Soylemek zorunda degilsin canim.. gelirin de var, zaten esim bilse bisey demez diyorsun.. sen de soylemeyiver, yani cok onemli bi olay degil zaten ki sen de cok ustunde durma sonucta 3 5 kurus bisey veriyorsun annecigine ya da gordugun biseyi hevesle aliyorsun ne guzel..
Soyle bisey de yapabilirsin arada bir kv varsa ya da esinin yegenleri onlara da kucuk biseyler alabilirsin esin de mutlu olur.. boylece esinin haberi oldu diyelim biseycik soylemez..
evet bende dedim zaten annesi bir kaban begenmiş geçen gittiğimizde ama fiyatı baya pahalıydı, dedim ki bu sefer annenlere gittiğimizde o kabanı alalım annene dedim. olur dedi. yada mesela diyorum ki annenlere sorsana bir ihtiyaçları var mı diye? ama onlarınki baya rahat olduğu için sallamıyor ailesini.
mesela annesi bir sürü erzak dolduruyor bize dönüşlerde, kesinlikle parasını vermez annesi de almaz. bizimkiler aldığında ben eşimden ayrı zorla parasını veriyorum, ee birde bizim mutfak giderlerimizi mi karşılayacaklar, eşim bilse belki içinden diyecek ki aldıkları yiceğin parasını bile alıyorlar, işte kafasından böyle şeyler geçsin istemiyorum. ailem öyle insanlar değil, tüm gelirlerini çocuklarına harcayan, verdiğim parayı bile zorla alan, mahçup olan insanlar, ama işte biz onların kat kat üstünde kazanırken birde onlara yük olmak istemediğim için veriyorum bende aldıklarının parasını.