• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesi beni istemiyor olabilir mi ?

Makyajpamugu

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
174
109
303
İzmir
Selam uzun uzun anlatmak istemiyorum özet geçeceğim . Sevgilimin eğitimi benden daha yüksek ben ise yüksekokul mevzunuyum. Aile yapısı olarak onlar daha elit be okumuş insanlar benim ailem ise işçi sınıfı. 8 aylık bir ilişki sonrası evlenme teklifi aldım. 1 ay oldu alalı neredeyse ama daha evlerine bi kere bile gitmedim dışarıda görüştük. Teklif sonrası ailesi beni hiç arayıp tebrik etmedi. Hepsini geçtim . Telefonda bir defa benim aramam ile konuştuk o konuşmada iyi ama mesafeliydi annesi ne aileme selam söyledi ne de evlenme teklif konusu açıldı. Ben mi yanlış düşünüyorum daha aileler tanışmadı. Bir sınavı var erkek arkadaşımın ona girmesini bekliyoruz . 1 buçuk ay falan var nişana acaba ben mi abartıyorum 🙃

teklif sonrası ailesi arayıp niye tebrik etsin bu nasıl bir uç beklenti🤦‍♀️
Ya ben eski nişanlımın ailesi bana çok sıcaktı Kadın beni dizine yatırıp severdi sarılırdı. Saçma bir şekilde kıyasa girdim sanırım bu konuda haksız olabilirim.

Ya ben eski nişanlımın ailesi bana çok sıcaktı Kadın beni dizine yatırıp severdi sarılırdı. Saçma bir şekilde kıyasa girdim sanırım bu konuda haksız olabilirim.
Evet o kadar da seyini bulup seylisini arama sen de bxbxhxhxh

Olm siz hic mi Filiz Akin'li , Cuneyt Arkin'li fakir kiz zengin oglan filmi seyretmediniz la? Hepiniz Neriman Koksal oldunuz basima bdhdhdhdh
Ben kesin ayrılırım, sinirliyim ben kimsenin entel dantel triplerini üstten bakışlarını çekemem fururum.

Aranizda egitim farkindan cok daha buyuk bir fark var. Sizin aranizda baya ucurum var, cok uzgunum. Aile istiyor ya da istemiyor bilemem ama istemezlerse de hakli gorunuyorlar bana gore 🤷🏼‍♀️
düşündüğümü nasıl anlatırım derken. en kibarını dile getirmiş duygularıma tercüman olmuşsun.

erkek arkadaşının ailesi ve siz(konu sahibi) çok ayrı kafalardasınız.

düşündüğümü nasıl anlatırım derken. en kibarını dile getirmiş duygularıma tercüman olmuşsun.

erkek arkadaşının ailesi ve siz(konu sahibi) çok ayrı

erkek arkadaşının ailesi ve siz(konu sahibi) çok ayrı kafalardasınız.
Açıklar mısınız ne demek istediğinizi ayrı kafalar olarak 😂

Ben kesin ayrılırım, sinirliyim ben kimsenin entel dantel triplerini üstten bakışlarını çekemem fururum.
Hdhdhhxhxjx yivrim Nuri Bilge Ceylan filmi cekmiyoruz burda yesilcam diyorum sana bxbxbxj ay bi romantizm yaptirmadiniz agiz tadiyla bxbxb

Ben de öğretmenim, sevgilim doktor. Bugün de adama layık olmadığımı öğrendim. Bir de en sevdiğim bacılar demiş doktora doktordan başka denk yoktur diye. Kız niye öyle dediniz bacımsularrrrrr? :KK53:
Neriman Koksal kiz bunlar jxhxxhxhxh

dizine yatıp sevdirmeyin kendinizi kv adayınıza hatta kv niz olduğunda bile.
daha önceki ilişkinizde samimiyet sınırlarını aşmışsınız normal size anormal gelmeye başlamış.
şimdi düşünüyorum oğlum birine evlilik teklif etse ben niye ne mana arayıp tebrik edeyim kızı anası tebrik etsin.
bir yerde de şey demişsiniz ben kendi kendime nişan yeri falan bakıyorum. niye bakıyorsunuz? isteme olmamış aileler tanışmamış kendi kendinizi beklentiye sokup sonrada onlardan kimse birşey demiyor diyorsunuz.

Eğitim olarak denk görmemiş olabilirler bu her ailede oluyor maalesef. Ama hayatınızdaki kişi size evlilik teklifi etmiş demekki onun için bir sorun yok.Zamanla alışıp sorun oluşturmayacak bir durum.
Ayrıca fazla samimiyet asla iyi değil,gün geliyor herşeye karışma hakkı bulup,tavır,trip yapıyorlar.
Eskiden arayıp sorardım bende,şimdi bayramdan bayrama görünce merhaba merhaba diyorum daha huzurluyum.Herkesi memnun etmek,herkesi düşünüp sevmek zorunda değilsin,sevilmek zorunda da değilsin.Saygısızlık olmadığı müddetçe sorun yok diye düşünüyorum.

