Ailesine bağımlı sürekli para gönderen eş ve 2 yıllık evlilik

evde kaldigim sürece calisamiyordum cünkü babamda devletten geciniyordu ve ben calissaydim devlet ona verdiklerini keserdi.. elim kolum bagliydi

sevgisiz ilgisiz küfür dolu dayakla gecti.. zorla kapatilmaya calisildim dayak yedim. annem hastaydi uykudan kalkamazdi 2 kücük kardesim vardi ben büyüttüm, geceleri agladiklari gibi kalkardim mama hazirlayip uyuturdum sirf babam annemi dövmesin diye. sabah 6da kalkar okula giderdim döndügümde yine bebek bakmaya devam ederdim.. kardestir bakilir ama cok farkli bi yasam gecirdim benim babam da hep ailesine yapardi bizi göz ardi ederdi. bir gün bile babama baba diye seslenemedim cünkü haketmiyor. sevgiye actim hala da acim bunun farkindayim ama esimde böyle biri degildi evlendikten sonra degere bindi yemin ederim ki..

Almanya'da yaşayan kızlarımızın her birinin hayali Özlem Türeci olmak sanıyorsanız çok yanılırsınız. 18 yaşını zor bekliyorlar evlenebilmek için. Tek amaçları koca bulmak. Okumanın iş bulmanın, gerçek bir sosyal devletin sonuna kadar arkanızda olduğunu bilmenin önemi ve faydası yoktur. Tek gerçek Türkiye'den bir koca bulabilmektir. Sağda solda şikayet ederler ama kocalarının ailelerine cici gelin kul köle hizmetçi olurlar. Konu sahibi de beni hiç şaşırtmadı. Elinizi yorup zamanınızı harcamayın, ne kocasından ne de ailesine hizmetçilikten vazgeçmez. Yanlış mı bahtsızzeyno?

Elin Alman kızına bunun onda birini yapmaya kalksan önce kocasına sonra da ailesine hayatı sorgulatır. Hele düğün hediyesine parasına altınına çökeceksin... Soluğu polis merkezinde mahkemede alır. Haksızsam haksızsın deyin beni yalanlayın konu sahibi. Çalışayım iş hayatında mesleğimde yükseleyim kariyer yapayım vs. hiç derdiniz ilgi alanınız değil. Önce reşit olmak, sonra hemen koca ardından da çocuk yapmak tüm dünyanız. 19 yaşında koşa koşa evlenmeniz çok marifet değil mi? Siz evlendiğinizi sanıyorsunuz ama bir adam ve ailesi sizi hizmetli olarak işe almışlar. Siz olmazsanız da yerinize başka birini bulurlar. O beni çok seviyor dediğiniz kocanızın ailesiyle bir olup sizi defetme hızına şaşırır kaşırsınız.

27 yasinda, insaatta calisiyor. tr de 2 tane üni bitirdi

Yazık sanki Almanya gibi bir ülkede değil de Türkiye'de ıssız bir köyde yaşamışsınız. Çocukları kontrol etmeye Kindergarten yaşında başlıyorlar. Yani 4-5 yaşından itibaren çocuklar düzenli doktor kontrolüne götürülüyor. Hayır istemiyorum deme şansınız yok, devlet ayarlıyor bu muayeneleri. Hiç okula gitmediniz mi, hiç sosyal pedagog ziyaret etmedi mi tüm öğrencileri? Anneniz dayak yerken hiç ağlayıp feryat etmedi mi? Komşular zerre tereddüt etmez direk ararlar polisi. Evde 3 küçük çocuk var, anne baba çalışmıyor ve kimse gelip kontrol etmiyor çocukların durumunu. Bana yok öyle değil böyle değil diye cevaplar yazmayın, çok iyi biliyorum oralarda yaşamayı.

Çok üzüldüm sen kendini sev ve sahip çık daha iyisini hallediyosun bunu bil eşin kaybeder sen değl isteklerini dile getir.

Ben artk senin getirdiklerine hizmetcilik etmicem gelen esine dostuna akrabana kendin bakicaksan getir diyip resti cekebilirsiniz. Bu nasi evlilik

Sizi gelene gidene hizmetci diye almis belli arada bir gonlunu de hos edersiniz parayi pulu her seyi gectim eve gelen giden icin bile bosanir bu adam 7-8 ay ne demek ya ama niyetiniz yok belli ki Almanya gibi yerde hic gozunuzu acmadan buyumussunuz

2 yıllık evlilik 3-4 ay dayısı 4-5 ay ailesi 1 ay dıdısının dıdısı. Siz keşke otel işletseniz.
Madem çalışıyorsunuz, bütçenizi ayırın. Eşiniz hem ailesinin hem evinin masraflarını karşılasın. Bu aileye çocuk yapmayın. Ne münasebet görümcen sana hakaret ediyor, her şeyi söylüyor kim ki. Kocanda ses çıkarmıyorsa işte kapı işte sapı dersin.

Yok yeşil pasaportla gelmişti sonrada iltica açtı. Kolay değil öyle boşanmak
Çocuk olduktan sonra boşanmak çok daha zor. İyi düşünün ama bakın herkes kullanıldığınıza dair yorum yapmış ki hepsi çok haklı. En güzel yıllarınızı böyle insanlara harcamayın bunu yaşamış biri olarak söylüyorum. Bende boşanmak kolay değil diyip değişmesi için bekleyenlerdenim şimdi küçük bir çocukla boşanıyorum. Hem çocuğuma hemde kendime yazık ettim.

adama figuran lazımmış , para, cinsel ihtiyaçlar, çocuk doğuracak temizlik yapacak . tam dişine göre bulmuş .

Daha olgunlasamamissiniz. Siddet kufur oldugu icin aile evinde koca evi normal geliyor ama degil. Evliliginizde normal degil esinizde sizi sevmiyor. Daha cok gencsiniz umarim yillariniz bosa gecmeden sizde idrak edip kurtulursunuz bu kocadan.

Utanmiyormusun cevrenden? Yani yok mu hic Sana gelelim diyen arkadaslarin yada arkadas oldugunuz ciftler? Kimseyi davet etmiyormusun evine? Gelene nasil acikliyorsun?

Kayınpederine aylarca bakıyorsun eşinin bilmem Nesine bakıyorsun da hasta anneni sadece haftada 2 mi evine alıyorsun. Annene bir şey olunca vicdanın sızlamayacak mı ? Hala kocam da kocam diyorsun

Hi

Kendi evinde değer görmediğin o kadar belli ki. Umarım fazla yara almadan büyürsün. Nasıl düzelir bu durum bilmiyorum ama SAKIN ÇOCUK YAPMA. Çünkü daha kendin çocuksun. Perişan olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…