• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide -kayınpeder yüzünden huzursuz olmaktan bıktımmmm...

dedim
gerçekten neler dedim anlat ki çözüm bulalım dedim sen böyle davranınca el gibi hissediyorum .. Ama Bi yere kadar tahammül gösterebiliyosun hamileyim ama hala el gibi her gün mutsuz her gün asık suratlı ne yapsam yüzü gülmüyor yoruldum gerçekten
haklısınız kim olsa bozulur eve her gun gelen adam suratı asık mutsuz ne kdr tahammul gosterebilir insan hani anlatsa derdini neyse konusursunuz ama tek basına degil evde esininde onun bu halinden etkilendigini bilmeli

Mesela işten ayrılabilir mi? Başka bir işte çalışma durumu var mı? Onunla onu çok steresli gördüğünüzü, psikolojisinin çok bozuk olduğunu artık eve bir bebek geldiğini ve o bebeğe huzurlu anne baba sunmak zorunda olduğunuzu konuşabilirsiniz. Bunun için de işten ayrılması gerekiyorsa yeni bir iş bakabilir, babası ile arasına mesafe koyabilir. Ya da gidip tedavi olabilir, ilaç kullanabilir. Kendini yerden yere atmak nedir?
Konuştum psikoloğa gidelim dedim ki ben gidiyorum sırf huzursuzluklardan dolayı psikolojim bozuldu diye. Ama kabul etmiyo gitmeyi diyorum sen çocuğumuz olduğunda da bana böyle bağıracak mısın diyorum öfkeni kontrol etmeyi öğrenmen lazım başkasına kızmış olabilirsin. Bunu bendem çıkartmana gerek yok diyorum güzel Bi şekilde söylesen hatam olduğunda bunu anlayabilirim diyorum ama yok .. Babası ile mesafeli olduğunda da annesi sürekli baskı yapıyo babandır sen iyi ol sen kazan diye . Kredi borcumuz var başka Bi iş şu an düşünmez sanırım

Peki bu mutsuzluğa bu ortama neden bebek?
Daha siz mutlu olamıyorsunuz, mutsuz bir hamilelik mutsuz bir anne, kendini yerden yere atan bir baba, dünyanın en geçimsiz dedesi...
Eşim çocukları çok seviyo belki çocuk Mutlu eder onunla oynarken vakit geçirirken yaşam enerjisi olur dedm iyi gelir dedim belki beni el gibi görmekten vazgeçer dedim

%10000 haksızsınız
Adamın zaten hayat burnundan geliyor.
İŞ yerinde baba Evde eş
Zor valla

eşiniz iş yerinde zaten huzursuz, evde huzur bulmaya hakki yok mu sizce de? Tebrik ederim bu arada bebeginizi saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz insallah. Esinize de biraz destek olmanizi tavsiye ederim.
Evet var bunun için e yapacağımı bilmiyorum artık Mutlu olması için evde sıkıntısını atması için her yolu denedim ama çözüm olmadı ., gülmedi yüzü

Back
X