Neriman Koksal kiz bunlar jxhxxhxhxh
:KK70:
Heeee doktorları da amma gözünüzde büyütüyorsunuz. Benden demesi. :KK53: Benim herif iyidir ıslahtır ama sosyal konularda, genel kültür, hobi vs. gibi konularda aşırı zayıf mesela. Ve birçoğunda var bu tarz eksiklikler. Ben üniversitede gezip eğlenip farklı insanlar görürken tecrübe edinirken o odasında ders çalışıyordu. Yani normal bunlar.
Ben her ortama uyum sağlar, işimi görürüm. Sevgilim daha içe kapanıktır. En bilindik dizi film, belgesel artık ne aklınıza geliyorsa çoğunu bilmez.
Yani o da benden daha sebatlıdır, odaklanması vs. güçlü. Daha hızlı ve kalıcı öğrenme sağlayabiliyor. Ama sunum falan hazırlamayı bilmez. Onda da ben yardım ediyorum. Tamamlıyoruz işte birbirimizi. :KK53:
Adam doktor diye kral değil, ben de cariyesi değilim.

:KK70:
Heeee doktorları da amma gözünüzde büyütüyorsunuz. Benden demesi. :KK53: Benim herif iyidir ıslahtır ama sosyal konularda, genel kültür, hobi vs. gibi konularda aşırı zayıf mesela. Ve birçoğunda var bu tarz eksiklikler. Ben üniversitede gezip eğlenip farklı insanlar görürken tecrübe edinirken o odasında ders çalışıyordu. Yani normal bunlar.
Ben her ortama uyum sağlar, işimi görürüm. Sevgilim daha içe kapanıktır. En bilindik dizi film, belgesel artık ne aklınıza geliyorsa çoğunu bilmez.
Yani o da benden daha sebatlıdır, odaklanması vs. güçlü. Daha hızlı ve kalıcı öğrenme sağlayabiliyor. Ama sunum falan hazırlamayı bilmez. Onda da ben yardım ediyorum. Tamamlıyoruz işte birbirimizi. :KK53:
Adam doktor diye kral değil, ben de cariyesi değilim.
Aşko öyle bişey diyen olmadı, aileler arasındaki farklılıklar konuşuldu, biri de bazı erkek anaları oğlu doktor diye hemşire gelin bile istemiyor dedi ki evet var öyle manyaklar. 🤣 Kızı doktor olan ailelerde de şey var mesela, biz okuttuk damat yiyecek.

Ben bu kadar dibime giren insandan huylanirim sizin hosunuza gidiyormuş. 😄
Bana bu alakasız insanlarin aşırı sevgi gösterisi duygusal manipülasyon hazırlığı gibi geliyor açıkçası. Hiç güven vermiyor.
Beni sevmeyen ve mesafeli davranan insana vicik vicik olandan daha çok güvenirim açıkçası. 😁

Aşko öyle bişey diyen olmadı, aileler arasındaki farklılıklar konuşuldu, biri de bazı erkek anaları oğlu doktor diye hemşire gelin bile istemiyor dedi ki evet var öyle manyaklar. 🤣 Kızı doktor olan ailelerde de şey var mesela, biz okuttuk damat yiyecek.
İşte ben de onu diyorum, niye illa doktor olacakmış? Ben de o konuda gerçekçi bir değerlendirme yaptım.
Sevgilim girişken olmama, bilişim konularında ondan daha yetkin olmama falan hayran hayran bakıyor. Yani doktor diye üstün insan olmuyorlar ki, onu anlatmaya çalıştım. Ben de onun analiz yapma yeteneğine, disiplinli oluşuna falan hayranım. Bende de sabır sebat azdır, disiplin yoktur mesela. :KK53:
Sevgilimin doktor olduğunu duyanlar, nasıl tavladın diyor mesela. İlla ben tavlamış olmalıyım, aksi bir ihtimal yok. :deli: "Koskocaaaa doktor" beni ne diye tavlasın diye düşünüyorlar. :KK53:

İşte ben de onu diyorum, niye illa doktor olacakmış? Ben de o konuda gerçekçi bir değerlendirme yaptım.
Sevgilim girişken olmama, bilişim konularında ondan daha yetkin olmama falan hayran hayran bakıyor. Yani doktor diye üstün insan olmuyorlar ki, onu anlatmaya çalıştım. Ben de onun analiz yapma yeteneğine, disiplinli oluşuna falan hayranım. Bende de sabır sebat azdır, disiplin yoktur mesela. :KK53:
Sevgilimin doktor olduğunu duyanlar, nasıl tavladın diyor mesela. İlla ben tavlamış olmalıyım, aksi bir ihtimal yok. :deli: "Koskocaaaa doktor" beni ne diye tavlasın diye düşünüyorlar. :KK53:
Ne münasebet tavlanan benim laan de. 🤣

Kayın aile ile ne kadar mesafe o kadar iyi. Kayin validemin dizine yatmis, sacimi oksatmis hayal edemedim kendimi. Bayramda seyranda telefonla kisa gorusuyorum sadece. Benim k.valide de nerden aldık su gudubet gelini diyordur.
Evlenmeden dizinde yatıran evlendikten sonra pıçaklıyor, elin anasının dizinin dibine yatmayın, sonra canınız mesafe ister sorun çıkar. 🤣

Back