- Konu Sahibi crazygirll
-
E sen o parayı mı istiyorsun? Bu yaşta olduğun için duyuyorsun çok rahatsızsan babanla konuş annenle konuşsunEvet diyor ama bana bir şey harcanıyor annem hem babamın emeklisini alıyor hem kendi emeklisini babamın emeklisini market masrafını sadece harcıyor kendi parası cebinde kalıyor bana zaten babam para gönderiyor her hafta
Profilinde önlisans bitirmiş görünüyorsun ondan. O zaman profilini düzenle yalan beyan vermeBen okulumu bitirmedim hala bitirdin diyorsunuz okurken pardonda niye çalışayım ailemin maddi durumu uygunken senin baban trilyonlar kazansa sen girip bir yere çalışır mısın nasıl anlamak isterseniz öyle anlayın kimseye açıklama yapamicam
Yetirememiş, para konusu açılınca da sinirlenmiş artık neresinden nasıl açıldıysa kadının da sitem edesi gelmiş. Başınıza kakılması zorunuza gidiyorsa annenizle hiç para, hediye muhabbetine girmezsiniz olur biter. Sizin çalışmamanıza alttan alta dokundurmuştur belki de.Öğrenciyim bana alacaksın diye bir şey demedi bu sene mezun olucam annemin sözü vardı kendisi ben emeklimden alicam dedi sonra gidip bir kaç yere sormus ve parası yetmemiş sonra para söz konusu açılınca ben bütün paramı sana harciyorum diye laf yapıp başıma kalktı alacağı hediyeyi bile konuştu bende dedim hediye gönülden alınır istemiyorum kesinlikle alma ve annemden bir maddi gelir almıyorum kesinlikle babamın durumu iyi zaten
Universite bitmiş bence artık kendin kazan bir çocuk okutmak kolay değil görevlerini yapmışlar artık yolunu c
Şu konuya açıklık getireyim hala okuyorumBen altın istemedim mezuniyet hediye kendisi alicam dedim sivri zeka sonra
Sanmıyorum annem çalışmamı isteyen birisi değil hatta okumamı en çok isteyen kişi zamanında babamın bürosunda çalıştım gitmemi istedi evde otur dedi annem de ev hanımı zaten son dönemim inşallah yarım dönemim kaldı atanicam inşallah zaten paraya tapan birisi değilim sinirimida çizdim babam kendisi harçlık atarsa atar atmazsa atmaz hiç kimsenin parasına muhtaç değilimYetirememiş, para konusu açılınca da sinirlenmiş artık neresinden nasıl açıldıysa kadının da sitem edesi gelmiş. Başınıza kakılması zorunuza gidiyorsa annenizle hiç para, hediye muhabbetine girmezsiniz olur biter. Sizin çalışmamanıza alttan alta dokundurmuştur belki de.
İnsanların emekli maaşını rahat bırakBen altın istemedim mezuniyet hediye kendisi alicam dedim sivri zeka sonra
Daha da kötü. 26 yaşında üniversite bitirmemişsiniz. Lütfen cevap verin, çok merak ediyorum ne okuduğunuzu.Öğrenciyim bana alacaksın diye bir şey demedi bu sene mezun olucam annemin sözü vardı kendisi ben emeklimden alicam dedi sonra gidip bir kaç yere sormus ve parası yetmemiş sonra para söz konusu açılınca ben bütün paramı sana harciyorum diye laf yapıp başıma kalktı alacağı hediyeyi bile konuştu bende dedim hediye gönülden alınır istemiyorum kesinlikle alma ve annemden bir maddi gelir almıyorum kesinlikle babamın durumu iyi zaten
Yetirememis bir durum yok maddi durumumuz gayet iyi fakir değiliz babam mutahit son model arabalara binilir ev kira değilYetirememiş, para konusu açılınca da sinirlenmiş artık neresinden nasıl açıldıysa kadının da sitem edesi gelmiş. Başınıza kakılması zorunuza gidiyorsa annenizle hiç para, hediye muhabbetine girmezsiniz olur biter. Sizin çalışmamanıza alttan alta dokundurmuştur belki de.
