• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim aklım durdu siz olsanız ne yapardınız ?

Birincisi kocanın ailesi evet onlar ama bir ailesi daha var, kurduğu ailesi! Sen ve bebeğin!! Önce bunu idrak etsin. İkincisi sana artistlenip tek taraftlı davranacağına kendi ailesiyle adam gibi konuşup orta noktayı bulacaktı! Trip atıp surat sallamayla olmaz bu iş!!!
Sende bu kafada koca oldukça , görüşürsün canım. Lafa bak boşanırsan ölün çıkarmış!!!
Ellerinden geldikçe seni ezmeye de çalışır bunlar.
Adına cidden üzüldüm :KK43:
NE EVLİLİGİMİ YAŞAYABİLDİM NE ÇOCUK HEYECANIMI HERŞEYIMI BİTRDİLER ARTIK YAŞAMA SEVİNCİM BİLE KALMADI ŞUAN İŞYERİNDEYİM ANNEM EVDE ÇOCUGUMA BAKIYOR BABAM EVDE ANNEM GELECEK DİYE BEKLİYOR TEK BAŞINA.KOCAM İŞTE BENİMLE KONUŞMUYOR AİLESİ KENDİ KEYİFLERİNDE

Valla kaynım da çocuğu alıp geliyo kaynanama veya bana eltimi soruyoruz işte işi var veya küçük olan çocuk hasta diyo herseferinde o onun ayıbı diyoruz bizde gelmesin napalım ama kocası aileyle bağını koparamaz ya siz de bi şekilde atlatacaksınız ama zaman alır.
Bide ben şunu tecrübe ettim kendi hayatımda:
Eğer birilerinden bi beklentin olmazsa dünyanın en mutlusu sen olursun. Kaynanam bana çocuklara hiç birşey yapmadı ama aramızda hiç bi sorun yok Gül gibi geçiniyoz.
Niye; çünkü beklentim Yok varsın yapmasın
CANIM BENİM YAPMASIN ONLARDA BEN ONLARDAN BİŞEY BEKLEMİYORUM AMA BENIM ANNEMEDE YAZIK 60 YAŞINDA KADIN HERGUN 1 SAAT YOLDA GEÇİRİYO AKŞAM EVE GİDİYO KENDİ İŞİNİ YAPIYOR BEN DE ÇALIŞIYORUM DADIYA PARAM YOK AİLESİ BAKACAGIZ DEDİLER SIRT ÇEVİRDİLER BUNA RAGMEN BEN ONLARLA GÖRÜŞMEK YÜZLERİNİ GÖRMEK İSTEMİYORUM SURATINI 3 DEFA GÖRDÜKLERİ PARMAK KADAR MENFAATLERİ OLMADIKLARI BEBEGE TORUNUM DEMELERİNİ YEDİREMİYORUM

Çalışmak zorunda değilsin kaynanandan çok şey bekliyorsun bence yapmak zorunda değil ama sen saygılı olucan. Bilmiyorum bana ters geldi hani çok da şeetmemek istiyorum senin de duyguların incinmiş ama demeye çalıştığım eşinle aranı iyi tut onun yüzüne Gül tamam de kaynana gidince hiç bile yapma otur boş öyle öyle aranız soğur eşin de artık götürmez seni(bence!)

Çalışmak zorunda değilsin kaynanandan çok şey bekliyorsun bence yapmak zorunda değil ama sen saygılı olucan. Bilmiyorum bana ters geldi hani çok da şeetmemek istiyorum senin de duyguların incinmiş ama demeye çalıştığım eşinle aranı iyi tut onun yüzüne Gül tamam de kaynana gidince hiç bile yapma otur boş öyle öyle aranız soğur eşin de artık götürmez seni(bence!)
TABİ BUARADA NNEMDE ÇOCUGUMA DADILIK YAPSIN GÜLLÜK GÜLÜSTANLIK DİMİ

Biraz daha olgunlaşıp ,aileler arası huzuru sağlamak göreviniz
Onlar geldi gelmeyin bunlar var gelmeyin diyerek pekistirici davranis oluşturmayın. Aile her ne olursa olsun çöpe atılacak eskimiş bir corap degildir .
Ben gitmem sen git gör aileni demek gidemezsin demek ile ayni sey ...

Paragrafsızlik çok zor :işsiz: , okumak ayri anlamak ayri zordu benim icin ....
Haksız değilsin lakin çabasızsın.

