ilaç yazıp yolluyorlar diye biliyorum. ayrıntılı anlayıp dinlemeye çalışıyorlar mı ki?Hmm.. Maddi problem varsa devlet hastanesine psikiyatriye goturebilrsin onu. hastane psikologunada gönderiyor dr
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende dert bir değil bin!
- Konu Sahibi dmr1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Temmuz 2016
- 1.603
- 2.138
- 63
- 38
Yasadiklarinin cogunu yasadim ben de. Annemle babam bosanmamisti ama keske bosansalar diye cok dua ederdim. Ben meslegimi alip ataninca bile her tatilde kavga cikarirdi.işimi elime aldığımda ilk yapacağım şey onu psikoloğa götürmek zaten. şu an evimizi zor geçindiriyoruz. yorumunuz için çok teşekkür ederim ama bana yapılanlar acımasızca değil mi? ben tatil için eve geldiğimde muhakkak kavga çıkarırdı. hatta bir keresinde hatırlıyorum okula dönerken otobüste panik atak krizi geçirmiştim üzüntüden ve ağlamaktan. neden ben yaşıyorum bunları. o 46 yaşında daha olgun olması gerekmez mi?
ya o beni kaybederse? yaptıklarına sonrasında pişman oluyor ama özür dileyip sarılmıyor. neden?
herkes beni anneme benzetir. ama annem ısrarla babana benziyorsun diyor. dün Cafede çalışırken daimi müşteriler falan burada çalışan abla annen mi falan diyorlar. o kadar benziyoruz yani. ama o bunu asla kabul etmek istemiyor?
bende hep haklı olduğum halde ayağına gittim. hep ben özür diledim. artık yapmayacağım. acımasızca olduğunu da düşünmüyorum. bana yapılanların hepsi acımasızca.... yazmaya üşendiğim daha neler var. kocanızı sevmeseniz, ondan nefret etseniz karnınızdaki yavrucağı burnunu kanatıcak kadar vurup yere yapıştırır mısınız?
evlilik meselesinde ise o 18 yaş aklıydı, şimdi kimseye güvenip tanışmak bile istemiyorum. evlilikten korkuyorum.
Sonra o ..... (nasil bir sifat kullanayim bilemedim) defoldu gitti, onun acisi da bizden cikti hep. Sonra da ben buyudum annem buyudu.
Annen hem maddi hem manevi zorluklar yasamis ve hala yasiyor. Evet sana yaptiklari hic adil degil ki ben annenin psikolojisinin yerinde oldugunu dusunmuyorum.
Keske anne babalar kendi aralarindaki sorunlara cocuklarini dahil etmeseler..
Cocuklukta huzursuzluk yasayanlar cok saglikli bireyler olmuyor bence. Ben cok depresif cok asabi bir insan oldum mesela.
Sana tavsiyem de canim sakin evleneyim de kurtulayim diye dusunme. Mumkun oldugunca sakin davranmaya calis, cevap vermemeye calis.
Ilerde kpss vs ile atanma sansin var mi bilmiyorum ama farkli sehirde is bulmaya calis. Birbirinizden uzaklasmak ikinize de iyi gelebilir. Eger ikna edebilirsen de maddi olarak rahatladiginizda psikologa goturmeyi dene.
- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Emin olun anneniz tedavi olucak ve düzelecek. Şu an kendi aşamıyor bir şeyleri. Size düşen sabretmek . illa özele gitmek zorunda değilsiniz devlet kurumlarına da gidebilirsiniz. Annenizin yanında olun ve birlikte aşın en azından uğraşın elinizden geleni yapın tedavi görmesi işe yaramaz çözüm olmaz demek ne bize ne size düşer denemeden uzmanına danışmadan bilemezsiniz.kendisine söyledim zaten psikologa götüreceğimi. insallah bir an önce iş bulurum da götürürüm onu. ben de çareler arıyorum. ama elden birşey gelmiyor. yaptıklarına da dayanamıyorum. bazen anneme psikolog falan çözüm gelmez gibi geliyor.
bazen de hiç kıyamıyorum ona. gece uyurken falan öpüyorum onu falan. önceden ona o kadar düşkündüm ki. anne deyince ölürdüm yoluna. küçükken falan işe giderdi beni anneanneme bırakıp. bana aldığı kıyafetlere sarılırıdm onu özledikçe.nasıl bu hale geldik bilmiyorum.
Siz annenizi biraz gözden çıkarmış gibisiniz ama dilerim ki birlikte aşarsiniz
- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 34
ilaç yazıp yolluyorlar diye biliyorum. ayrıntılı anlayıp dinlemeye çalışıyorlar mı ki?
