• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sefer gerçekten yardımınıza çok ihtiyacım var.

25 yaşındayım evet annem kendini ifade edemiyor pek
peki savcı ya da aile mahkemesi annen gelsin demez mi

Tehdit üzerinde duracaksın. Annenle git boşanmak istiyoruz boşamıyo değil, tehdit ediyor bizi de. Paramız yok ne yapalım de. Çekişmeli boşanma davası konusunda konuşma. Tehdit ediyor diye şikayet et hatta koruma talep et.

Hiçbişi yapamıyorsan suç duyurusunda bulunabilirsin.
Hayatımız tehlikede diyerek uzaklaştırma talep edebilirsiniz.

Ses kaydının delil olabilmesi için cevval bi avukat bulman gerekir.

Annene veya sana şiddet uyguluyormu? Darp raporu delil olur veya annenle tartışırken, tehdit olayını filan videoya alabilirsin

Hiçbişi yapamıyorsan suç duyurusunda bulunabilirsin.
Hayatımız tehlikede diyerek uzaklaştırma talep edebilirsiniz.

Ses kaydının delil olabilmesi için cevval bi avukat bulman gerekir.

Annene veya sana şiddet uyguluyormu? Darp raporu delil olur veya annenle tartışırken, tehdit olayını filan videoya alabilirsin
Yok darp yok

Birçok otel var Antalya'da. Otellerin genel müdürleri veya sahipleri ile görüşün, hemen hepsi hukukçusuna rica eder. Antalya il parti yöneticileriyle görüşün onlarda yardımcı olur. Antalya büyükşehir belediye başkanına gidin, eminim o da çözer. Kolay çözülecek bir sorun bir gün içinde veya iki gün içinde çözersiniz.

Tekrar merhaba,
daha önce burada biraz bahsetmiştim
Özet geçeyim.
Babamın 3 senedir sevgilisi var
konuşma dökümanları elimizde kanıt sayılmıyor sanırım ama biliyoruz ilişkisinin devam ettiğini
kadını tanıyoruz
babam yıllardır alkol alıyor
her gün yani alkolik
bizi evde her gün kavga var artık çok yorulduk
annemle haziran 2016 da dava açtık boşanma davası
avukat paramız yoktu avukatsız açtık
şubatta mahkeme var
2 katlı müstakil evimiz var
ben ve annemin çektiği kredilerle bir arsa aldı babam bir de kendine ev
ben şuan işsiz kaldım işten çıkartıldım annem de babama çektiği krediyi ödüyor
babam eğer hiçbir şey almayacağınıza dair belge imzalarsanız defolup gidebilirsiniz evden dedi
ama eğer şubatta mal varlığının yarısını isterseniz sizi öldürürüm dedi
ve alkolun etkisiyle öldürebilir
tehdit ettiğini ses kaydına aldım ama o da delil olmuyormuş
şimdi annemle kardeşim korktu hiçbir şey almadan gidelim diyorlar ama nereye nasıl gidicez para yok
Antalyadayız yardım edebilecek bir avukat var mı ?
lütfennn şubatta babam kötü şeyler yapabilir bir akıl verin

Daha onceki konularinizida biliyorym belki soyledigim sey icin uzuleceksinuz ama insallah subata kalmadan babaniz olacak adam olurde kurtulursunuz

Bence boş sallıyor, yapacak adam anlaşma yolunu seçmez sizi bildiğin korkutuyor. Aldattığına dair ses kaydını kullanmanız hukuka aykırı delil teşkil ettiği için maalesef kullanamazsınız. Ancak aldattığını umuma açık bir yerde başka bir kadınla fotoğraflayabilirseniz her türlü nafaka alır, malları da yarı yarıya alıp bereketini görürsünüz :)

Avukatla kanıtlarla ve kayıtla mutlaka bişeyler yaparsınız ancak babanız normal görünmüyor. Burada akıl vermek sizi canınızdan edebilir.. Yapacağınız herhangi bi adım ona cinnet geçirtebilir. Böyle şeyler olmuyor değil hergün tvde duyuyoruz.

