• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim aklım durdu siz olsanız ne yapardınız ?

canım burda sana hak veren olmaz bu kadar yazmışsın ama herkes bakmak zorunda değiller onlara güvenipte mi çocuk yaptın görmez görmez sen karışma gibi yorumlar gelecek söylemesi...sen sonuna kadar haklısın..sadece surada yanlış yapmışsın serbeti kadın yapmak istemiş hayır demişsınız sonra komşuyu armışsınız fikriniz değiştiğinde keşke onu arasaydınız yapın sebeti diye..hem o da hevesli simdi torunu oluyor diye komşu karısının serbet yaptığını görünce sinir olabilir...

Bebeğim dört aylık ve kendi öz babam bırakın hastaneye eve gelmeyi birkere nasılsın kızım çocuğun sağlığı nasıl diye aramadı.

Oğlum 5 aylık ve benim öz babam bırakın hastaneye eve gelmeyi nasılsın kızım çocugun sağlığı nasıl diye aramadı bile. Ve babamı sildim. Günahsa razıyım.

Yerinde olsam dönüo yüzlerine dahi bakmazdım değmez. Sen gitsende gitmesen de yaranamıcaksın.

Eşine gelince seni karşısına alarak büyük hata yapıyo. Gerçekleri görmüyo belliki.

Kim olursa olsun kendinide bebeğinide ezdirme. İstemediğin bişeyi başkası istiyo diye yapmak zorunda değilsin.

Eşin seninle buyüzden kavga edicek laf söylicekse bırak etsin sen cevap dahi verme. Eminim anlıcaktır doğuruyu.

Bebeğini öpüyorum canım takma kafana hiç bişeyi sevgiler.
yarın dilekçe vermeye gidelip diye yazdı boşanıyoruz cnm

canım burda sana hak veren olmaz bu kadar yazmışsın ama herkes bakmak zorunda değiller onlara güvenipte mi çocuk yaptın görmez görmez sen karışma gibi yorumlar gelecek söylemesi...sen sonuna kadar haklısın..sadece surada yanlış yapmışsın serbeti kadın yapmak istemiş hayır demişsınız sonra komşuyu armışsınız fikriniz değiştiğinde keşke onu arasaydınız yapın sebeti diye..hem o da hevesli simdi torunu oluyor diye komşu karısının serbet yaptığını görünce sinir olabilir...
herşey bitti boşanıyoruz

yarın dilekçe vermeye gidelip diye yazdı boşanıyoruz cnm
Sakın sakın sana bunları çektiren adamda hakkını bırakma. Git hemen bir avukat bul. Anlaşmalı boşanayım da kurtulayım diyerek onun dediklerini kabul etme. En çok üzüldüğüm şeyler kocasından kvsinden çeken kadınlar değil benim, bütün çektiklerine rağmen bir de boşanıp hiç haklarını almayarak dımdızlak ortada kalanlar. Oh ne güzel et eziyeti yıllarca sonra koy kapının önüne

Olur mu öyle şey, Özür dilemenize gerek Yok.
Bakın sizi anlıyorum. Ama hiçbir şey istemezseniz, size teklifte bulunduklarında teşekkür ederim gerek Yok derseniz bunlar cidden olmaz.
bitti herşey çocugumu tek başıma büyüteceim sen al dedi bende kalacak

bitti herşey çocugumu tek başıma büyüteceim sen al dedi bende kalacak
İnanamıyorum ya!!! Canım benim neden üzülüyosun seni bu yüzden boşayan bi adama değermi. Bırak ne hali varsa görsün. Bebeğini tek başına mis gibide büyütürsün. Bak kendi ayaklarının üzerinde duruyosun annende desteçi sırtın yere gelmez allah yardım eder.

İnanamıyorum ya!!! Canım benim neden üzülüyosun seni bu yüzden boşayan bi adama değermi. Bırak ne hali varsa görsün. Bebeğini tek başına mis gibide büyütürsün. Bak kendi ayaklarının üzerinde duruyosun annende desteçi sırtın yere gelmez allah yardım eder.
İNŞALLAH Dua edin bana nolur

Back