Çoğu psikiyatrist ilac yazip yolluyor dogru ama psikologa yonlendirmesi onemli. psikolog oyle degil o ilac yazmıyor zaten.
- 21 Şubat 2016
- 2.978
- 7.495
- 158
Ayrica olaylari annenizden degilse
son olarak olayları sizin ağzınızdan dinlemelerine rağmen, sizi haksız bulan insanlara karşı savunmaya geçip annenizi daha da kötülemek yerine, acaba haklı olabilirler midiye düşünürseniz çok daha faydalı olur buradaki önerile sizin için.
Yaşınız çok genç, anlattığınız olayların hiçbiri anneyi silmeyi gerektirmez.
Annemin meşhur lafıyla kapanış yapmak isterim. "anne olunca anlarsın" vallahi ben çok iyi anladım, sizde anlarsınız ilerde.
"Kendisinin farkına varıp düzeltmesi gerekmiyor mu?" demişsiniz ya şizofren olduğunu varsayalım, kendi kendini tedavi edemez sonuçta. Ayrıca anlattığınız son koah olayı gayet normal, önce korkutup sonra mutlu etmek birçok insanın yaptığı bir şeydir. ölümcül hastayım demedikten sonra çok anormal bir durum değil.çünkü şizofren gibi davranıyor. Kendisnin farkına varıp düzeltmesi gerekmiyor mu? 5 yaşında çocuk gibi davranıyor bazen.
dayımın küçük kızına bile şu soruyu sordu ' anneni mi daha çok seviyorsun beni mi?''
sonra annesi kızsa onlara '' anneniz size bağırıyor ben hiç kızmıyorum dimi halacığıııımmm'' diyor çocuklara.
kendisi yengemle tartıştığında dayımın küçük kızına ' annenle konuşmuyorum ben sen konuşcak mısın? '' diyor. aynı şeyi bana da yaptı. çocuklar bana çok düşkündür. annemle yine tartışmıştık. dayımın kızı da vardı (5 yaşında ) ' ben ablanızla küstüm ya sen ?'' diye sordu.
annem çok sigara içer. bir keresinde okulda kafetaryadayım arkadaşlarımla. doktora gidiyordu devamlı ciğerlerden. tahlil yaptırıyordu. sonuçları alınca beni aradı. ''sonuçlarımı aldım ben de koah varmış '' dedi. ben bir ağlamaya başladım telde , arkadaşlarım telaşlandılar ne oldu ne oldu diye. sonra da gülüyor şaka yaptım temizmiş ciğerlerim diyor. normal mi bunlar ya ?
son olarak olayları sizin ağzınızdan dinlemelerine rağmen, sizi haksız bulan insanlara karşı savunmaya geçip annenizi daha da kötülemek yerine, acaba haklı olabilirler midiye düşünürseniz çok daha faydalı olur buradaki önerile sizin için.
Yaşınız çok genç, anlattığınız olayların hiçbiri anneyi silmeyi gerektirmez.
Annemin meşhur lafıyla kapanış yapmak isterim. "anne olunca anlarsın" vallahi ben çok iyi anladım, sizde anlarsınız ilerde.
- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.799
- 358
Pasta fotoğraf olayında haksızsın. Belli ki babanı atlatamamış insani bi şekilde kendisinin de mutlu olabildiğini ona göstermek istemiş. Ergen misin falan olmamış. Hem babam duymasın diyorsun demesi de demediğin şeyi demişsin demiyor ki. Niyetinin o olduğunu düşünmüş sadece. Psikolojisi bozuk olabilir ama sevmeyecek nefret edecek şey göremedim.
- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.799
- 358
Annende belli ki sevilmek begenilmek istiyor ne vardi yani koysaydin resmini belli ki babana kendini gostermeye calisiyor. Kucukken seni dovmesi tabi ki yanlis ama kimbilir neler yasiyodu da mutsuzlugunu sana yansitiyodu sinirine hakim olamiyodu. Anneni sev anne olunca daha iyi anliyosun herseyi. Ben anneme senden nefret ediyorum bile demisimdir yuzune baka baka ama simdi evlendim ve bitane kizim var. Kizimin bana senden nefret ediyorum demesini dusunemiyorum bile..
