaten bende. ama şimdi kendisi önce tanıştırmak istediğini söyleyince kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?