Başarılı olmanız dilegi ile ......

niye cagırıp duruyorsunuz .uzak dursun daha iyi .

esinde kendi gitsin torunu görmek isteyen agzını büzüp gelir dizini büküp oturur. benim kapım acık dersin esinede

siz kendinizi çok doldurmuşsunuz. bu kadar abartmayın ya hu.
benim kv 2 gün geldi kaldı lohusalığımda hepsi bu. ha kaldığında da tek bir şey yapmadı. napabilirim huyu böyle, yaşı var diye kendimi telkin ettim. annem Allah razı olsun 20 ay baktı. ama onla da olmadı en son bakıcı kreş arasında mekik dokuduk.
artık o eski babaanneler, anneanneler yok. oğlum hasta hasta kreşe gidiyor . yalnız değilsin yani.
ha kocaya para kazanıyorum da saçma sapan bir yorum olmuş. siz evinize para kazanıyorsunuz.
ev konusunda da haklı kv. dünyanın bin türlü hali var. ya ödeyemezseniz ya bir sıkıntı olursa. diğer 2 evladının hakkına girmiş olurlar. siz altınlarınızı gönlünüzle vermişsiniz . vermeyecektiniz yani bu da bir seçenekti.
burda tek mantıklı şey mesafe. gitmemek mantıklı evet. eşiniz isterse kendi gitsin siz gitmeyin. belli ki sizi sevmiyorlar. siz de onları sevmiyorsunuz zorla görüşmenin de mantığı yok.

siz kendinizi çok doldurmuşsunuz. bu kadar abartmayın ya hu.
benim kv 2 gün geldi kaldı lohusalığımda hepsi bu. ha kaldığında da tek bir şey yapmadı. napabilirim huyu böyle, yaşı var diye kendimi telkin ettim. annem Allah razı olsun 20 ay baktı. ama onla da olmadı en son bakıcı kreş arasında mekik dokuduk.
artık o eski babaanneler, anneanneler yok. oğlum hasta hasta kreşe gidiyor . yalnız değilsin yani.
ha kocaya para kazanıyorum da saçma sapan bir yorum olmuş. siz evinize para kazanıyorsunuz.
ev konusunda da haklı kv. dünyanın bin türlü hali var. ya ödeyemezseniz ya bir sıkıntı olursa. diğer 2 evladının hakkına girmiş olurlar. siz altınlarınızı gönlünüzle vermişsiniz . vermeyecektiniz yani bu da bir seçenekti.
burda tek mantıklı şey mesafe. gitmemek mantıklı evet. eşiniz isterse kendi gitsin siz gitmeyin. belli ki sizi sevmiyorlar. siz de onları sevmiyorsunuz zorla görüşmenin de mantığı yok.
ALTINLARI EŞİM ZORLA VERDİRDİ YİNE KAVGAYLA YANİ.KADIN ORDA BURDA GEZERKEN YAŞLI DEĞİL DİMİ ANNEMDE ONUNLA AYNI YAŞTA.

ALTINLARI EŞİM ZORLA VERDİRDİ YİNE KAVGAYLA YANİ.KADIN ORDA BURDA GEZERKEN YAŞLI DEĞİL DİMİ ANNEMDE ONUNLA AYNI YAŞTA.

gezebilir bu onun tercihi. kimse kimsenin çocuğuna zorla bakamaz. ha benim torunum olsa ben kimseye muhtaç etmem. ama bakmayana da aaa bakmadı demem. annen de bakmayabilir.diğer konuda eşin ve sen hatalısın kusura bakma. kıyamet kopsaydı isterse vermeseydin. ha eşin zorla aldıysa bu da eşinin sorunu. yani onunla halletmen gerek.

Şerbet yapılacak mı diye sormuş kadın anneniz hayır demiş sonra ortaya şerbet işi çıkıyor başka birine yaptırıyorsunuz. Güzelce anlatılamaz mıydı?