Bunu siz yazdınız:Yetirememis bir durum yok maddi durumumuz gayet iyi fakir değiliz babam mutahit son model arabalara binilir ev kira değil
Kadın kendi emeklisinden yetirememiş hediyeye. Sizin babanızın müteahhit olmasıyla alakası yok anladık tamam çok zenginsiniz ve babanız varken neden çalışasınız? Tamam. :)Öğrenciyim bana alacaksın diye bir şey demedi bu sene mezun olucam annemin sözü vardı kendisi ben emeklimden alicam dedi sonra gidip bir kaç yere sormus ve parası yetmemiş sonra para söz konusu açılınca ben bütün paramı sana harciyorum diye laf yapıp başıma kalktı alacağı hediyeyi bile konuştu bende dedim hediye gönülden alınır istemiyorum kesinlikle alma ve annemden bir maddi gelir almıyorum kesinlikle babamın durumu iyi zaten
Birincisi bu durum sizi niye bu kadar gerdi ben hayata geç kalmış düşünmüyorum çünkü ailem fakir bir aile değil paraya kazanmaya ihtiyacım yok jeeple okula gidip geliyorum babam mutahit şuan gidip babamın burosundada istesen çalışırım yetirememe durumu paranın olmadığından değil siz konuları çok farklı algıladıniz kafanızda nasıl bir görsel çizdim bilmiyorum fakir aile kızı değilim ailem hiç bir zaman git para kazan çalış demedi bana bu benim ikinci üniversite ailem her zaman arkanda yeter ki oku şimdiye erkenden mezun olup işsiz kalacağıma adam akıllı bolumde okurum mezun olunca ise girerim ve sandığınız gibi herkes iş güç sahibi değil bir sürü çevremde mezun işsiz var ve ben bunca imkana rağmen okul birincisiyim nasıl kapasitesiz bir görsel çizdim bilemicem ama okumanın yaşı yok artık bu algıdan çıkın şuan yükseklisansta yapabiliyor olabilirdim sizler manipulenin arasına yaptınız burda yazdığıma pişman oldum burayaDaha da kötü. 26 yaşında üniversite bitirmemişsiniz. Lütfen cevap verin, çok merak ediyorum ne okuduğunuzu.
Yazacak çok şey var aslında. Ailenizde de suç var, 26 yaşında mezun olacak koca kadına hediye mi vaadedilir, bir zahmet bitirin artık. Yaşıtlarınız iş hayatına atılalı yıllar oluyor
Bu ne arsızlık, mahçup olacağınız yerde bilezik diyorsunuz? Acaba part time iş mi bulsam, aileme yük olamam demeniz gerekirken bilezik alnaya param yok diyen annenizle kavga ediyorsunuz
Tekrardan soruyorum, hangi bölümü okudunuz bu kadar
Bunu siz yazdınız:
Kadın kendi emeklisinden yetirememiş hediyeye. Sizin babanızın müteahhit olmasıyla alakası yok anladık tamam çok zenginsiniz ve babanız varken neden çalışasınız. Tamam. :
Kimsenin hesabını kalem kalem tutmuyorum kimin hesabında ne var bilmiyorum ve kimseden harcliklta istemedim ne demek istediği anlasilmamisAnnenin eline geçen paranın hesabını kalem kalem tutman hiç normal gelmedi.
Kadın ev geçindiriyor, pişiriyor, taşırıyor, ödüyor, döndürüyor bir şekilde. Sana verilen harçlığı annenin harcadığı ile kıyaslayamazsın. Ki anladığım kadarıyla sana da bir öğrenci için verilenden fazlasını veriyorlar harçlık olarak.
Memnun değilsen eline geçen paradan, çalışır fazlasını kazanırsın. Bu kadar basit.
