Ailem ve eşim

Eşiniz stresten sinirden babanızın direk şahsına değilde tepkisini ortaya küfür olarak koymuş yapmaması lazım evet ama sonrasında olanlar çok abartılı anlattığıniz gibi iç içe samimi bir aile olsaydınız olay buraya gelmezdi .sorun sizde eşiniz de değil evdeki anne kizkardeste .valla isteyen kinayabilir ama ben direk diyorumki ikisi sizi sevmiyor hatta kıskanıyor ve ellerine geçen ilk fırsatta içlerindeki nefreti öfkeyi kusmuslar.eliniz boş gitmemeniz eşinizin iyi niyeti bunlar onlarin gerçek yüzünü görmeniz için engel olmuş belki daha erken görürsünüz .bide anneyse anne .oda hata yapar sizde kim yapmışsa o özür dilemeli .yani ömrü hayatınız boyunca annenizle barışmaya çalışmaniz gönlünü eylemeniz tek taraflı fedakarlık tek taraflı sevgi getirmiş sağlıklı ilişki iki taraflı olmalıydı .siz ne mi yapın bana kalırsa eşinize sahip çıkın ve onlara mesafe koyun .bırakın onlar barışsin.barisma girişimleri yok mu o zmn zaten sevmiyorlarmis hiç uğraşmayın .babanıza edilen bir hakaret varsa babanız en çok tepkiyi vermeli kizkardesinize ne oluyor ben olsam.inaninki konusturmazdim onu alır eşimi direk giderdim

Yüzünüzü yumuşak bulmuşlar kendi egolarını tatmin etmenizi bekliyorlar her defasında
Ve siz de bunu fazlasıyla yapmışsınız
Anneniz ve kız kardeşinizle mesafe koyun hatta hatalarını anlayana kadar konuşmayın

Eşinize çok üzüldüm ve sizin orada eşinize sahip cikmaniz gerekirdi. Sizin yapacağınız işi babanız yapmış. Hele ki kizkardesinize diyemediniz mi sen ne karışıyorsun. Kocanizi şamar oğlanı gibi oynatmis aileniz. Babanizi bu konunun dışında bırakıyorum zira orda tek Mert davrananan babanız olmuş.

Ben bile bazen yaptığım iş olmayınca kendi kendime sövüp söylemiyorum.normal yani. Netice de hata ettiyse ozurunu de dilemiş

Ben bile bazen yaptığım iş olmayınca kendi kendime sövüp söylemiyorum.normal yani. Netice de hata ettiyse ozurunu de dilemiş
Adami deldirtmişler…
Birde adama herşeyi aldırıyorlar.
Komşu var olayın içinde…

Adam gene iyi sabırlıymış valla ben zılgıtı çeker, elimdekini fırlatır, toplan gidiyoruz derdim…

Annen kadir gecesi doğurmuş seni eşin iyi niyetli

Aynen tek kardes kendisi.
Her hafta böyle oyunlar deniz değişik yemekler ya da bir eksiklerini onariyordu. Çok hoşuna gidiyordu eşimin severek koşuyordu
Çok canım sıkıldı şuan. Eşiniz resmen aile özlemini sizinle telafi etmiş. Maalesef adamcağızin elinde patlamış.

Valla kızlar hepinize teşekkür ederim. Bende annemle kız kardeşimin hatalı olduğunu abartı tepki verdiklerini düşünüyordum ama bir yandan da eşimi hatalı bulmama rağmen ben mi normallestiriyorum sorun bende mi acaba diye düşünüyordum. Nasil davranacağıma karar verememistim. Çok teşekkürler tekrardan. Ben anneme alışkınım olan eşime oldu.