Allah yardimcin olsun çok zor bir durum. Ama kendini doldurmamaya çalış . Düğün Takıları alınmayan gelin ben daha duymadim erkek ailesi tarafından . Ben git derim konuyu uzatmak istemezsen eğer ,ama esinede hatırı için gittiğini ailenlede olan durumuna çeki düzen vermesi gerektiğini soyleyerek . Gidersende misafir gibi git laf soyleyene lafını söyle . Bazı insanların aile yapısı böyle teyzemin gelini 5 kardes bir kavga ederler dersinki bir daha yüz yüze bakmazlar ama yarım saat sonra hiçbirşey olmamış gibi davranırlar ve biz böyle anlasiyoruz derler. Takma demekki onlarda öyle bir aile. Annen gitme diyormus onunlada konuş kendini artık ezdirmeyecegini söyle kararlı olduğunu görsün. KV ile bir durum olursa ondan hiç birşey bekleyerek yola çıkma zaten beklentim yok diyorsun ama uzulmezsin en azından .beklentini sıfırla onlardan . Esinle sorunun yoksa alışmaya dene onların bu halllerinem

Kesinlikle gitme.. Esin ne kadar kavga çıkarırsa çıkarsın takma. .. seni kavgayla değil güzellikle ikna edebileceğini öğrensin
Altınları da zorla kavgayla almış senden zaten.. bunu iyice huy edinmiş kocan.. kV ye de kocanada ders olsun. . Gitme...

Zaten asıl mesele kocandı bu olayda. O yüzden böyle istemene şaşırmadım... Kv isterse şeytanın sağ kolu olsun insanın kocası iyi olduktan sonra sökmez çünkü. Ama o adamlar hep karılarını ezdiren. Sizin durumun bir çıkışı var gibi gelmemişti bana. Şimdi hem çalışırsın, çalıştığın sana kalır adamın kredisini ödemezsin, hem de annenin evinde olursun çocuğuna rahatlıkla evinden çıkmadan bakarlar. Ayrıca o altınları geri al mahkemede. Onlar senin hakkın, isterse parası duman olsun ucsun sana geri vermek zorunda.