Keseler aynı değil yataklar bile ayrı karı koca ilişkileri yokKarı koca keseler bir olur, annem babamın maaşından gönderdi, kendisinden göndermedi bence bu noktada yanlış bir cümle. Hesaplar ayrı olsaydı babanız maaşını annenize atmazdı. Ha babanızın maaşından harçlık gelmiş ha annenizin ikisi de aynı yerden çıkıyor. Annenize haksızlık yapıyorsunuz bence.
Hayır ben istemiyorum babam bana dedi ki ben kendi emekli mi sana vereyim ben kabul etmedim anneme ver dedim ama annem hala bana ac gözlü diyorE sen o parayı mı istiyorsun? Bu yaşta olduğun için duyuyorsun çok rahatsızsan babanla konuş annenle konuşsun
Baban zenginse annen neden emekli derdinde ayrılar mıHayır ben istemiyorum babam bana dedi ki ben kendi emekli mi sana vereyim ben kabul etmedim anneme ver dedim ama annem hala bana ac gözlü diyor
Sen de şunu anla babamın zengin olduğunu çok iyi anlamışsın işine gelen tarafı ben annemden altın istemedim o kendisi söyledi sonra başıma kalktı tehdit etti almam diye bende kesinlikle almanı istemiyorum dedim konu bu ve defolup gider misin sorumun altından senin gibi beyinsiz laf anlatmicam sıktır gitTamam baban çok zengin
Tamam anladık
annenden altın para vs isteme diyoruz
Anneni rahat bırak diyoruz
Anladın?
Ama orospusu senin ananı avradını şekerim sıktır git Kevase sorumun altından gelmiş burda bana hakaret ediyor sen kimsin lan sıktır gitİnsanların emekli maaşını rahat bırak
"Manipüle" kelimesini doğru yazamayan ve cümle içinde doğru kullanamayan, bağlaçların nasıl yazıldığını bilmeyen birinin okul birincisi olduğuna dair şüphelerim varBirincisi bu durum sizi niye bu kadar gerdi ben hayata geç kalmış düşünmüyorum çünkü ailem fakir bir aile değil paraya kazanmaya ihtiyacım yok jeeple okula gidip geliyorum babam mutahit şuan gidip babamın burosundada istesen çalışırım yetirememe durumu paranın olmadığından değil siz konuları çok farklı algıladıniz kafanızda nasıl bir görsel çizdim bilmiyorum fakir aile kızı değilim ailem hiç bir zaman git para kazan çalış demedi bana bu benim ikinci üniversite ailem her zaman arkanda yeter ki oku şimdiye erkenden mezun olup işsiz kalacağıma adam akıllı bolumde okurum mezun olunca ise girerim ve sandığınız gibi herkes iş güç sahibi değil bir sürü çevremde mezun işsiz var ve ben bunca imkana rağmen okul birincisiyim nasıl kapasitesiz bir görsel çizdim bilemicem ama okumanın yaşı yok artık bu algıdan çıkın şuan yükseklisansta yapabiliyor olabilirdim sizler manipulenin arasına yaptınız burda yazdığıma pişman oldum buraya
Kız bi bilezik için anneciğini vuracakmışsın ne demek paraya tapmıyorumSanmıyorum annem çalışmamı isteyen birisi değil hatta okumamı en çok isteyen kişi zamanında babamın bürosunda çalıştım gitmemi istedi evde otur dedi annem de ev hanımı zaten son dönemim inşallah yarım dönemim kaldı atanicam inşallah zaten paraya tapan birisi değilim sinirimida çizdim babam kendisi harçlık atarsa atar atmazsa atmaz hiç kimsenin parasına muhtaç değilim
Baban trilyon mu kazanıyor yoksaanne baba emeklisi mi var ? Bir mesajında emekli maaşı demişsin deBen okulumu bitirmedim hala bitirdin diyorsunuz okurken pardonda niye çalışayım ailemin maddi durumu uygunken senin baban trilyonlar kazansa sen girip bir yere çalışır mısın nasıl anlamak isterseniz öyle anlayın kimseye açıklama yapamicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?