bizim uyumumuzda sorun yok cok sukur. yani bir turk erkegiyle de bu kadar anlasabilirdim. onun ailesiyle de cok iyiyiz. ama sorun benimkiler:çok üzgünüm: ama is uyum saglamaya gelse bi yolu bulunur.. biz oraya hic gelemiycez muhtemelen... offf offfsenağlamasenağlamasenağlama
bu konuyu herhalde en çok ben ve mutlulukreçetem bilir. ama şu anda yazasım yok hiç hatırlamak istemiyorum. yarın yazarım belki.
offfff kahvem offf ne günlerdi ya senağlama
bizim o noktaya gelmemize daha coook var ama ailem hatta konu komsu bile istemiycek. Annem bilior zaten yeni yeni duzelior aramiz. bana aylarca kan kusturdu kendinden soguttu. simdi iliskimiz duzeldi ama onun da tek sebebi o kisiyle evlenmeyi dusunmuorum diye diye biraz korkularini hafifletmis olmamsenağlama. artik kavgadan gurultuden cok yoruldugum icin yaptim oyle:çok üzgünüm:. yoksa deli gibi istioruz ikimiz de evlenmeyi. merak edenlere: sevgilim yabanci, gayri muslim ve bu yuzden annem karsi cikior.:a015::a015::a015:
Allah korusun.. Öyle bi sorunla karsilasmadik, basimiza gelseydi yine yilmazdik ama yipranirdik ailenin karari ailelerin görüsü cok önemli rol oynuyor. Büyük bi askin sonucunda büyüklerimizin sözünü hernekadar dinlemesekte,onlarinda razi olmasi gönlümüzü rahatlatir..
benim annem simdiden basladi benim gönlüm yok ama beni ezer gecersen evlen bise demiyorum diyo
böyle izin verdikten sonra verme daha iyi ya
babam mantıklı adamdır. kesinkes karşı çıkıyosa benim göremediğim bir şeyi görmüştür o kişide. onun onayı olmadan evlilik yolunda herhangi bir adım atmam. korku vs değil. babamı tanıyorum, bana ciddi konularda hep dürüst ve yapıcı davranmıştır. onun sözünden asla çıkmam, mantığıma uymayan çok farklı bir davranışta bulunursa ayrı konu. Allah ana babamızla karşı karşıya getirmesin bizleri, amin.
Farkinda olmadan tam benim konumla ilgili basliga gelmisim meger :) Arkadasim sana bisey söyliyimmi,bende almanyadan trye gelin gidiyorum hatta gittim bile :) Güldügüme bakma cok zor günler yasadim kabul ettirene kadar..Türkiyede bi kiz arkadasimla kaliyorum.. 1-2 sene sonra nisanlimla evlenecegiz zaten,ben simdiden trye yerlestim.. Ayni sorunu bende yasadim, annem istemedi daha tanimadan yani önyargiliydi, ama kendisini ve ailesini taniyinca benim mutlu olabilecegimi görünce sustu ve suan hic biseye karsi degiller.. Bence sende fazla üzülme annedir istemez tabi kizi yanindan ayrilsin, birak bence cok üstüne gitme he he de gec.. Ayri kaldiginiz günlerde kiymetini anlicak sende anneninkini tabiki.. Eger kisiligini begenmiyor da onay vermeseydi o zaman durum daha vahimdi,anneler anlar sezer cnkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?