5 yıllık evliyim 6 aylık bir bebegim var hamilelik sürecinde 37.haftaya kadar çalıştım eşim çok kimseden destek alınmasını istemedigi için gerekirse kendi yardımcı oldu ve 37.haftada zorunlu dogum iznine ayrıldım dogum yapana kadar tektim.bebegin dogum masraflarını kayınvalidem ben karşılayacagım dedi o parayı o sebepten hazırlamadık.neyse ben bütün dogum çantamı falan internetten araştırıp hazırladım.sabah kayınvalidem annemi aramış lohsa şerbeti dagıtacakmıyız diye o da hayır demiş ben suni sancıya baglandım yatıyorum eşimle annesi eve çantaları almaya gitti eşime bardaklarıda getir şerbet dagıtacagım dedim o sırada anneim komşusunu arayıp şerbet yap diye ria ettim tamam dedi.bununüzerine kayınvalide ne şerbeti yok demiştin şimdi nerden çıktı o kişi ya babanne olacak yapsın şerbeti vs söylendi kapadı telefonu ben 5 saattir suni sancı çekiyorum buarada.neyse geldiler hastaneye hiç bişey olmamış gibi gayet normal o kavga edilmemiş gibi yşne evde unutulanlar olmuş bunlar tekrar gitti o sırada kavga etmişler kayınavlide hastane parasınıda vermiyorum demiş çıkmış hastaneye gelmiş.sabah 7de girdigim hastanede 15 saat suni sancı ile gece 22de dogum yaptım ben dogumhaneye girdim bu sefer dışarıda sinsiler bekliyor vs biçok laf edilmiş aileme annemde yeter artık 5 senedir bıktık demiş bunu duyanlar kayınavlideye yetiştirmişler.neyse velasıl kelam bebek 1 hafta kuvezde yattı ama dogumum zor geçtigi için ben 10 gun kendime gelemedim hergun hastaneye süt götürmeye gittik eşimle bu 10 gunde kayınvalidem aramadı bile.10 gun sonra bebek çıktı eşim aradı gel diye onun üzerine geldi rica minnet 40ım çıkana kadar haftada 2-3 gun o diğer günler annem geldi.bebek 1 aylık olunca yere yatırdım (bebegim temuz dogumlu yazın ortasındayız)1 aylık oldu diye resim çekiyoruz eşimle odaya geldi siz bu çocugu nasıl yere yatırırsınız vs biton eşimle kavga etti çekti gitti bu arada 5 gun sonra çocuga mevlit yapacaktık o da baklavasını yapacaktı cevizi vs alındı.gece mesaj attım anne cevizler hazır yetermi diye yanıt vermedi ertesi gun aradım boşver sen oglunu gel veya ben geleyım baklavayı yapalım 4 gun sonra mevlit diye ben o eve girmememk için yemin ettim gelmem dedi.yine çocugu doktora götürünce eve gittik gel diye bakarız dedi akraba komuşuya haber ver gelsinler dedik benim kimsem yok arkafaşlarım tatilde akrabamın gecen hafta cenezi vardı gelmez dedi neyse mevl,t günü geldi ne kendisi ne de o sülaladen kimse gelmedi ben kendi komşularımla mevliti yaptım tabii aramadı bile.eşim aradı gelmedim hastaydım hesapmı soruyorsun dedi.bu arada iznim bitti ekimde işe başladım annem bebege bakmamk için hergün bana yarım saat yol elip otobüsle yarıms aat dönmeye başladı.çocuk küçükken sünnet etitirelim dedik eşim kardeşlerine söyledi onlarda aileye haber vemiş torunlarının yuzunu en son 3 ay önce gören babanne dedi sünnetten birgun önce ne hizmetse hastaneye kaldırıldı sebbep mide buşlantısı neyse dedim annen baban gittim hastaneye geçmiş olsuna bunun üstüne ertes, gun çocugun sünnetine birbalktım hepsi gelmiş anneme hali ile gel deyemedim çünkü her gördügü yerde laf sokuyor kadında karşılaşmak istemiyor hakkıymış gibi o sünnette bulundu hepsi.neyse ondan 1 hata sonra daha annemin bende olmadıgı saattlerde çocugu görmeye geldiler gittiler eşim bizde onlara gidelim dedi gitmedim tabii ki bir ton kavga oldu.bebegim 6 ayını bitrdi toplasan 15 gun ancak bakltı o da 40ım çıkana kadar ve şuanda bebegimi en son 30 kasımda gördüler eşimin kzı kardeşi şehir dışında okuyor 10 gun olmuş geleli ama beni ne arayan var ne soran bebegide görmeye gelmediler haftasonu dogum gunu eşim senden ricam gidelim dedi hayır gitmem ben o eve dedim siz olsanız neyapardınız ? hergun bana maaşlı çalışan gibi annem gelip gidiyor temziligi yemegimi yapıyor annesi emekli evde oturuyor altlarında arabaları var istedikleri yerde geziyolar ben çalışıyorum kocaya para kazanıyorum onlar keyiflerinde akıl verin uzun oldu kusura bakmayın ama aklım durdu artık
Bebeğim dört aylık ve kendi öz babam bırakın hastaneye eve gelmeyi birkere nasılsın kızım çocuğun sağlığı nasıl diye aramadı.
