kizlar sevgilinizin sizi istemeye geliceni söylediginizde kimin ailesi karsi cikti ve sebebi neydi?
sonradan ailenizi nasi ikna ettiniz veya ne gibi zorluklar cikti?
yada en kötü ihtmal kim ayrilmak zorunda kaldi?
böyle bi durumda nasi bi tavir almak gerekiyo ve nasi cözümlenebilir merak ediyorum
benimde ilk başta çok tepki duyulmuştu abim ve babam tarafından bahaneleri ise yaşın küçük(22ye giricem)sen sorumluluk alamazsın alma işte gençligini yaşa falan filan(sanki gençligimi yaşamama izin verdilerde..) ama sonunda kabul ettiler şuan nişanlıyız dügünümüze çok az kaldı hala sorunlarımız aşılmamış durumda hala onlara göre bu iş olmamalı ama olacak olmalı ve çook az kaldı.. biz sabrettik ve kazanacagız inşallah...:)
ben yasamadım böyle bir sorun bütün ailem biliyordu zaten ama çok yakın bir arkadasım yaşadı.düğüne kadar herkes çok kötü zamanlar yasadı gerginlikler yasandı ama arkadasım hiç vazgeçmedi sorun ise damadın işi yüzünden annesi istememişti.ama düğünden sonra bütün buzlar eridi şu an arkadasımın ailesiyle hem eşinin hem arkadaşımın ailesi çok iyi.
benim kardeşim ısrarla istedi.ısrarla nişanlandı..
biz istemedik,istemiyoruz..
bu durumda aşılabilecek yada çözümlenebilecek bir şey yok..ayrılsın diye bekliyorz vallahi..
hatta evlensin boşansın geri gelsin kabulümüz bile diyoruz..
benimde ilk başta çok tepki duyulmuştu abim ve babam tarafından bahaneleri ise yaşın küçük(22ye giricem)sen sorumluluk alamazsın alma işte gençligini yaşa falan filan(sanki gençligimi yaşamama izin verdilerde..) ama sonunda kabul ettiler şuan nişanlıyız dügünümüze çok az kaldı hala sorunlarımız aşılmamış durumda hala onlara göre bu iş olmamalı ama olacak olmalı ve çook az kaldı.. biz sabrettik ve kazanacagız inşallah...:)
Böyle durumda ne sevdiğimden ne ailemden vazgeçerim.Benim abim böyle konularda felakettir ama ben karşısına çıkıp seviyorum dedim ve şuan sadece saygı gösteriyor.
bizim o noktaya gelmemize daha coook var ama ailem hatta konu komsu bile istemiycek. Annem bilior zaten yeni yeni duzelior aramiz. bana aylarca kan kusturdu kendinden soguttu. simdi iliskimiz duzeldi ama onun da tek sebebi o kisiyle evlenmeyi dusunmuorum diye diye biraz korkularini hafifletmis olmamsenağlama. artik kavgadan gurultuden cok yoruldugum icin yaptim oyle:çok üzgünüm:. yoksa deli gibi istioruz ikimiz de evlenmeyi. merak edenlere: sevgilim yabanci, gayri muslim ve bu yuzden annem karsi cikior.:a015::a015::a015:
heyttt ben geldimm kaydirigubbakcemile
Biri benimi çağırdıı kaydirigubbakcemile3
bizim evde konusu bile geçemezbenneyaptımki
senin isin daha zormus :S
kültür ve din farki ilerde cok sorun olabilir.. aileler anlasamaz sen ona uyum sagliyamazsin o sana sagliyamaz.. yani bilmiyorum zor bi durum gercekten
offfff kahvem offf ne günlerdi ya senağlamabu konuyu herhalde en çok ben ve mutlulukreçetem bilir. ama şu anda yazasım yok hiç hatırlamak istemiyorum. yarın yazarım belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?