Ailesine bağımlı sürekli para gönderen eş ve 2 yıllık evlilik

ama herkes evliliginde mutsuz olmaz mi illaki .. dört dörtlük evlilik yoktur bence
Evet dört dörtlük yoktur ama eşi insanı mutlu etmek istiyorsa evinde huzurlu olması i sağlamalı, benim ailem tarafından haksız yere eşime hakaret edilse ve ben sessiz kalsam şimdi eşimi sevmiş mi oluyorum, sevsem bile pasif bir insan olurum, senin eşin de pasif evliliğini seni koruyamayan bir insan,maşallah pek de geniş evde tanımadığın bir adam aylarca kalabiliyor, misal normal evliliklerde evde iki kişinin de söz hakkı vardır...mutsuz kadına değer verilmeyen evliliklerde yoktur, herkesin sorunu vardır ama dışarıdaki insanlara karşı birlik olabiliyorlar mi bu önemli, eşin seni yalnız bırakıyor

Bacım seni aileye hakaret ihtiyaçlarını karşılamak için almış bunlar. Halaret edenleri değil etmeyenleri söyle bari direkt.sana hakaret eden babanın, görümcenin kuzusu (!) olan adamın yanında duruyorsan ne desek boş sana.bu tarz terbiyesiz, vicdansız insanlara koz vermeyin.çekin gidin kime işkence, hakaret edecekler kara kara düşünsünler. Onun bunun kuzusuyla ilişki yaşamayın artık gözünüzü seveyim.yetişkin insanlara geçin artık.çoluk çocukla evlenmeyin.

Allah razı olsun peki hangi cümleleri kullanabilirim siz olsanız eşinize neler söylerdiniz? Özellikle babasının gelmesini istemiyorum ama baban gelmesin nasıl diyebilirim ki
Bana hakaret eden terbiyesiz adamı evime almam.onun yüzünden kalp ritmim bozuldu.sen de bu herif için beni yok sayarsan çekip gideceğim diyeceksinn...... ama nerede sende o yürek.kocan çok minnoş biri gibi hâlâ ezile büzüle nasıl söyleyeceğim diyorsun. Yine bir kötü ilişki sever bir kadın.hiçbir şey de yapmazsiniz siz.bütün yorumlarımız boşuna.kavga gürültü yaşayıp gideceksiniz belli ki bari mesajları kapatıp insanları çıldırtmayın.

Ben 2. Evliliğimi yaptım çok mutluyum ..
Sanada tavsiye ederim yaş ilerledikçe o heyecanlar olmuyor insanın gönlünde herşey zamanında güzel ..bu zamanlarınız güzel bal gibi geçmesi gerekirken .... gibi geçiyor...ileriki zamanlar ekstra berbat geçer zaten yaşta geçer ..sen bilirsin

Ayrıca neden aileni istemiyorum demeyecekmissin sana kötü davranmislar buraya ayak basamaklar diyeceksin ne bu pasif lik

Babanı istemiyorum diyen birine kalbin dönüyor mu?
Anneniz bu kadar hastayken demek ki eşinizin potansiyelini biliyorsunuz. annende gelmesin diyebilecek biri.
Siz düşünün değer görmediğiniz yerde daha ne kadar yıllarınızı feda edebilirsiniz diye.

Bu kadar şey yaşayıp eşim beni.cok seviyor diyorlar.ya. o zaman sana az yapiyor diyesi geliyor insanın. Sizi hizmetçi köle gibi düşünüyor evde farkında degl msnz? Pardon sizi seviyordu dmi. Lütfen sevginin evliliğin ne anlama geldiğini öğrenin. Yoksa ne demeliyim diye kelime taktiği istemeyin kelime işi değil bu süreç işidir.

Sevmediğini nerden anladınız? Gerçekten aramız çok iyi beni mutlı etmek için elinden geleni yapıyor ama herkese yardım etmek için yırtıyor kendini. Herkes iyi durumda olsun istiyor
Siz bakici misiniz ? Her gelen gecen sizde konakliyor eşinizin bir sınırı yok dayı, arkadaşının kardeşi ne alaka sevgi bunun neresinde ? Aranizin iyi olduğunu nasil anladiniz siz hiç yalnız kalmamissiniz ki madem eşiniz iyilik meleği kursaydi Almanya'da bir aş evi gelen geceni agirlasaydi evini açsaydi kendinize gelin lütfen böyle evlilik olmaz.