Dogru bir yorum. Bana her fırsatta Kızımız gibi seviyoruz seni derlerdi. Geçen mevlüde gitmedim. Beni düşman bellemişler. Aynı şeyi kuzuları yapsa, ah bizim kuzumu akraba sevmiyor olur. Ama gelinin akraba sevmeme şansı yok.
Ne onlar ana baba olur ne biz evlat. Selamün aleyküm aleyküm selam, ötesi olmamalı.
Ayrıca fazla muabbet tez ayrılık getirir demişler

Annenizin kizkardesinizin yaninda hic mi degeriniz yokmus bu kadar abartili tepki vermisler, esinize de yazik size de. Arada Cok Cok davet edilince gidin ve onlar ozür dilemeden de adim atmayin yazliga

Küslük durumlarında çok üzülüyorum ben. Eşim de aynı. Dünden beri başımız ağrıyor ikimizin de. Onlar aramadan aramayız zaten :)
Bu çok normal haketmediğiniz tavırlara maruz kaldınız
Fakat yine de kararınızdan dönmeyin eşinizi ezdirmeyin annenizin ve kız kardeşinizin kaprislerine
Herkese saygı göstermeleri gerektiğini anlamalılar

Anneniz ve kardesiniz asiri sacmalamiş. Babaniz bile bunaldi ortaya kufretti demiş onlara noluyorki. Esiniz adina uzuldum ben o kadar gonullerini et sacma sapan karsılik al. Ozur dilemis o kadar bir de. Esinizin az gururu varsa gorusmez bir daha ama iyi niyetli biri belli zaman gecince yumuşar o.

Ben eşinizin ağzından küfür çıkmış olmasına rağmen onu haksız görmüyorum. Etraflarında pır dönmüş eşiniz her anlamda. Ki onların istediği salıncağı yapmaya uğraşıp laf yiyince döndükleri için öyle bir tepki vermesi çok normal. Sıcakta şeyde uğraşılıyor sonuçta. Ki babanızla eşiniz halletmiş. Babanız da içten içe damadını haklı bulmuş. Ama kardeşiniz ve anneniz bir açık yakalamaya çalışıyormuş zaten. Verdikleri tepki hiç normal değil. Eşinizin yanında durun mutlaka. Ve bu abartı tepkiyi sonlandırıp damadının gönlünü alana kadar da evlerine veya yazlıklarına gitmeyin. Çok yakınlık da iyi değil maalesef. Kendiniz de babanız hariç tepkinizi koyun. Böyle bir damatları varken ve saygı göstermeleri lazımken gereksiz cephe alıyorlar.

Bu konunun hiç bir yerinde ben eşinizi haksız görmüyorum.Ben okadar ugrasicam üstüne laf yicem bende o an bisiler kacirabilirim agzimdan.Bence eşinizin yanında olun anneniz ve kızkardeşiniz çok abartmış elinizi çekin artık herseyden her hafta onlara yapacağınız masrafı karı koca başka yerler keşfedin günü birlik gidin gezin ozmn onlar kapıyi çiçeklerle suslerler bak gör

Çok doğru söylüyorsunuz kızlar bakalım zaman ne gösterecek. Annemi tanıyorsam hayatta geri adım atmaz . Bende mesafe koyacağım ya kuracak kafasında babamlari da bak kocasını seçti diye gaza getirecek:) adım gibi eminim

Ya insaniz, gunlerce ugrasmis, muhtemelen o sirada da surekli gelip gidip yorum yapan birileri vardi, patlama yasamis, ben esiniz icin uzuldum. Bu kadar laf yemeyi hak edecek hicbir sey yapmamis. Insanlik halindan herkesin anlamasi lazim yoksa kimseyle iliski surduremeyiz ki...
Yapacaginizi yapmissiniz zaten, eger daha fazla ustune giderseniz bu esinizi ezdirmek olur diye dusunuyorum ben. Babanizi arayip sormaya devam edin ki dolduramasin kimse, babaniz da sonucta neyin ne oldugunu goruyordur, size tavir alacagini falan sanmiyorum ben.

iyide fırsat vermeyin.
babanızla normal rutininizde konuşun eşinizde konuşsun. tavrınızı kime koyduğunuz belli olursa kafasında kuramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…