5 yıllık evliyim 6 aylık bir bebegim var hamilelik sürecinde 37.haftaya kadar çalıştım eşim çok kimseden destek alınmasını istemedigi için gerekirse kendi yardımcı oldu ve 37.haftada zorunlu dogum iznine ayrıldım dogum yapana kadar tektim.bebegin dogum masraflarını kayınvalidem ben karşılayacagım dedi o parayı o sebepten hazırlamadık.neyse ben bütün dogum çantamı falan internetten araştırıp hazırladım.sabah kayınvalidem annemi aramış lohsa şerbeti dagıtacakmıyız diye o da hayır demiş ben suni sancıya baglandım yatıyorum eşimle annesi eve çantaları almaya gitti eşime bardaklarıda getir şerbet dagıtacagım dedim o sırada anneim komşusunu arayıp şerbet yap diye ria ettim tamam dedi.bununüzerine kayınvalide ne şerbeti yok demiştin şimdi nerden çıktı o kişi ya babanne olacak yapsın şerbeti vs söylendi kapadı telefonu ben 5 saattir suni sancı çekiyorum buarada.neyse geldiler hastaneye hiç bişey olmamış gibi gayet normal o kavga edilmemiş gibi yşne evde unutulanlar olmuş bunlar tekrar gitti o sırada kavga etmişler kayınavlide hastane parasınıda vermiyorum demiş çıkmış hastaneye gelmiş.sabah 7de girdigim hastanede 15 saat suni sancı ile gece 22de dogum yaptım ben dogumhaneye girdim bu sefer dışarıda sinsiler bekliyor vs biçok laf edilmiş aileme annemde yeter artık 5 senedir bıktık demiş bunu duyanlar kayınavlideye yetiştirmişler.neyse velasıl kelam bebek 1 hafta kuvezde yattı ama dogumum zor geçtigi için ben 10 gun kendime gelemedim hergun hastaneye süt götürmeye gittik eşimle bu 10 gunde kayınvalidem aramadı bile.10 gun sonra bebek çıktı eşim aradı gel diye onun üzerine geldi rica minnet 40ım çıkana kadar haftada 2-3 gun o diğer günler annem geldi.bebek 1 aylık olunca yere yatırdım (bebegim temuz dogumlu yazın ortasındayız)1 aylık oldu diye resim çekiyoruz eşimle odaya geldi siz bu çocugu nasıl yere yatırırsınız vs biton eşimle kavga etti çekti gitti bu arada 5 gun sonra çocuga mevlit yapacaktık o da baklavasını yapacaktı cevizi vs alındı.gece mesaj attım anne cevizler hazır yetermi diye yanıt vermedi ertesi gun aradım boşver sen oglunu gel veya ben geleyım baklavayı yapalım 4 gun sonra mevlit diye ben o eve girmememk için yemin ettim gelmem dedi.yine çocugu doktora götürünce eve gittik gel diye bakarız dedi akraba komuşuya haber ver gelsinler dedik benim kimsem yok arkafaşlarım tatilde akrabamın gecen hafta cenezi vardı gelmez dedi neyse mevl,t günü geldi ne kendisi ne de o sülaladen kimse gelmedi ben kendi komşularımla mevliti yaptım tabii aramadı bile.eşim aradı gelmedim hastaydım hesapmı soruyorsun dedi.bu arada iznim bitti ekimde işe başladım annem bebege bakmamk için hergün bana yarım saat yol elip otobüsle yarıms aat dönmeye başladı.çocuk küçükken sünnet etitirelim dedik eşim kardeşlerine söyledi onlarda aileye haber vemiş torunlarının yuzunu en son 3 ay önce gören babanne dedi sünnetten birgun önce ne hizmetse hastaneye kaldırıldı sebbep mide buşlantısı neyse dedim annen baban gittim hastaneye geçmiş olsuna bunun üstüne ertes, gun çocugun sünnetine birbalktım hepsi gelmiş anneme hali ile gel deyemedim çünkü her gördügü yerde laf sokuyor kadında karşılaşmak istemiyor hakkıymış gibi o sünnette bulundu hepsi.neyse ondan 1 hata sonra daha annemin bende olmadıgı saattlerde çocugu görmeye geldiler gittiler eşim bizde onlara gidelim dedi gitmedim tabii ki bir ton kavga oldu.bebegim 6 ayını bitrdi toplasan 15 gun ancak bakltı o da 40ım çıkana kadar ve şuanda bebegimi en son 30 kasımda gördüler eşimin kzı kardeşi şehir dışında okuyor 10 gun olmuş geleli ama beni ne arayan var ne soran bebegide görmeye gelmediler haftasonu dogum gunu eşim senden ricam gidelim dedi hayır gitmem ben o eve dedim siz olsanız neyapardınız ? hergun bana maaşlı çalışan gibi annem gelip gidiyor temziligi yemegimi yapıyor annesi emekli evde oturuyor altlarında arabaları var istedikleri yerde geziyolar ben çalışıyorum kocaya para kazanıyorum onlar keyiflerinde akıl verin uzun oldu kusura bakmayın ama aklım durdu artık
Oğlum 5 aylık ve benim öz babam bırakın hastaneye eve gelmeyi nasılsın kızım çocugun sağlığı nasıl diye aramadı bile. Ve babamı sildim. Günahsa razıyım.

Yerinde olsam dönüo yüzlerine dahi bakmazdım değmez. Sen gitsende gitmesen de yaranamıcaksın.

Eşine gelince seni karşısına alarak büyük hata yapıyo. Gerçekleri görmüyo belliki.

Kim olursa olsun kendinide bebeğinide ezdirme. İstemediğin bişeyi başkası istiyo diye yapmak zorunda değilsin.

Eşin seninle buyüzden kavga edicek laf söylicekse bırak etsin sen cevap dahi verme. Eminim anlıcaktır doğuruyu.

Bebeğini öpüyorum canım takma kafana hiç bişeyi sevgiler.

Back