Sizi aldatsaydı dahi belki şans verin derdim inanın ! Aileci kendi fikri,vizyonu,kararları olmayan eş düzelmez ! Acil boşanma davası açın! Çatır çatır ödesin nafakanızı ,işe de girin tek basınıza yeyin içim gezin

Almanya’da yaşayıp şu hayatı kendinize reva mı görüyorsunuz? Ev ev değil yol geçen hanı. Çalışıyor musunuz? Bir işe girin sonra tekmeyi basın. Böyle evlilik olmaz. Adamın sevdiği falan yok.

Boşanın,nesini sevdiniz bu adamın?
Hiç demiyor işe gidiyorum evimde yabanci insanlar aylarca eşimle kalacak diye. Ailesini geçtim arkadaşının kardeşi,dıdısının dıdısı ne münasebet kalıyor evinizde sürekli.
Babası geliyor tüm birikiminizi alıyor gidiyor,size de saydıriyor onunla da aynı evde 7-8 ay kalmanız bekleniyor şaka gibi. Siz bu ailenin stres topu musunuz? Neden katlanıyorsunuz inanın anlamadım.
Böyle eşle,bu aileyle aşkından öleceğimi bilsem ömrümü çürütmem şahsen.

Allah yardımcın olsun inşallah

Rahatsız olduğunuz konularda ben sizi haklı buldum. Yeşil pasaportla nasıl 7-8 ay kalınıyor ki benim bildiğim sınır 90 gün, muhtemelen 3 ayda bir giriş çıkış yapacak kayınpeder, eşinizin ailesini geçtim de alakasız insanlar bile gelip sizin evinizde nasıl bu kadar uzun kalabiliyor ya ? Ne cesaret yani. Ayıp denen bir şey var. Eşinizle kesin bir şekilde evinizin otel olmadığını, oralara çalışmaya gidecek insanın bir zahmet başının çaresine bakması gerektiğini, sizin de özel bir hayatınız olduğunu anlatın.

Gerçekten yazacak bir şey bulamadım.Allah yardımcın olsun. Eşine akıl fikir versin , ailesine de öyle .Çoğu insan bu sıkıntıları biraz az, ama daha çok da yaşamıyordur. İnşallah aydınlığa çıkarsın kardeşim.

Sanırım siz calısmıyorsunuz
Ben olsam önce kendım çalışmaya baslardım. daha sonra da adam gibi çekip karsıma çeki düzen vermeyecekse gıdecegımı donecegımı söylerdim. zaten seviyorsa izin vermez. sizin her şeye katlanabileceğinizi düşünüyor bence.

Bu sizi sevmiş halimi. Kusura bakmayın ama eminmisiniz. Eviniz yol geçen hanına dönmüş. Eşiniz ne sizi ne evliliğinizi umursamiyor. Buyuyememis bir insanla evlisiniz. Çalışıyorsanız maaşınızi bu akbabalara vermiyorsuuzdur umarım. Avrupa ülkesinde yaşayıp köle hayatı süren gibi olmussunuz. Konuşmanın ise yaramadigi yere yuva diyebilirmiyiz. Size her şekilde sağır olmuş esiniz. Ozel anlar dışında size böyle davranıyorsa üzgünüm ama kullaniliyorsunuz

Niye insanlara hakaret ediyorsun yüzlerine gül ağırla hizmetcileri ol bir b*klarını temizlemediğin kalsın altlarından sonra onlara hakaret et.
Eşeğe binen cok olur. Herkes kendi değerini belirler.
Yazlık yerde yaşıyorum evim denize 2 dk bir kez misafir gelmemiştir. Niye biliyor musun? Ben misafir sevmem :)
Yurt dışına taşınma durumumuz da var 1-2 yıla komple , oraya da kimse gelmeyecek. Çünkü ben sevmem.
Ederimi değerimi kendim belirlerim. Ne hizmetci ne bakıcıyım. Kocam diretse kapı orda tekmeyi basarım. Kimse beni zorlayamaz.
İnsanlara laf etmeden önce bence siz kendi pasifliğinizi sorgulayın. Sürekli eş ailesine hakaret cart curt. Evet kötü insanlar ok. Düşüncesiz mağara insanları ona da tamam.
Ama siz nesiniz peki ?
Kocişim binii siviyooo. Bekle seviyo aynen.
Ailesine akrabalara peşkeş çektirmek hizmet ettirmeye evlenmiş hizmetci diyerek iki işini görüp eğliyor seviyor san. Daha çok çekersin bu aileyi yarın bir gün hiç tanımadıkların da binecek tepene. Bunlar iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…