Avukatlarınıza danışın yine, ama bence sizi rahat bırakacağını söylüyorsa hiçbişey almadan ordan kaçın.. Yaşın gençtir çalışıp ev tutarsınız canınızı kurtarın uzaklaşın derim ben

Tekrar merhaba,
daha önce burada biraz bahsetmiştim
Özet geçeyim.
Babamın 3 senedir sevgilisi var
konuşma dökümanları elimizde kanıt sayılmıyor sanırım ama biliyoruz ilişkisinin devam ettiğini
kadını tanıyoruz
babam yıllardır alkol alıyor
her gün yani alkolik
bizi evde her gün kavga var artık çok yorulduk
annemle haziran 2016 da dava açtık boşanma davası
avukat paramız yoktu avukatsız açtık
şubatta mahkeme var
2 katlı müstakil evimiz var
ben ve annemin çektiği kredilerle bir arsa aldı babam bir de kendine ev
ben şuan işsiz kaldım işten çıkartıldım annem de babama çektiği krediyi ödüyor
babam eğer hiçbir şey almayacağınıza dair belge imzalarsanız defolup gidebilirsiniz evden dedi
ama eğer şubatta mal varlığının yarısını isterseniz sizi öldürürüm dedi
ve alkolun etkisiyle öldürebilir
tehdit ettiğini ses kaydına aldım ama o da delil olmuyormuş
şimdi annemle kardeşim korktu hiçbir şey almadan gidelim diyorlar ama nereye nasıl gidicez para yok
Antalyadayız yardım edebilecek bir avukat var mı ?
lütfennn şubatta babam kötü şeyler yapabilir bir akıl verin

Bulunduğunuz şehrin barosuna başvurdunuz mu? Adli yardımda bulunan barolar var.

Elinizdeki dokumler ne ? Nasil elde ettiniz?

Ses kaydi ozel hayatin ihlali gerekcesiyle delil olarak kullanilamiyo evet ama istisna durumlar mevcut,bu istisnalardan bir tanesi de bosanma davalari.

Elinizdeki ses kaydi kesin olarak delil sayilmaz diyemem su asamada,delil olabilir.

Avukatla,odemeyi dava sonuclandiktan sonra yapma konusunda anlasip davanizi kabul etmesini saglayabilirsiniz .

Mutlaka destek alin ,mutlaka.

Iki turlu adam var. Biri esi ve cocuklari ustundeki korku becerisini kullanarak tehdit eder bir sey yapmayi goze almaz, ikincisi ise gercekten manyaktir her seyi yapabilir. Bu durumda hakkinizi aramak risk ama diger turlu de annenizin ve sizin gecirdigi yillar, emekler, her seyin babanizin yanina kar kalisi bir omur icinize oturacak. Dava acip hak talep ederseniz, koruma cikmazsa, hepiniz biber gazi ve sok cihazi bulundurun. Biyolojik babanizin ruhsatli-ruhsatsi silahi var mi?

Avukatla kanıtlarla ve kayıtla mutlaka bişeyler yaparsınız ancak babanız normal görünmüyor. Burada akıl vermek sizi canınızdan edebilir.. Yapacağınız herhangi bi adım ona cinnet geçirtebilir. Böyle şeyler olmuyor değil hergün tvde duyuyoruz.

Avukatlarınıza danışın yine, ama bence sizi rahat bırakacağını söylüyorsa hiçbişey almadan ordan kaçın.. Yaşın gençtir çalışıp ev tutarsınız canınızı kurtarın uzaklaşın derim ben
evet ben ne desem bana çok ters her şeyime kızıyor iyice bana zıt gitti davayı açmasına yardım ettiğim için

Elinizdeki dokumler ne ? Nasil elde ettiniz?

Ses kaydi ozel hayatin ihlali gerekcesiyle delil olarak kullanilamiyo evet ama istisna durumlar mevcut,bu istisnalardan bir tanesi de bosanma davalari.

Elinizdeki ses kaydi kesin olarak delil sayilmaz diyemem su asamada,delil olabilir.

Avukatla,odemeyi dava sonuclandiktan sonra yapma konusunda anlasip davanizi kabul etmesini saglayabilirsiniz .

Mutlaka destek alin ,mutlaka.
birkaç avukat yardım edicem dedi 3bin beş yüz tl 7binbeşyüz tl istediler

Iki turlu adam var. Biri esi ve cocuklari ustundeki korku becerisini kullanarak tehdit eder bir sey yapmayi goze almaz, ikincisi ise gercekten manyaktir her seyi yapabilir. Bu durumda hakkinizi aramak risk ama diger turlu de annenizin ve sizin gecirdigi yillar, emekler, her seyin babanizin yanina kar kalisi bir omur icinize oturacak. Dava acip hak talep ederseniz, koruma cikmazsa, hepiniz biber gazi ve sok cihazi bulundurun. Biyolojik babanizin ruhsatli-ruhsatsi silahi var mi?
ruhsatlı var

Anneniz hala niye oduyo parayı. Babanız odesin madem. Odeyemiyosa da odemesin o zaman. Sizin elinize kalan bi sey olmayacaksa sonuç olarak bırakın ne hali varsa görsün

Back
X