Ailem zayıflama ameliyatıma destek olmuyor

Mide balonunu deneyebilirsiniz hem ameliyat olmak zorunda kalmazsınız hemde zayıflarsınız

Ben diyetisyen asistanıyım tiroid hastası bi teyzemiz online olarak 24 kilo. Hastalıklarınızı düzeltip diyet yapmanız gerek mutlaka verirsiniz inanın ameliyat olanlarda diyet yapmak için tekrar geliyorlar.

Aç kalmadan kilo vermenin imkanı yok ki...doygunluk hissi gelmeyecek yani. Yaşamak için yemek yenilecek bir süre.
Aç kalmaya tahammül göstermek gerekiyor mide kendiliginden küçülene kadar.
Tahammül gösteremeyen ameliyat olur. Bu kadar basit aslında.

merhaba bu iğneyi bende dydum istanbul karatalda bir doltr var o uyguluyor ama evt zayflatıyormus bence direk tüp miğde amelıyatı ol kökten sorun çözülsğn bende olmak ısterım ama bende daha önceden reflü amelyatı olduğumdan doktorların çogu benı red edttii

Çalışıyorsanız maddi anlamda kendiniz olabilirsiniz
Ama başka doktor görüşleri de alın sağlık sonuçta telafisi olmayabilir yanlış bir eylemin

Kesinlikle ameliyattan önce iğneyi deneyin lütfen. Bende fazla kilolarımdan ve defalarca yaptığım başarısız olan birçok diyet denemesinden sonra kesin olarak ameliyata karar vermiştim ancak doktorum iğneyi deneyelim dedi ve başladım yaklaşık bir haftadır kullanıyorum ve 3 kilo verdim bile ve en önemlisi asla irade kullanmam gerekmeden canım hiçbirşey istemediği için devam edebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…