Ailem ve eşim

yaaa geçmiş olsun bilmiyordum hakkınızı helal edin yazdığım ağır oldu.

Aynen esimi seçtim ailemi attım gibi bakıyorlar. Güzel bir örnek verdin valla canim

Olabilir. Neyse her şerde bir hayır vardır. Sağlıklı olsun herkes de.

aşırı rezil ve nankör bir aileniz var. böyle damat bulmuşlar şımarmışlar. o cadı kız kardeşiniz aileye kendi gibi bi rezil getirsin de hepsi mumla arar kocanızı. insan sinirle küfreder çıkar gider ama sizinkiler düşman başına
bence mesafe koyun ve eşinize de daha fazla baskı yapmayın

Allah korusun ya kıyamam yine. Hayirlisi olsun inşallah

Fazla beraberlik tez ayrılık getirir. Biraz mesafe iyidir. Ayrıca insanlara kendi değerinin üstünde değer biçersen değerin kalmaz. Eşiniz ailenize karşı gerektiğinden fazla verici davranmış.

Aynen esimi seçtim ailemi attım gibi bakıyorlar. Güzel bir örnek verdin valla canim
Merak etme zamanla seçim yapmadığını anlıyorlar. Eğer anne baban iyi insanlarsa, ki bana çok da kötü gelmediler, yarın bir gün çocuğun olduğunda tüm sevgini ona verdiğini görünce ortada rakip kalmadığını düşünüp böyle triplere girmiyorlar. Biraz mesafeni koru. Ama tümden gemileri de yakma.

Bu hemcinslerimiz değil mi zaten ortalığı hep camurlastiran

Damadı rakip olarak mı görüyorlar

Öyle olacak zaten
Getirdiği adam anasini evine istemeyecek bile
Üstelik cimri de olacak
Oh çok iyi olur cokk

Bence eşinin de üste çıkmasına izin verme. Ne olursa olsun kp yanında ortaya da olsa küfür etti, sonuçta ona sinirlenip etti. Ayrıca kıvırma falan demesi de çok yanlış. Ne kadar samimiyet olursa olsun damat damattır gelin gelindir, evlat değildir. Fazla samimiyetten lakaytlık olmuş. Ailen de neyse kızımızın huzuru kaçmasın dememiş, sineye çekmemiş fazlasıyla tepki vermiş ama bence artık taraf gibi gözükme. Eşin söylenirse sen Bi hata yaptın onlar da öfkeli lütfen artık zamana bırakalım beni arada bırakamazsın iki tarafta yanlış davrandı diyip sustur. Şahsen eniştem babama sinirlenip ortaya da küfür etse, belki ablam için susarım, ama gözümden çok düşer, eski samimiyeti azaltırım tavırlı davranırım. Tamam burda eşin özür dilemiş falan eşine empati yaptık ama hiç suçu yok gibi el üstünde tutulmayı da beklemesin. Bıraksın insanların da öfkesi geçsin. Yoksa ailenle iyice arayan açılacak.

Bence yorumlarda da çok abartıldı konu sahibinin Kız kardeşine laf saymaya varana kadar. Şimdi Bi herkes düşünsün babasına ya da annesine gelin ya da damatlardan biri sinirlenip elindeki eşyayı atıp küfür edecek, öncesinde de sen de kıvırıp durma diyecek. Kim sinirlenmez. Babanın Bi de mental problemleri de varmış sanırım. Zorlarına gitmiştir babaya yapılan saygısızlık. Sapla samanı karıştıramazsınız, salıncak yapıyor diye, mangal malzemesi alıyor diye gevşek gevşek konuşma hakkı kazanmıyor. Çoğu damat kp yanında uzanmaz bile. Kaldı ki çoğu erkek karısı annesine küfür etmişken bu kadar karısının yanında durmazdı. Özür dilemiş olması bütün ayıbını Bi anda örtmüyor malesef. ailenin verdiği tepki de çok kaçmış onda hemfikiriz. Ama tavır almaları normal.

Bana kalırsa ilk başta eşiniz haksızmış bence büyüklere karşı böyle ağzımdan kaçtı gibi birşey olamaz tamam babanıza küfretmedim diyor ama babanızın dediği laf sonrası küfür ediyor. Yere fırlatıyor. Yalnız daha garip olan ailenizin davranışları. Aşırı tepkiler vazo atmalar, bağırmalar. Aileniz sizi düşünse aşırı tepki vermez, yani sonuçta sizin evliliğinizde aranız çok bozulacak belki sonu kötü bitecek, bu kadar fevri tepkiler iyi değil.
Özür de dilediği için uzatmanın alemi yokmuş, olay sonrası eskisi kadar samimi olmak içlerinden gelmeyebilir, konuşmazlar ama uzatmamalılardı da bu şekilde

Bu kadar içiçe olursanız olacağı bu....her haftasonu ne işiniz var insanların evinde, hem sizin hiç mi karı koca dinlenmek eğlenmek gibi bir ihtiyacınız olmuyor. Kavga kıyamet kopmuş,. hala iki haftada bir gidicem artık demeniz de efsane bu arada... karı koca bir tuhafsıniz

Annenizle işiniz çok zor görünüyor, histerik tepkiler veriyor. Annenizin genel tavrı buymuş ama damada özel değil abartması. Kız kardeşinizin karışmasını ise hiç iyi niyetli görmedim. Sakinleştireceği yere körükle gitmiş. Hadi anneniz damadına kapris yapıyor da baldızın eniştesinin bu tavrı tepkisi hiç normal gelmedi

Siz her şeyin farkındasınız ve yazmışsınız üzerine birşey yapmaya gerek yok daha fazla alttan alıp onları şişirmeye de gerek yok
Ben olsam eşim kimseye küfür etmedi defalarca da özür dile siz hatalısınız küçücük olayı büyüttünüz hatanızın farkına varana kadar sizinle konuşmicam deyip tavrımı net koyardım
Ama bu benim..

Siz böyle yapmalı mısınız bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…