- 22 Mart 2012
- 351
- 262
- 303
Tatlm, devlet hastanelerinde psikiyatrist, psikolog var. Lütfen ilk iş olarak buradan başlayın. Senin ve Annen için çok üzüldüm. bundan sonra birbirinizi geçmişte yapılan hatalardan dolayı yargılamayın. Geçmiş'e bak ve ne yaşandıysa affet, ruhun rahatlasın. Sonra da geleceğe Umutla bak... Belli ki annen sevmeyi, sevilmeyi unutmuş. Ruh sevgiyle besleniyor hâlbuki, sen sevmeye devam et ve içinde bulunduğu durumdan kurtarmak için annene yardım et.
teşekkür ediyorum yorumunuz için.... aslında onu seviyorum ama o bunu algılayamıyor. yaptıklarıma rağmen kızım beni bırakmadı, gitmedi demiyor. çok yoruldum artık , adım atmak istemiyorum. kendisi ile mesafemi koruyacağım artık. anne olsun ne olursa olsun kimsenin bunu bana yapmaya hakkı yok diye düşünüyorum. onun için yaptığım hiç bir şeyin değeri yok. bana değer vermiyor. evime gelirken ayaklarım geri geri gidiyor düşünebiliyor musunuz? ben istemez miyim annemle güzel zamnlar geçirelim. ama o muhakkak hem beni ağlatır hem kendini. ağlamak istemiyorum artık.Tatlm, devlet hastanelerinde psikiyatrist, psikolog var. Lütfen ilk iş olarak buradan başlayın. Senin ve Annen için çok üzüldüm. bundan sonra birbirinizi geçmişte yapılan hatalardan dolayı yargılamayın. Geçmiş'e bak ve ne yaşandıysa affet, ruhun rahatlasın. Sonra da geleceğe Umutla bak... Belli ki annen sevmeyi, sevilmeyi unutmuş. Ruh sevgiyle besleniyor hâlbuki, sen sevmeye devam et ve içinde bulunduğu durumdan kurtarmak için annene yardım et.
Annende belli ki sevilmek begenilmek istiyor ne vardi yani koysaydin resmini belli ki babana kendini gostermeye calisiyor. Kucukken seni dovmesi tabi ki yanlis ama kimbilir neler yasiyodu da mutsuzlugunu sana yansitiyodu sinirine hakim olamiyodu. Anneni sev anne olunca daha iyi anliyosun herseyi. Ben anneme senden nefret ediyorum bile demisimdir yuzune baka baka ama simdi evlendim ve bitane kizim var. Kizimin bana senden nefret ediyorum demesini dusunemiyorum bile..
ben de dedim anneme senden nefret ediyorum diye. gerçekten sevgi bağını hissedemiyorum artık. önceden onun gözünden bir damla yaş düşse ben de ağlardım içim acırdı. şimdi içim öfke dolu. ona karşı soğukluk ve öfkeden başka birşey hissetmiyorum. Allah'a çok da dua ettim düzelmesi için. aramız iyi olması için, kendime sabır diledim ama herşey hep ayn. 2 gün mutlu olsak 3.gün bir olay yaratıyor. o normal durduğu zaman ben birşey yapmıyorum ya. bilmiyorum . dayanamıcam artık.
Yasadiklarinin cogunu yasadim ben de. Annemle babam bosanmamisti ama keske bosansalar diye cok dua ederdim. Ben meslegimi alip ataninca bile her tatilde kavga cikarirdi.
Sonra o ..... (nasil bir sifat kullanayim bilemedim) defoldu gitti, onun acisi da bizden cikti hep. Sonra da ben buyudum annem buyudu.
Annen hem maddi hem manevi zorluklar yasamis ve hala yasiyor. Evet sana yaptiklari hic adil degil ki ben annenin psikolojisinin yerinde oldugunu dusunmuyorum.
Keske anne babalar kendi aralarindaki sorunlara cocuklarini dahil etmeseler..
Cocuklukta huzursuzluk yasayanlar cok saglikli bireyler olmuyor bence. Ben cok depresif cok asabi bir insan oldum mesela.
Sana tavsiyem de canim sakin evleneyim de kurtulayim diye dusunme. Mumkun oldugunca sakin davranmaya calis, cevap vermemeye calis.
Ilerde kpss vs ile atanma sansin var mi bilmiyorum ama farkli sehirde is bulmaya calis. Birbirinizden uzaklasmak ikinize de iyi gelebilir. Eger ikna edebilirsen de maddi olarak rahatladiginizda psikologa goturmeyi dene.
farklı bir şehire atansam diyeceği şu '' ben seni büyüttüm , okuttum sen beni sokağa attın. menfaatçiiiiiiiiii'' dicek. şimdi bile bana menfaatçi diyor. ne menfaatçiliğim varsa. onu asla affetmicem .